Koti Uutisia Syyrialainen raiskaaja pakeni kesken oikeudenkäynnin Britanniasta

Syyrialainen raiskaaja pakeni kesken oikeudenkäynnin Britanniasta

2

uk_sultan_amari

Englannin oikeusjärjestelmä on jälleen saanut osakseen rajua arvostelua sen jälkeen kun syyrialainen Pohjois-Walesissa asuva raiskaaja pakeni Britanniasta kesken oikeudenkäynnin.

Sultan Amari, 46, otti uhrinsa kyytiin taksiin ja ajoi hänet kotiinsa, jossa Amari raiskasi tämän kahdesti. Oikeudenkäynnin aikana Amarille annettiin takuusumma ja hänen annettiin pitää passinsa.

Viime sunnuntaina, kun Amarin oli tarkoitus todistaa oikeudessa, ilmoitti hän kuitenkin Warringtonin ylemmälle alioikeudelle sähköpostitse, ettei hänellä ole aikomusta saapua paikalle. Sinä yönä Amari lensi Turkkiin ja katosi.

Keskiviikkona Amari tuomittiin poissaolevana 11 vuoden vankeusrangaistukseen. Hänestä on myös julkaistu etsintäkuulutus.

Tapahtumapaikka Chesteristä oleva kansanedustaja Chris Matheson kysyi poliisilta, miksei tämä ollut vienyt syyrialaiselta passia ja kuinka raiskaaja aiotaan saada kärsimään tuomiotaan.

Lähde: Daily Express

2 KOMMENTIT

  1. Länsimainen Oikeuslaitos on aina ollut kaikkinaisen vasemmistolaisen mädännäisyyden “esitaistelija” ja “pioneeri”. Kyseinen pulju ei hoida tehtäväänsä, vaan sen tehtävänä on olla suojatyöpaikka ns. “tuomareille” ja armeijalle asianajajia. Täytyy myötää se, että se on siinä ainakin “hyvin onnistunut”. Aina kun tämän “laitoksen” langettamia tuomiota lukee. Näkee aina punaista!

  2. “Sulttaani” tulee kyllä lomansa jälkeen takaisin? Tällä kertaa ilman passia tosin, eri nimisenä, eikä varmaankaan enää töitä tekemään…

Comments are closed.