Koti Uutisia Kotimaa Aamunkoitto-konferenssin lopullinen kattaus

Aamunkoitto-konferenssin lopullinen kattaus

10

Lauantaina Turun suunnalla järjestetään Aamunkoitto-nimeä kantava kansallismielinen konferenssi. Tapahtuman järjestää viime viikkoina myrskyn keskellä ollut Toni “fasisti” Jalonen.

Tapahtumassa on aikaisemmin ilmoitettu puhuvan Tuukka Kuru, Linus Linsén, Tiina Wiik sekä Jalonen.

Viimeisimpänä esiintyjänä listalle on lisätty Ukonvasama-kollektiivissa vaikuttava Pauli Kaila. Kaila tunnetaan kansallismielisen vastakulttuurin rakentajana Turun suunnalla. Hän esimerkiksi juontaa Vasamaradio-podcastia, järjestää konsertteja, tuottaa propagandaa ja kannustaa kansallismielisiä urheilemaan järjestämällä urheilutapahtumia.

Kailan mietteitä voi seminaarin lisäksi kuulla esimerkiksi Monokulttuuri FM:n jaksosta numero 228.

https://www.pscp.tv/w/1OwxWQmnjneGQ

Seminaariin voi ilmoittautua mainoksessa olevan sähköpostin kautta. Puhujien lisäksi paikalla esiintyy kansallismielinen artisti Pyhä Kuolema.

10 KOMMENTIT

  • Miksi nämä kurut ymv. ovat niin perkeleen kiinnostuneita tuosta Israelista?

   • Joskus PS:aa äänestävänä luin Wiikin kirjoituksia ja luen edelleen joskus uteliaisuudesta. Minulle ei ollut mikään yllätys hänen positiiviset kirjoitukset juutalaisista, jolloin itsekin olin tietämätön todellisista taustatekijöistä. MV:ssäkin hänellä oli joskus kirjoitus juutalaisten harjoittamista eugeniikasta ja rotuun sekoittamattomuudesta, missä hän ihmetteli äärioikeistolaisia, jotka pilkkaa juutalaisia vaikka heidän pitäisi ottaa oppia juutalaisista tässä asiassa. En löydä kyseistä kirjoitusta enää.

    Minua eniten kummastuttaa se, että tuo nainenhan on ateisti mutta silti sionisti. Suurimmat sionisti-intoilijat on Perussuomalaisten kristityt poliitikot kuten James Hirvisaari, Laura Huhtasaari ja Mika Niikko ja KD-poliitikot. Onhan KD puolueenakin Israel-myönteinen.

    • Itse en pidä Wiikiä edes aitona kansallismielisenä.
     Pro-Israel ja huumemyönteisyys, jota hän oikein hehkuttaa, ei todellakaan jatkoon.

     • Onkohan Wiikillä lisää salaisuuksia? Huumetuomioista olen koittanut etsiä lisää tietoja. On hänen syntyperääkin mietitty. Pamela Gelleria hän ainakin pitää esikuvanaan.

    • Kyllähän me voisimme joissakin asioissa ottaa hyvinkin oppia Israelilta. Hehän joutuvat geenitestaamaan maahanmuuttajiaan, sillä jutkua ja arabiahan ei erota kälätyksestä eikä ulkonäöstä toisistaan…

     PS voisi jo vaihtaa nimensä Perussionisteiksi ihan suosiolla. Olisi paljon helpompaa ja selkeämpää heille ja mahdollisille äänestäjillekin.

  • Hetkinen, tuohan on ikiwanha kirjoitus (ottaen huomioon että Kuru on vieläkin alle kolmekymppinen)! Muistan myös Wiikin höpötelleen vastaavia joskus MV-lehden huippusuosion aikoina.

   Molemmat kuitenkin muuttaneet kantojaan selvästi sittemmin, ja hyvä niin. Nykyiset kommentit ovat pikemminkin “antisemitismiä”, kannattaa lukea esim. Twitteristä.

   • Pistää hymyilyttämään, kun valeoppositiosta tullaan epätoivoissaan valkopesemään likapyykkiä.

 1. Vittuun Kurut ja Wiikit entisiä homo persuja, ex sitä ja ex tätä .Vain Mona Walters puuttui .

  • Ja ruotsalainen somalinainen kertomassa, millaista on somalinaisen arki Ruotsissa. Jess!

Comments are closed.