Koti Uutisia Ulkomaat Maria Ohisalo ja globaali juutalaisyhteisö auttamassa laittomia siirtolaisia Kreikkaan

Maria Ohisalo ja globaali juutalaisyhteisö auttamassa laittomia siirtolaisia Kreikkaan

27
Juutalainen IsraAID-aktivisti.

Samalla kun tavalliset kreikkalaiset ovat jalkautuneet raja-alueille estämään Turkista saapuvien laittomien ja väkivaltaisten siirtolaisten tulvaa, joukko vihamielisiä globalisteja tahtoo vain pahentaa Kreikan kriisiä. Näiden joukossa ovat Suomen sisäministeri Maria Ohisalo sekä kansainvälinen juutalaisyhteisö.

Turkki on avoimesti myöntänyt luoneensa Kreikan kautta Eurooppaan keinotekoisen siirtolaiskriisin poliittisena painostuskeinona. Turkki on uhannut lähettää jopa miljoona rotumuukalaista Kreikan rajalle. Kreikka on pyytänyt EU-mailta rajavalvonta-apua, mutta vastaukset ovat olleet penseitä.

Esimerkiksi Maria Ohisalo ilmoitti pakottavansa suomalaiset rajavartijat sabotoimaan kreikkalaiskollegoidensa työtä, mikäli Suomi lähettää virka-apua. Kun Kreikka pyrkii käännyttämään laittomien siirtolaisten veneet pois rannikolta, tulisivat Ohisalon kontrolloimat viranomaiset sen sijaan auttamaan mahdollisimman suuren tunkeutujamäärän maihin.

maria_ohisalo
Maria Karoliina Ohisalo.

Myös kansainvälisen juutalaisyhteisön rahoittama IsraAID-järjestö partioi Kreikan rajoilla auttaakseen laittomat tunkeutujat Eurooppaan. IsraAID saa taloudellista tukea muun muassa Juutalaisten maailmankongressin jäsenjärjestöiltä. Maaliskuun 1. päivä IsraAID julisti Facebook-sivuillaan tulevansa taistelemaan laittoman siirtolaisuuden puolesta Kreikassa yhtä sinnikkäästi kuin kriisivuonna 2015.

Koska globalistit ovat asettuneet Turkin rinnalle Kreikkaa vastaan, paikalliset ovat ottaneet rajavalvontaoikeuden omiin käsiinsä. Kansallismieliset ovat hyökänneet rajoilla fyysisesti muun muassa pakolaisveneitä, siirtolaisten avustusjärjestöjä sekä kulttuurimarxistisia toimittajia vastaan pakottaakseen nämä poistumaan. Eräässä tapauksessa vene käännytettiin kaatamalla sen kannelle bensaa ja uhkaamalla sytyttää se palamaan.

Lähteet: IsraAID (1, 2), Verkkouutiset, Vice

27 KOMMENTIT

 1. Ei Maria Ohisalo tai Suomi tee yhtään mitään. Meillä ei ole edes omaa rahaa eikä pankkia. Kaikki päätöksemme tehdään toisaalla. Niitä eivät myöskään tee nk. “eurokansanedustajat”.

  • Lääk.tiet. lis. Vesa-Ilkka Laurio:

   Raha- ja pankkijärjestelmämme itsessään pakottaa jatkuvaan lisälainan ottamiseen. Rahajärjestelmämme on velkarahajärjestelmä, jossa raha tulee kiertoon vain pankeista velkaa (eli ”rahaa”) ottamalla. Lainattavat rahansa pankit luovat tyhjästä, pelkkänä kirjanpitotoimena. Koska korkoihin ei erikseen luoda rahaa, syntyy tilanne, jossa yhteiskuntaan virtaa koko ajan velkaa eli rahaa niin paljon kuin sitä pankeista otetaan lainaksi mutta takaisin on samalla koko ajan maksettavaa tuo lainaksi otettava määrä + korko, siis enemmän kuin rahaa on olemassakaan. Siksi yhteiskuntaan on syntynyt jatkuva lisälainaamisen pakko entisistä veloista selviämiseksi. Siksi elämme jatkuvassa velanottopakossa (yhteiskunta pysähtyy ja tuhoutuu, jos velanotto lopetetaan ja raha loppuu kaikkialta), velkakierteessä, velkavankeudessa ja nyt jo täydessä orjuudessa muutenkin.

   Velkarahajärjestelmän käyttöön ottaminen merkitsee siis maan ja kansan joutumista pankkiirien täydelliseen orjuuteen. Siitä pääsee irti vain luopumalla kyseisestä järjestelmästä ja luomalla oma terve raha järjestelmä, joka ei perustu velkaan vaan työhön.

   Pankkiirien orjuuteen Suomen kansa joutui jo v. 1863 Suomen suurruhtinaskunta-aikana, kun J. V. Snellman, Fabian Langenskiöld (senaatin finanssitoimikunnan päällikkö; Snellman seurasi häntä kesällä 1863), pankkiirien yksityinen luottolaitos Suomen Hypoteekkiyhdistys ja (takaajana) itse Suomen Suurrruhtiaskunta, siis valtio, perustivat (keisarin luvalla) maahan itsenäisen rahan, jonka alkupääoma (3 miljoonaa Preussin taalaria eli n. 9 miljoonaa silloista markkaa; suuri summa silloin, noin 9% BKT:sta) otettiin lainaksi yksityiseltä Rothschildien (juutalaisia) pankkilaitokselta (johon yhteyksiä oli luonut Snellman Saksan-vuosinaan 1840-luvun alussa ja joita yhteyksiä hän piti koko ajan yllä). Tämä Suomen juutalaisorjuuteen sitova velkarahajärjestelmä otettiin käyttöön v. 1865. Markka (silloinen ”hopeamarkka”) alistettiin Suomen Pankille, ja Suomi tuli rahataloudellisesti riippumattomaksi Venäjästä. Rothschildien hopeamarkka julistettiin ainoaksi lailliseksi maksuvälineeksi Suomessa (näin Suomi sidottiin orjuuteen).

   Jotta koko ajan kasvavat velanhoitokulut saataisiin orjuuttajille maksettua, Suomi keräsi tullituloja ja otti pian käyttöön myös erilaisia tuloveron esiasteita (esim. ”suostuntavero”; pysyvä tulo- ja omaisuusverolaki astui voimaan v. 1921). Vuosina 1860-1890 BKT kasvoi 2,2% vuodessa, ja valtionvelan suuruus oli tuona aikana luokkaa 9-15% BKT:sta, joten velan määrä kasvoi koko ajan (kuten velkarahajärjestelmässä väkisin käy). Pankkien ja muiden rahoituslaitosten luottovoluumi oli v. 1860 11 miljoonaa markkaa ja v. 1913 jo 1,6 miljardia markkaa (netistä kaivamieni tietojen mukaan). Suomen raha on siis vuodesta 1863 lähtien ollut osa juutalaista väkisin velkaannuttavaa, orjuuttavaa ja tuhoavaa velkarahajärjestelmää. Suomi on 153 vuotta ollut juutalaisten absoluuttinen orja. Joka kontrolloi velkaa (”rahaa”), kontrolloi kaikkea (jopa ohi lakien).

   Jos jatkuvasta velanotosta luovutaan, raha loppuu yhteiskunnasta ja kaikki tuhoutuu. Jatkuva lisälainan ottaminen on järjestelmässämme pakko (järjestelmästä itsestään johtuen).

   • Sytytin saunan lenkin jälkeen jollakin kesäisellä IS:llä, joita muija on töistään tuonut. Siinä oli ohje valmistuville nuorille: SIJOITTAKAA LAHJAKSI SAAMANNE RAHAT. Heh. Hyvä vinkki, (((IS))).

 2. Ehkäpä olisi aika alkaa kutsumaan Maria Ohisaloa sisäministerin sijaan rodunsekoitusministeriksi, jolla on valtava partalapsen kaipuu.

  Sivuhuomautus. Artikkelissa olevassa tunnistekuva rodunsekoitusministerillä on tummat silmän aluset. Eli kysymys kuuluu, onko Ohisalo ryypännyt/narkannut itsensä tuon näköiseksi vai onko hänen miehensä läpsinyt häntä?!!

  • Olisiko hän vegaani? Tapaamani vegaanit omaavat ruskettomatonta ihoani vaaleamman ihon, ei-niin-terveen näköisen, ja silmänaluset ovat tummat. Eipä sillä, itsekin lakto-ovovegetaristi ja karppaan siinä ohessa terveyssyistä. Ei ole silmänaluset sentään tummuneet, ellen nuku liian vähän. Sanottakoon, että karppaaminen parantaa (ulko)näköä, se on luonnollisten rasvojen syönnin ansiota, mitä ihminen tarvitsee aivo- ja hormoonitoiminnalleen.

   • Muistathan ostaa VAPAAN LEHMÄN maitoa, mutta munissa taas LUOMU on parempaa kuin vapaiden kanojen munat. Itse olen ollut muna-maito-juusto-kasvissyöjä jo 15 vuotta. Pari vuotta ennen sitä jätin jo kaiken muun paitsi merenelävät pois.

    Kotimaista ja naapurimaita (Tanska, Eesti, Ruotsi) kannattaa suosia myös. Lidlissä en käy ikinä. On se perkele kun pitää Saksasta roudata safkat Suomeen.

    Muuttakaa maalle, ihmiset – ja tehkää 3–4 lasta.

    • Sanottakoon Lidlin maitotuotteista, että saksalaiset maitotuotteet (mm. kreikkalainen jogurtti) sopii paremmin laktoosivaivaiselle kuin Valion vastaavat. Syynä on homogenointi, joka pilkkoo rasvan osiin maidosta. Verratkaa vaikkapa luomumaitoa ja tavallista maitoa keskenään lasissa, huomaatte eron. Onneksi Pirkka-tuotteissa on ahvenanmaalaisia juustoja, joissa on sitä rasvaa tarpeeksi. Ei sen ole Valion juustot maistuneet.

     Kananmunat ostan vapaan kananmunina lähituotantona tai luomuna. Kahvin kanssa käytän täysmaitoa, joka on luomua. Kahvista suosin muuten tummaa paahtoa. Se on vatsaystävällistä eikä närästä.

     Kun karppaamaan aloin, on rasvat suuressa osassa. Margariinit pois, kasvirasvat nautin avokadojen, hampun, pähkinöiden ja oliiviöljyn muodossa. Voita ja kookosöljyä ruoanlaitossa ja leivonnassa. Vhh-ruoka on sitä kotiruokaa parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista. Pastan, riisin ja perunan tilalla on kasvikset ja juurekset.

     • Jutku-Erdogan avaa rajat pian. Ruskea hyökypaska-aalto tulvii Eurooppaan kohtsillaan. Jee.

      Mitäpä tässä. Paskaisesti kävi, teki niin taikka näin.

     • Vapaan lehmän maito on parasta. Sitten joltakin puljulta saa yhden tilan maitoakin. Vituttaa vain Juustoportin ja noiden muidenkin lafkojen “hiili”- ja CO₂-kiimoissaan ulostama propaganda. Laittakaa rohkeasti palautetta Valiolle ja kaikille muillekin maitotuottajille. Valion tavoite – joka seisoo heidän paketeissaankin – on “päästötön Suomi 2035” tjsp. Kysyin heiltä tarkoittaako se raaka-aineiden käytön lopettamista vaiko tuotannon lopettamista? Noista jompaa kumpaahan se käytännössä meinaa, eikö? Ja samaahan nuo loppupeleissä kumpainenkin tarkoittavat.

      Saksasta rekkarallilla elintarvikkeiden roudaamista Suomeen emme voi tukea. Se on aivan hullu ajatus.

      Valiolta tulee ostettua enää piimää, luomukermaa ja kermaviiliä. Kermaviiliäkin saa luomuna eräältä pienemmältä lafkalta. No, puna- ja mustaleima-emmentalia tarvitsee kyllä aina pizzan päälle. Niitä pitää napsia punalappuisina, sillä täyttä hintaa ei perkelekään maksa niistä!

      Voin pitää olla voita – rasiassa tai paketissa. Löytyy monen eri firman tekemänä. Margariinin en koske pitkällä tikullakaan.

      Oma närästys loppui, kun lopetin kuuman juomisen. Olen aina juonut kuppini tyhjäksi kun muut vielä puhaltelevat lusikkaansa, ihan pikkupojasta asti. Luulin ensin että kahvi närästi, sitten tee, mutta lopulta selvisi että se oli se kuumuus itsessään. Coca-Colan jätin pois myös. Joskus tekisi kyllä mieli ostaa import-Pepsi tai -Cokis, joka on oikeasta sokerista tehty, mutta eipä sitä enää tarvitse. Paheistaan pääsee kyllä eroon – yksi kerrallaan…

     • Arlalta löytyy yhden tilan täysluomumaitoa. Luomukuohukermaa ostan Arlan valmistamana, koska siinä ei ole karrageenia. Ei ole itse asiassa Lidlin kuohukermassakaan. Välillä kuohukermaakin laitan kahvin joukkoon.

      Itse juon kahvia aamuisin pari kuppia ja pressopannulla keitän. Voisihan sitä opetella pannukahvin teon, mutta tuo pressopannukin voittaa suodatinkahvin. Sen olen huomannut, ettei närästä paljoa, kun kahvi on tehty käsin. Käsin valmistaminen on katoava taito Suomessa. Muutenkin hirvittää, mitä kahvia ihmiset juo: Juhla Mokkaa. Ei ihme, jos vatsa on kuralla ja alkaa närästämään. Arvid Nordquistilla on ne parhaat tiiliskivikahvit tai sitten hätätapauksessa ostan tummaa Kulta Katriinaa.

      Teetä juon sitten töissä ja iltaisin. Jotain pienpaahtimon tai sitten Clipperin luomuteetä, ei mitään Liptonin moskaa. Monilla kuluttajilla ei ole mitään käsitystä oikeasta teestä, vaan litkivät Liptonia. Myös teen myyntiin keskittyneet liikkeet ovat hyvä kohde, mistä löytää kiinalaisia ja japanilaisia laatuja. Oma suosikki on maustamaton vihreä tee, en kaipaa keinotekoisia karamelliaromeja.

     • Itse olin riippuvainen kolajuomista. Myöhemmin onnistuin vähentämään sitä ja join vain saunajuomana. Nykyään kolajuomat on vaihtuneet kivennäisveteen, etenkin hellepäivinä juon ja itse tehtyjen vähähiilihydraattisten pizzojen ja hampurilaisen yhteydessä, jos onkin mättöpäivä.

      Meidän kotiin ei suostuttu ostamaan tavallista Coca Colaa. Keinotekoiset makeutusaineet aiheuttavat vielä enemmän makeanhimoa ja ovat terveydelle vaarallisia verrattuna sokeriin. Sen kun vain vanhemmat tajuaisivat. Välillä olen miettinyt aspartaamin yhteyksiä neurologisiin ongelmiin, syöpiin ja näköongelmiin. Samoin myös margariinin käyttöä. Kevyttuotteita oli lapsuudenkodissa ja 23 vuoden iässä minusta tuli silmälasien käyttäjä. A-vitamiini on tärkeää näön kannalta, ja sitä saa aidosta voista ja kananmunista. Kuivasilmäisyydestä kärsivänä napsin tyrniöljykapseleita, jotka auttaa limakalvojen kuivuuteen. Välillä sitä miettii, että onko kotona olevat elintavat pilanneet terveyteni, ja vhh-ruoalla koitan niitä korjata.

     • En minä pastaa, riisiä, nuudeleita tai perunaa ole pois jättänyt — koska pidän niistä. Perunat ja melkein kaikki muukin menee kuorimattomana. En edes harjaa vaan käsineen hinkkaan mullat ja hiekat pois veden avulla. Kasvisyöjä on tullut oltua jo niin pitkään ettei sitä tarvitse erikseen miettiä syökö ja saako niitä nyt tarpeeksi vaiko ei. Hedelmiä ja marjoja olen rakastanut lapsesta asti.

      Colaan ja limppariin noin yleensäkin jää koukkuun. Nyt Suomesta ei oikein saa enää mitään aitoa kamaa (paitsi hintavana importtina), vaan näitä pelkkiä myrkyillä makeutettuja, joten lopetin sen addiktion kokonaan. Mehukattia ja mehuvichyjä (10–20 kcal/dl) ostan. Tölkki-purkkimehut jätän nykyisin myös kaupan hyllylle tyystin. Lenkin jälkeen magnesiumporetablettijuoma tekee eetvarttia. Saunakaljan ostan joskus, mutta sekin on vain tapa: lopulta unohdat ostaa sitä ollenkaan ja huomaat himassa että “oho, saunakaljat unohtuivat”. Voi mennä puolikin vuotta ilman yhtäkään bisseä. Ja onhan se perkeleen kallistakin, kun halvinkin saksalainen pilssivesi maksaa 99 senttiä/tölkki! Ja katsokaapa mitä muovipulloissa olevat 1,5 litran limpparit maksavat. Huh-huh.

      Joskus 15 vuotta sitten minulla oli hirveä sokerin ja rasvan välttelyn vaihe: join vain Pepsi Maxia ja käytin ultrakevyitä juustoja, enkä margariinia/voita lain jne. Mutta onpa sitä tullut kokeiltua kaikenlaista: lähinnä ilman jotakin tiettyä ainetta elämistä.

  • Ohisalon mukaan Kreikka toimii väärin, kun se ei tahdo tunkeutujien hakemuksia edes käsitellä.

   Taas vedotaan näihin sangen ambiguööseihin “kansainvälisoikeudellisiin velvoitteisiin”, jotka menevät jopa maiden perustulakien ohitse. On se perkele.

   Onneksi tuollaiset ohisalot ja muut pellet eivät todellisuudessa päätä yhtään mistään, kuten jo ylempänä todettiin.

 3. Ylimielinen akka, joka osaa kiemurella ja väistellä itselleen ja vihevasemmistolle epämieluisia kysymyksiä. Lisäksi sillä sairaalloinen tarve hyysätä keinolla jo toisella rotumuukalaisia ja maksattaa niiden elättäminen kantasuomalaisilla. Muutoin sitä ei näytä kiinnostavan kantasuomalaisten asiat pätkän vertaa. Painetta kattilaan, kyllä tuollainen lentää ennen pitkää poterostaan!

  • Ylimielinen suvakkihuora tuo on kyllä. En tiedä mikä saa niin kovasti yrittämään Suomen ja Suomalaisten tuhoamista. Luultavasti ja toivottovasti hänen ministerikautensa jää lyhyeksi ennen kuin on myöhäistä.

 4. Hallitus nurin ja pian, muuten ollaan vitunmoisessa kusessa.
  Uudet vaalit ja ministerit.

 5. Miksi turkki päästää näitä “nii sanottuja” rotuja. Eikös se saanut EU:rahaa pitää nämä massat turkissa. Turkkihan tässä on syyllinen kaikkeen. Muita valtioita ei pitäisi sitoa mitkään kansainvälilliset tai muutkaan sopimukset, Turkki on rikkonut kaikki sopimukset, Hutisalo hunningolle heti eikä viidestoista päivä.

 6. Mihinkäs adressiin sitä taas vois pistää nimensä että erottais koko vitun eu:sta ei tässä muu enää auta…

  • Kansan pitäisi ymmärtää se, että ei se muutos tapahdu äänestämällä nykyisiä puolueita, eikä kansalaisaloitteita/adresseja kirjoittamalla.

   • Soinihan sanoi ihan julkisesti, että EU-erosta ei äänestetä, vaikka kansalaisaloitteeseen kerättäisiin puoli miljoona nimeä. Eli on tosiaan ihan ministeritasolla myönnetty, ettei noilla ole mitään vaikutusta.

    • Jep, Sionin Pimppa aina kännipäissään lipsautteli noita. Nyt hän jokelteli IS:lle että voisi ryhtyä papiksi.

  • Jos lammas-gentiilit eivät vieläkään tajua äänestää valtaan suoran demokratian puolue, on myönnettävä että gentiili ei ole oikeasti itsemääräävä ihminen, vaan elukka joka tarvitsee muiden käskyjä jotta voi tuntea elävänsä kunnolla.

 7. Hieman yllättävää, että sisäministeri näyttää johtavan toimintaa suurelta osin ulkopolitiikan alaan kuuluvassa asiassa. Eikö ulkoministerillä ja tasavallan presidentillä ole asiassa lausuttavaa?

 8. (https://www.is.fi/autot/art-2000006430641.html).

  Harakka haluaa kaupunki­laisten luopuvan omistus­autoistaan ja maalaisten kakkosautoistaan. Tämä liittynee kesän lopun suureen ilmasto/energia-ja liikenneuudistukseen, jossa suomalaisille tungetaan kurkusta alas tietulleja, ruuhkamaksuja, polttoaineiden hinnan huikeita hintoja, energiaremontteja ja omakotitalojen hintojen romahduksia.

  Uudistus tapahtunee heinäkuun paikkeilla. Kun ihmiset ovat lomalla.

  Harakan suuren autokaappauksen suurimmat kärsijät ovat naiset. Heidän elämänsä taantuu takaisin 1950-luvun raatamiseen ja rehkimiseen.

  Sinne hellan luokse.

  Harakka ja hänen puolueensa toimii tämän ”uudistuksen” hellapoliisina.

  Harakan ”autoton Siperia” iskee naisiin. Naiset eivät pääse enää kauppaan autolla. Naiset eivät pääse enää harrastuksiin toteuttamaan itseään. Lapsia ei viedä enää harrastuksiin autolla. Kehä III takainen Suomi pakotetaan luopumaan ja muuttamaan kalliisti maksetuista omakotitaloista radanvarsikuntiin fillaroimaan rautatieasemalle ja takaisin.

  Muutos on vähän samanlainen, jota Stalinin NL suunnitteli talvisodan jälkeen Suomelle. Maaseutu ja sen ikävät ”mannerheimilais-tannerilaiset valkobandiitit” olisi ensin siirretty lähelle rautateitä ja sitten lähemmäksi Siperian hiilineutraalia ympäristöä.

  Vielä kerran, Harakan suunnittelema ”autoton Siperia” iskee naisiin.

  Naisten arjesta tulee sietämätöntä, kurjaa ja ahdistavaa. Se vapaa liikkumisoikeus, joka on vihreille ja demareille niin pyhä ei koske suomalaisten arkea.

  Suomalaisilla ei ole vapaata liikkumisoikeutta.

  On vain oikeus kärsiä ja suurimpana uhrina ovat tässä ilmastopolitiikassa naiset.

  He, jotka uskoivat vihreisiin ja demareihin.

  Arto Luukkanensu 08.03. 18:37

 9. Jopa Marin on eri mieltä tämä sekopään kanssa 😀 Ohisalo luulee olevansa joku suuri johtaja, joka voi päättää kaikista Suomea koskevista sisä- että ulkopoliittisista asioista, kyllä on tämä keskenkasvuinen likka ihan hukassa. btw. miksi Kreikan hallitus sallii mm. IsraAIDin olemassa olon Kreikassa?

 10. https://mvlehti.net/2020/04/25/poliisi-pidatti-55-vuotiaan-kreikkalaismiehen-kahden-siirtolaisen-ampumisesta-lesboksen-saarella/

  Kommentti: “Jos tällaisia ampujia on vain yksi, poliittisella poliisilla on helppo työ ottaa hänet kiinni.

  Mutta jos ampujia on sata tai tuhat, menee homma jo hankalammaksi. Ja mikäli oman maan puolustajia on kymmenen tuhatta tai sata tuhatta, ei poliittinen poliisi mahda enää mitään.”

  Eiköhän silloin tule NATO apuun?

Comments are closed.