Koti Uutisia Malmön poliisi pyytää apua: “Hukumme murhiin”

Malmön poliisi pyytää apua: “Hukumme murhiin”

3

UK_Malmo_poliisi

Viime sunnuntaina Malmössä kuoli 19-vuotias mies ammuskelussa, jossa myös kolme muuta haavoittui. Malmön poliisi ei enää yksin kykene selvittämään paikallisia murhia. Ammutut miehet olivat aseistautuneet myös automaattiaseilla.

Paikallisella poliisilla on tällä hetkellä selvitettävänä kuusi eri murhatutkintaa, ainakin 20 eri ammuskelua ja koko kesän jatkuneet autoroviot. “Joukkomme eivät riitä. Ne on yksinkertaisesti käytetty”, kommentoi Malmön poliisipäällikkö Stefan Sintéus.

Sydsvenskan-lehden mukaan poliisi on joutunut sijoittamaan 10–20 poliisia tutkimaan viittä edellistä murhatapausta ja 25:tä murhanyritystä. Malmön poliisijohto on täten joutunut pyytämään muiden alueiden poliiseja ottamaan sunnuntain ammuskelun tutkiakseen.

“Oletan saavani apua. Muuten meidän täytyy priorisoida eri murhatutkimuksia erittäin tiukasti”, kommentoi Sintéus.

Lähde: Speisa.com

3 KOMMENTIT

  1. Toivottavasti matut edes ammuskelisivat toisiaan ja polttelisivat toistensa autoja. Näin pikkuhiljaa “murhatkin” vähenisivät ja porukka menisi takaisin sinne mistä ovat tulleetkin.

    Koskahan muuten keksitään että matujen pitäisi sossukorvauksia vastaan käydä joka kuukausi tiskillä ne noutamassa ja samalla jättää sormenjälkensä rekisteriin? Näin saataisiin kansainvälinen rekisteri paikattua puutteellisilta osin. Ja samalla jäisivät kiinni ne joita etsitään sotarikoksista tai terrorismista.

  2. “Ei hyttysen ääni taivaaseen kuulu.” Pääministeri Stefan Löfvenin tärkein tehtävä on sillä hetkellä saada uusi “tasoitus”. Golfaaminen on hieno harrastus. Siellä ei törmää mariseviin kantaruotsalaisiin – ja mikä parasta, ns. pakolaisiin. “Touchihan” ei säily muutoin, kuin pysymällä heistä itse kaukana.

  3. Huddingen poliisi lähettänee urhoolliset ballerinajoukkonsa avuksi. Loppuu rötöstely, kun tekijöillä on kiire nauraa itsensä tärviölle.

Comments are closed.