Koti Uutisia Ulkomaat Macron: “Kieltäytyminen ottamasta vastaan maahanmuuttajia sotii EU:n arvoja vastaan”

Macron: “Kieltäytyminen ottamasta vastaan maahanmuuttajia sotii EU:n arvoja vastaan”

4
Ranskan presidentti Emmanuel Macron itseään kymmeniä vuosia vanhemman vaimonsa sekä mustien ympäröimänä Elysé-palatsissa.

Ranskan presidentti Emmanuel Macron vaatii hieman EU-komission hyväksymää nationalistisemmin asennoituneita EU:n jäsenvaltioita ottamaan välittömästi vastaan kolmannen maailman maahanmuuttajia. Macronin mielestä on täysin tuomittavaa, että eräät jäsenvaltiot kuten Puola ja Unkari kieltäytyvät vastaanottamasta kiintiöpakolaisia. Näin raportoi Euractiv.

Macron sanoi, että EU ei ole mitkään “suurmarkkinat”, joilta voisi ostaa vain joitakin EU:n perustavanlaatuisimpia arvoja ja jättää loput narikkaan. Useat kansallismieliset mediat ovat tulkinneet tämän niin, että Macronin mukaan vain EU:n vasemmistoliberaaleja arvoja on lupa noudattaa.

– Meillä on kollektiivinen tarve yhteenkuuluvuuteen ja solidaarisuuteen; et voi hyötyä Euroopan budjetista osoittamatta solidaarisuutta koskien maahanmuuttoa. EU ei ole yksisuuntainen katu, vaan vaatii täydellistä sitoutumista, sanoo Macron viitaten EU-valtioiden keskinäisiin suhteisiin, ei kolmannen maailman maihin, joiden rooli on toimittaa pakolaiset tänne.

EU-parlamenttivaaleihin on seitsemän kuukautta aikaa. Macron sanoi, että tulevat vaalikampanjat tulevat olemaan kaksintaistelua “edistyksellisten” eli toisin sanoen globalistien ja nationalistien välillä. Muun muassa tämä osoittaa, että poliittinen jako oikeistoon ja vasemmistoon on menettänyt merkitystään.

– Eurooppa, joka sivuuttaa ajatusten ja vakaumusten moninaisuuden, oikeuslaitoksen ja lehdistön riippumattomuuden ja vainoa paenneiden pakolaisten vastaanoton on petos sitä kohtaan, keitä me olemme, lausui Macron.

On epäselvää, mitä lehdistön riippumattomuutta Macron tarkoittaa. Hänen hallituksensa kielsi vastikään venäläismedioiden läsnäolon hallituksen tilaisuudessa, sillä ne ovat “vieraan vallan medioita”. Ranska hyväksyi viime vuonna lain, joka mahdollistaa kaikkien Ranskan hallituksen “valemedioiksi” kutsumien uutissivustojen sulkemisen.

Lähteet: Nordfront, Euractiv, Fria Tider

4 KOMMENTIT

  1. Ranska ei enää ole Ranska huomioi eräs Ranskalainen koska maahantunkeutujat hajoittaa paikkoja käy isolla porukalla jopa poliisien kimppuun Pariisin kaduilla !!! Eikö tosiaankaan Mackron näe tai saa tietoa ruohonjuuritasolla tapahtuvasta hävityksestä ??? Onko hän jossain korkealla linnunluutornissa josta ei näe mitä todellisuudessa tapahtuu ??? VAI ONKO MENETTÄNYT JÄRKENSÄ JOTA EI EHKÄ KOSKAAN OLE EDES OLLUT !!!!!!!!!!!

Comments are closed.