Koti Uutisia Sionismi Brasilian uusi “äärioikeistolainen” presidentti on äärisionisti

Brasilian uusi “äärioikeistolainen” presidentti on äärisionisti

8

Valtamedia on tänään uutisoinut näyttävästi siitä, että “äärioikeistolainen” Jair Bolsonaro on voittanut Brasilian presidenttivaalit. Bolsonaroa on kutsuttu “Brasilian Trumpiksi“, mitä tukee tulevan presidentin erittäin lämpimät välit juutalaisvaltio Israelin kanssa.

The Times of Israel -lehden mukaan Bolsonaro on tehnyt kaikkensa miellyttääkseen sionisteja. Juutalaiset palkitsivatkin hänet tästä suurella äänimäärällä vaaleissa. Osa Brasilian juutalaisväestöstä tosin vastusti Bolsonaroa siksi, että tämän vaalikampanjassa toistuneita korruption- ja rikollisuudenvastaisia teemoja pidettiin juutalaispiireissä “vähintään fasistisina”.

Bolsonaro hyökkäsi kampanjansa aikana rajusti Palestiinaa vastaan väittäen, ettei kyseessä edes ole valtio. Toisin sanoen uusi presidentti pitää juutalaisia miehittäjiä Palestiinan ainoina laillisina vallanpitäjinä. Tämän vuoksi hän on luvannut myös siirtää maansa suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin. Brasiliassa sijaitsevan palestiinalaislähetystön uusi presidentti on ilmoittanut puolestaan lakkauttavansa.

Bolsonaro julisti myös, että hänen ensimmäinen valtiovierailunsa tulee kohdistumaan juuri Israeliin, jotta Brasilia ja juutalaisvaltio voisivat tiivistää yhteistyötään.

Donald Trumpin tavoin Bolsonaro voitti vaalit protestiäänien avulla. Suunpieksemiseen perustunut vaalikampanja riemastutti äänestäjiä, jotka olivat kyllästyneitä oikeiston ja vasemmiston valtapuolueiden jatkuviin korruptioskandaaleihin. Mikään ei kuitenkaan viittaa siihen, että uusi sionistipresidentti tulisi lopettamaan korruptiota.

Mikäli Bolsonaro pitää kiinni taloudellisista vaalilupauksistaan, tulee maa vajoamaan entistä syvemmälle kansainvälisen korruption suohon. Tuore presidentti on nimittäin ilmoittanut aloittavansa laajan yksityistämiskampanjan, mikä merkitsee kansallisomaisuuden huutokauppaamista kansainväliselle finanssieliitille.

Lähteet: The Times of Israel (1, 2), The Economist

8 KOMMENTIT

 1. En ymmärrä kyllä mutta ei tarvikaan. No kukaan ei ole profeetta omalla maallaan joten se siitä. Korruptio on tuolla ollut iät ja ajat – mikään ei muutu. Ja mistä lähtien fasistia olisi kiinnostanut rotukysymykset? Ei koskaan – oltiin sitten Italiassa, Brasseissa tai täällä perkeleen Suomessa!

 2. Nyt sitten vain odotellaan, koska Brasilia hyökkää Venezuelan kimppuun.

 3. Iltasanomissakin näytettiin ihan julkisesti israelin lippu ja kerrottiin että Bolsonaron ensimmäinen vierailupaikka on juutalaisten miehittämä israeliksi kutsuttu Palestiinan valtion maa-alue.

  Mutta iltasanomien otsikossakin luki ristiriitaisesti “äärioikeisto”. Pitääkö tämä tulkita niin että sionisti-juutalaiset ovat äärioikeistoa? Niin minä olen asian aina nähnyt. Mutta nyt kulttuuri-marxilainen lehdistö on jo itsekkin nin sekaisin, ettei tiedä mitä kirjoittaisi tästä aiheesta. Vasemmisto kun ei saanut omaa ehdokastaan voitolle niin sitten tehdään “trumpit”.

 4. Täysin loogista. Sionismissa ei ole totuutta, ei ole valhetta, ei ole oikeaa, ei ole väärää.

  On vain yksi kysymys: “Onko se hyväksi meille, sionisteille?” Aivan, heitä voi myös kutsua toisella nimellä, tiedättehän.

  Kun näin on, poliitikko on “äärioikeistoa”, jos siitä on hyötyä sionisteille ja hän on “äärivasemmistoa”, jos taas siitä on hyötyä sionisteille. Tämän näkee Suomessa hyvin. Stubb, äärimmäinen federalisti, on “oikeistoa”, vaikka häntä ei erota Li Anderssonista mikään, paitsi ehkä suurempi “vasemmistolaisuus”.

  Poliitikko ei voi muuta kuin palvella sionismia, muuten hän ei olisi poliitikko.

  Kuka voi muka nimetä ns. Lännessä yhdenkään poliitikon, joka ei palvelisi sionismia? Niinpä, heitä ei ole. Orban on sionisti, Putin on sionisti, Trump on sionisti, Merkel on sionisti, Macron on pankkiirisionisti. Löfven suutelee maata, jossa sionisti kulkee. Theresa May… Hohhoijaa…

  UKIP on sionistinen.

  Helkkari, me elämme sionismissa.

  Eipä ihme, että meret tuhoutuvat, lajit häviävät, valkoiset ihmiset tuhotaan, mustat lisääntyvät katastrofaalisesti, kiinalaiset ostavat kaiken ja me köyhdymme. Se on loogista, SE ON SIONISMIA.

  Tämän tien päässä on dystopia, orjuus, kurjuus, luonnon tuho, oikeastaan lopulta kaiken elämän loppu.

  Tälle dystopialle on vain yksi vaihtoehto, elämän ja luonnon kunnioitus: Kansallissosialismi.

 5. Hedelmistään puu tunnetaan. Riittää,kun näkee jutkun. Ruma,ahne,kiero ja kaikinpuolin paskan näköinen. Objekti on sitä miltä se näyttää. Yksinkertaista totuutta. Tällä logiikalla ja valtakirjalla vaadin,että sionisti kätyreineen poistetaan heti. Heidän paikkansa on helwetissä.

 6. Ääriliikkeet ja aatteet ovat sen verta tapetilla nykyään, että pitäisiköhän perustaa äärikansallissosialistinen PÄVL..? Vastapainoksi näille median äärityksille kaiken maailman hörhöistä.

 7. En tiennytkään että Brasiliassakin voi olla presidentillä noin kova fiksaatio Israeliin ja juutalaisiin. Meinaako tämä Bolsonaro jopa viedä maansa mukaan Yhdysvaltojen koukkunokkakoalition veriorgioihin Lähi-itään vai mitä toi äijän vouhottaminen meinaa?

Comments are closed.