Koti Artikkelit Media aloittanut jo Soldiers of Odinin kieltolobbaamisen

Media aloittanut jo Soldiers of Odinin kieltolobbaamisen

22

Kun Poliisihallitus päätti ryhtyä ajamaan Vastarintaliikkeen kieltoa Suomessa, epäilivät monet sen johtavan jatkossa myös muiden järjestöjen kieltoon.

Soldiers of Odinin jäseniä Kohti vapautta! -marssilla 2018.

Poliisihallituksen Timo Kilpeläinen kirjoitti lokakuun alussa poliisin sivuilla blogin, jossa hän uhosi Poliisihallituksen mahdollisesti ajavan jatkossa myös muiden järjestöjen kieltoa – tämä tuskin tuli yllätyksenä kenellekään. Tässä yhteiskunnallisessa tilanteessa me varmasti kaikki tiedämmekin jo, minkälaista maailmankatsomusta edustaviin järjestöihin moiset kieltovaatimukset tulisivat käytännössä kohdistumaan, vaikka julkisesti poliisi vihjailee myös jalkapallokannattajaryhmien, äärivasemmistojärjestöjen ja rikollisjärjestöjen kielloilla.

Ennen itsenäisyyspäivää media ryhtyi käymään jo perinteistä mustamaalaamiskampanjaansa kansallismielisiä vastaan. Etenkin Yle kunnostautui mustamaalauskampanjoinnillaan, jossa väännettiin tikusta asiaa suuren palstatilan saattelemana. Mielenkiintoisen lisämausteen Ylen kampanjaan toi lähinnä se, että veronmaksajien kustantama mediatalo otti selviä askeleita uuden kielto-oikeudenkäynnin lobbaamiseen. Tällä kertaa kohteeksi oli otettu katupartio- ja hyväntekeväisyysjärjestö Soldiers Of Odin (SOO).

Ylen juttusarja alkoi sunnuntaina 2. joulukuuta julkaistulla “selvityksellä”, jossa käytiin läpi erilaista Suomessa syntynyttä kansallismielistä toimintaa. Jutussa väitetään SOO:n tulleen “henkisellä tasolla PVL:n tukijärjestöksi”.

Maanantaina Ylen A-Studiossa jatkettiin aiheen käsittelyä. Ennen varsinaisen lähetyksen alkua puoli yhdeksän uutisissa näytettiin pätkä, jossa A-Studion juontaja Sakari Sirkkanen kysyi suoraan sisäministeri Kai Mykkäseltä, pitäisikö SOO kieltää. Varsinaisen ohjelman aikana Sirkkasen asenteesta kävi hyvinkin selväksi, että SOO:n olemassaolo on toimittajalle ongelma, ja etenkin tuen osoittaminen poliittisen mielipidevainon kohteena olevalle Vastarintaliikkeelle tuntui olevan niin väärin, että uuden järjestökiellot olisivat suorastaan tervetulleita.

Soldiers of Odinin jäseniä Kohti vapautta! -marssilla 2017.

Marraskuun loppupuolella Yle tuotti hysteerisiä uutisia SOO:n suorittamasta katupartiosta monikulttuurisuudestaan tunnetulla Puotinharjun ostoskeskuksella Itä-Helsingissä. Partion aikana ei tapahtunut mitään selkkauksia tai muutakaan varsinaisen uutisen arvoista, mutta Yle onnistui silti vääntämään tikusta asian haastattelemalla Puhoksen hallituksen puheenjohtajaa, Helsingin kaupunginvaltuustossa istuvaa poliitikkoa, ostarilla toimivaa yrittäjää ja kahta eri poliisia. Partiointia kuvailtiin jutuissa “uhkaavaksi tilanteeksi”, “mielenilmaukseksi”, “hirveäksi yrittäjille”, minkä lisäksi itse partioijia kutsuttiin “kutsumattomiksi vieraiksi” ja “toiminnan muuttuneen röyhkeämmäksi”.

Todellisuudessa edes poliisi ei ollut Ylen juttujen mukaan puuttunut partioitiin, joten useamman uutisen kirjoittaminen aiheesta tietoisilla sanavalinnoilla kuulostaakin joltain aivan muulta kuin varsinaiselta tapahtumauutisoinnilta.

Myös aikakausilehti Seura on liittynyt kuoroon: lehdessä julkaistiin 30. marraskuuta uutinen, jossa kauhisteltiin SOO:n väen avustaneen veteraaneja vapaaehtoisina ulkoiluttajina. Jo heti jutun otsikossa lehti ihmetteli, miten voi olla mahdollista, että “väärää” ajatusmaailmaa mahdollisesti edustavat ihmiset auttavat veteraaneja heidän ollessa jo vanhoja ja useimmiten yksinäisiä. Lehden toimittajaa Hertta-Mari Kaukosta ei paljoa vaikuta veteraanien ja vanhusten asiat kiinnostavan: tärkeintä on, etteivät “väärät tahot” saa tehdä hyväntekeväisyyttä, jota kyseinen toimittaja tuskin on koskaan tehnyt. Mielenkiintoisena yksityiskohtana Seuran jutusta mainittakoon, että siinä kerrotaan, ettei itse asiakkailta tai veteraanitalon henkilökunnalta ole tullut negatiivista palautetta. Negatiivinen palaute on tullut yksittäisiltä henkilöiltä Hyvinkään ulkopuolelta! (Eli käytännössä kulttuurimarxisteilta, jotka eivät edes arvosta sotaveteraaneja.)

Ylen juttuun haastateltu SOO:n perustaja Mika Ranta kertoi uskovansa, että mikäli Vastarintaliikkeen kieltopäätös saa lainvoiman, on seuraavana kohteena hänen perustamansa järjestö. Uskooko joku Rannan olevan kovin kaukana veikkauksessaan?

Järjestön kieltämiseen kuuluu muutakin kuin pelkkä hallinnollinen prosessi oikeudenkäynteineen. Se alkaa jo mahdollisesti vuosia aikaisemmin median tukemalla propagandakampanjalla, jota poliisit tietoisesti ruokkivat levittämällä valheita ja huhuja sekä tekemällä pikkuasioista valtakunnan median ykkösuutisoinnin kohteita. Näin on toimittu myös Vastarintaliikkeen suhteen. Nyt media on löytänyt seuraavan kohteensa. Ja voitte olla varmoja, ettei tämä tule jäämään tähän. Myös Neuvostoliitossa kiellettiin kaikki oppositioryhmät ja huomattiin, miten hyvin yhteiskunta sen jälkeen voi. Eurostoliitto jatkaakin tätä perinnettä kiihtyvällä tahdilla.

22 KOMMENTIT

 1. Hyvä artikkeli, jossa etenkin pari viimeistä virkettä kuvaa nykytilannetta osuvasti.

  Ei voi kuin hämmästellä, miten tämä neukkula voikin toteutua juuri tänään ja tässä… Pitkälle juuri sellaisena kuin esikuvansakin. Kovat on lääkkeet valtapoliitikoilla.

 2. Pystymme paremmin toimimaan ilman tunnuksia ja koko touhu muuttuu siinä vaiheessa kun meitä ei enään tunnisteta. Omaa oksaanne sahaavat jos lähtevät kieltämään soota.

  • Luopuminen omista tunnuksista hajottaa mikä tahansa järjestön. Lippu, tunnus – se on kiteyttämisen piste, jonka ympärille kokoontuvat aatetoverit. Sotalasyksikköä ei hajoiteta mikäli lippu on pystyssä vaikka yksiköstä jäisi pystyyn vain lipunkantaja yksin; ja hajoitetaan vahvuudesta riippumatta jos lippu on menetetty.

   Turvallinen Suomi voi saada takaisin vain jos turvattomuutta aiheuttanut aines (hallitsevat kansanpetturit, “eliitti”!) on poistettu; tämän aineksen kanssa ei voi olla mitään kompromissin mahdollisuutta koska he toivovat suomalaisten ja valkoisten hävittämistä ja korvaamista värillisillä orjilla. Partiot on tarpeen ja tärkeä – aktivismihengen kehittämiseksi. Mutta taistelu vain matujen katurikollisuutta vastaan – ei riitä lopulliseksi ratkaisuksi ja tässä tilanteessa tarvitaan kokonaisvaltainen ratkaisu. Systeemi on muutettava, siksi myös poliittinen ulottuvuus on välttämätön.

   Suomea hallitsevat kansanpetturit eivät salli mitään isänmaallisuutta. Ei minkäänlaista oikeata isänmaallisuutta, korkeintaan sellaista sohvaperuna-kastroitua Sionin Sisun tapaan joka on turvallinen kansanpettureille. Odinin Sotilailla ei ole muuta vaihtoehtoa kuin joko alistua – tai radikalisoituva! eli tulla johtopäätökseen, että kansallista aatetta ei voi olla olemassa ilman, että samanaikaisesti on oltava sosiaalinen; toisin sanoen on muuttuva radikaali kansallissosialistiseksi.

   Toivotan Odinin Sotilaille kaikkea hyvää!

   • “Luopuminen omista tunnuksista hajottaa mikä tahansa järjestön. Lippu, tunnus – se on kiteyttämisen piste, jonka ympärille kokoontuvat aatetoverit. ” Kirjoituksessa monta hyvää pointtia, mutta tätä en allekirjoita. Meidän oma jaos on hyvin sitoutunut omaan tehtäväämme, olemme ystäviä ja sielunveljiä/siskoja. En pysty mitenkään uskomaan, että porukka lähtisi eriteille vain siksi, ettei merkkejä saa näkyä.
    Anu/Kotkan jaos

    • Jo olemassa oleva, “kiteyttäytynyt” ryhmä kyllä voi jatkua salaseuran tapaan, kuten muurarit toimivat. Mutta miten järjestö voi kasvaa? Miten ulkopuoliset löytävät tietä järjestöön jolla ei ole tunnuksia? Miten ne toimintaan mukaan haluavat edes saavat tietää, että hyvät teot on Odinin Sotilaiden tekemiä jos ulospäin ei näy että asialla oli SOO? Tunnus ja lippu siis on paljon enemmän kuin vain maalilla tehty kuvio tai piksellien yhdistelmä.

     Taistelkaa omien tunnuksien puolesta! Jokainen perääntyminen on vihollisen voitto; ne perkeleet vain alkavat tunnuksista, mutta kun onnistuvat tunnusten kanssa – ne siirtyvät seuraavaan kieltoon ja tälla tavalla vähitellen se johtaa kansan lopulliseen alistamiseen ja vastarintaa tekevien patrioottien yöpidätyksiin (matuista koostuva poliisivoimat ei ole niin kaukainen visio, ja Historiastakin tuttu ilmiö).
     Näyttäkää hallitseville kansanpettureille, että Suomalaisilla Suomessa on täysioikeus käyttää omia tunnuksia, joiden symbolinen tarkoitus on Suomen edun puolustajien yhdistäminen, joka on kansainvälisen roskaväen, kansanpettureiden ja heidän kosher isäntien edun edellä.

  • Hyvä pointti Mika Rannalla. Jos täysin laillinen toiminta kerran kielletään, niin on kai niitä sitten olemassa myös muunlaisia toiminnan muotoja.

   • Pitää kutinsa. Jos Suomi muuttuu Odineille vihamieliseksi, ts. vihollisalueeksi, parempi mennä ilman tunnuksia. Ei Brandenburgilaisetkaan tainneet hirveästi lippuja liehutella vihollisen alueella toimiessaan, vaikka sotilaita olivatkin. Ja aika hemmetin kovia sellaisia.

 3. SoO-SoO-SoO, YLE! Eivät moottoripyöräkerhotkaan missään nimessä ole laittomia Suomessa, kuten eivät ole hakarisit, kansallissosialismi tai holokaustin kieltäminenkään. Afgaanihinttien, irakilaisraiskareiden ja paskamaha-pulloposkisomalien kanssa suosikki-inhokin paikasta taistelee KOKOOMUSNUORI – yksi suomen kielen kuvottavimmista sanapareista, todellakin! Kokoomusnuoretkaan eivät ole kuitenkaan lainsuojattomia — päinvastoin. “Viher”-vasemmistoon taas houkutellaan ihmisiä vaikkapa “ilmastonlämpenemisen” estämisellä. (HS: “Tutkijat” sanovat Helsingin kärsivän tulevaisuudessa pahiten koko maailmassa “ilmiöstä”, esim. massiivisten tulvien myötä…) Ilskottava sanapari tuo vihervassariuskin ja eikö tuollaisesta ihmisten huijaamisesta pitäisi laittaa pannalistalle (((mediat))) ja em. puoluekantakin?

  Kansallinen Yleisradio on kääntynyt omaa kansaansa vastaan, ottaen tärkeimmäksi agendakseen, toimintasuunnitelmakseen ja järjestyssäännökseen MONIKULTTUURISUUDEN eli lyhyemmin sanottuna SYÖVÄN. Vahingollista ja lopulta tuhoavaa ideologiaa runnotaan kansan omilla rahoilla, vasten heidän tahtoaan 24/7, 365 päivää vuodessa. Miten joku voi olla eroamatta tuollaisesta työpaikasta? Ei ole näillä eikä poliitikoilla, viranomaisilla ym. paskasakilla moraalia lain. Tulevat tuhoamaan itsensä samalla, jos me kansallismieliset emme saa kurssia muutettua.

  Argumentit, järki ja mielekkäät turvanaukomisen (eli “protestoinnin”) kohteet kun loppuvat kaikki yht’aikaa, syntyy YLEn, takkulaisten, rassismus-pökäleiden ja muiden mielisairaiden klubien kaltaista henkistä ja fyysistä oksennusta, joka manifestoituu vailla älyä ja ymmärrystä tehtyinä julkilausumina ja esimerkiksi poltettuina bussivarikkoina. Kuten rikos käy rangaistuksen ja ylpeys lankeemuksen edellä, seuraa myöskin rangaistus vääjäämättä rikosta. Ja rikoksiin kansakuntaamme vastaanhan nämä paskaiset maanpetturirotat syyllistyvät lakkaamatta! Siinä ei faktat ja tieteelliset tosiseikat paina, kun mölyä pitävä imbesillilauma rymistelee menemään, langeten typeryyttään jokaiseen historian sudenkuoppaan aina vain uudelleen.

  Juutalainen, hegeliläinen dialektiikka ontuu jo pahasti, ja moni näkeekin valtamedian kuihtuvan mielipidemonopolin aivopesun taakse. Epätoivon vimmaiset, ennennäkemättömän absurdit mittasuhteet saavuttavat propagointiyritykset kertovat karua kieltään vanhan vallan murenemisesta. Hybris on täten noussutkin hegemonian edelle eliitin ynnä valehtelijoiden joukoissa. Raa’at, suodattamattomat valheet ovat valemedian ja sen edustaman maailmanvallan kuolinkorinaa. Viimeisillä voimillaan pyrkivät tekemään nemesiksen itselleen MISTÄ TAHANSA. Olkaamme siis varovaisia, kauniit siskoni ja rohkeat veljeni.

  MC-kerhot ja muut nahkaliivireppanat ovat liian hyvä tulonlähde eliitille huumeiden valtavien katteiden ansiosta: ovathan ne sentään laittomia substansseja. Niiden ympärillä riittää muutakin puhdetyötä ja viraistamista riittämiin. Yhdessä viranomaisten ja asiaankuuluvien instanssien kanssa työskennellen järjestäytyneen rikollisuuden ryhmittymät hoitavat huumetuonnin idästä ja tukkukaupan Suomessa. Ei ole yritystoiminnallisestikaan kestävää että asiakkaille l. narkomaaneille tuotaisiin vaikkapa liian myrkyllisiä myrkkyjä. Eli laaduntarkkailua hoidetaan tullin ja SuPon kanssa, ennen kuin tavara lasketaan diilereille ja loppukäyttäjille.

  • Mene ja tule xxx sanomaan suoraan naaman eteen tuo nahkaliivi reppana homma, yksilöt tekevät mitä haluavat ja kama ja ase kauppaa käyvät aivan totaalisen varmasti myös esim ruotsin puolella Pvl jäbät tiedätte sen itsekkin 😉 Katos tarkoitus pyhittää keinot, mulla ei ole mitään teitä vastaan mutta kannattaisi varmaan rakentaa siltoja mielummin vaikkapa Mc kerhoihin eikä minkään muun takia kuin se että yhdessä saadaan tuettua sitä että tunnuksia ei lähde mihinkään…

   • Suosittelen nyt ottamaan huomioon että kommentit eivät välttämättä edusta Vastarintaliikkeen linjaa.

 4. Kansallismielisten rintama kasvaa päivä päivältä, eikä tunnusten kieltäminen sitä kehitystä pysäytä!

 5. https://www.youtube.com/watch?v=lHCXFzHESD8

  miksi kukaan haluaisi saada kaikille ruokaa mailmassa!!! Eikö huomattavasti parempi ratkaisu olisi hävittää neekerit muslimit, jutkut ym muut mailmasta koska he kuluttavat turhaan mailman luonnonvaroja ja he jotka väittää juutalaisten nobel palkintoja he omistavat nobel komiteat ja jakavat mieluusti omille näitä!!

  • Vääjäämättä lähestyvässä finanssi-, ja resurssikriisissä yhteiskuntien populaatioden suuruudet asettuvat kolmen tekijän mukaan: nälänhädät, sodat ja taudit.
   Mikään populaatio ei voi olla suurempi, kuin ruoan saanti sitä sallii. Juutalaisilla onkin suuri kiire siirtää neekereitä valkoisiin maihin – tulee ehtiä saastuttaa valkoiset maat neekeribiomassalla ennen neekerikannan romahdusta.

 6. Demokratian puolesta taas Yle kiekuu haista paska toimittajat asialla. Vastenmielistä kuunneltavaa ja katsottavaa. Onhan se helvetin hyvä kun tehdään laillisesta laitonta ja sitten yks kaks sanotaankin että nämä porukat ei toimi lakien ja demokratian turvin. Pertti Salolainen se vaan jaksaa itkeä ääriliikkeistä kun heidän omat joukot ovat kaiken valehdelleet ja tuhonneet. Kansaton Kokoomus!

  https://youtu.be/XZRqYR0DcLI

 7. Mitä kielletään Odinien jälkeen? Suvakkien ideologia perustuu jatkuvaan kieltämiseen. Keksivät loputtomiin kiellettävää.

  Kiellettyjen olettaisin siirtyvän maanalaiseen vastarintaan. Eihän toiminta kieltoihin lopu, vain tavat muuttuvat. Tavoitteet säilyvät.

 8. Jätkille mahtaa tulee terroristo lisä pikku pahoinpitelyynkin vai mitenkähän tuo teikäläisten kohdalla menee kun tuskin järjestyneeseen rikollis yhteisö lisä….hmmm. Alkaa teilläkin tuomiot kovenee ei päästäkkään niin vain kävelee vapaana oikeuteen kuin mikä se teidän babyface hyppypotku kaveri olikaan, no se ken leikkiin ryhtyy sen kestäköön. Muistakaa se sitten se poijaat, No aika partiopoikia te olette sinäänsä lukuunottamatta sitä assan juttua niin tuskin teillä hät hättää tulloo

   • Ei sitä ole. Aivopierun tuloksena syntynyt kirjallinen verbaalioksennus. Kirjoitustyyli ylenpalttisine virheineen paljastaa tajunnan laajennuksen olevan arkipäivää.

 9. Odinien eilisiltainen vierailu kallion tautipesässä ei ole jäänyt kommunisteilta huomaamatta. 😀

  Facebookin kallio ryhmässä on jo kova vaahtoaminen päällä kun saamattomia antifasisteja on käyty taas vähän nöyryyttämässä. Antti Rita niminen soijahinttari jolla on “good night white pride” kuva profiilissaan, käskee soittamaan poliisille heti jos Odineita näkyy kulmilla uudestaan, hah hah hah! 😀

  Toinen vanha tuttu Liisa Levoton jakelee ohjeita kuinka kannattaa huutaa solvauksia Odineille koska kuulemma ex-natsit ovat tunnustaneet että kaikkein pahimmalta natsina tuntui kun tavalliset ihmiset nauroivat ja pilkkasivat. 😀 Hah hah hah!

  Hienoa että Odinit kävivät vähän kääntymässä roskaväen kulmilla! Uusiksi vaan vaikka joulupyhien jälkeen. 😀

 10. Jos kielletään niin voihan sitä jatkossa vaihtaa nimeksi vaikka ‘Monikulttuurinen Eurooppa’ ja pitää aatteen samana kuin ennenkin. Vaikea ymmärtää mitä viranomaiset luulevat tällaisesta Stalinmaisesta kiellosta hyötyvänsä jollei heillä ole käytössä Neuvostoliiton kaltaisia väärinajattelijoiden tuhoamisleirejä. Vai sekö on seuraava askel tässä?

Comments are closed.