Koti Uutisia Madridin kansallismielisten häätöyritys epäonnistui

Madridin kansallismielisten häätöyritys epäonnistui

1

Madridin pormestari Manuela Carmena kommunistisesta puolueesta on epäonnistunut yrityksessään häätää kaupungista espanjalaisten kansallismielisten ryhmä Hogar Social Madrid.

HSM käyttää rakennustaan varastona ja tilana puutteenalaisille espanjalaisille. Ryhmän vastustus ei-valkoista invaasiota kohtaan on kuitenkin saanut kommunistipormestarin sitä vastaan. Carmena teki esityksen Madridin kaupunginhallitukselle HSM:n häätämiseksi rakennuksesta, jota se käyttää laillisesti.

Kaupunginhallituksen tilaisuudessa noin 30 HSM:n jäsentä osoitti mieltään rakennuksen ulkopuolella. Kaksi tunnettua osanottajaa myös sitoivat itsensä rakennukseen kettingillä. Muut HSM:n jäsenet levittivät bannerin, jossa luki “Syyllisiä vain oman kansamme auttamiseen”.

Madridin hallituksen puheenjohtaja Jorge García Castaño sanoi, että HSM “käyttää rakennusta kerätäkseen ja toimittaakseen ruokaa, mutta se on vain verho ryhmän väkivaltaisille toimille”. Nämä “väkivaltaiset toimet” pitävät hänen mukaansa sisällään “pahoinpitelyjä, uhkauksia ja pelottelua perustuen ihmisten etniseen alkuperään ja seksuaaliseen suuntautumiseen”. Castaño mainitsi myös propagandakampanjat, joissa käytettiin sloganeja kuten “Terroristit tervetuloa”.

Näistä suureellisista väittämistä huolimatta yhtään HSM:n jäsentä ei ole tuomittu rikoksista, ja väkivalta on lähtöisin yksinomaan värillisten ja äärivasemmistolaisten suunnalta.
UK_HSM (1)

UK_HSM (2)

UK_HSM (3)

UK_HSM (4)

UK_HSM (5)

Lähde: Daily Stormer

1 KOMMENTTI

Comments are closed.