Koti Uutisia Elämäntavat Suomen homopoliisit verkostoituvat – tavoitteena lobbausjärjestö

Suomen homopoliisit verkostoituvat – tavoitteena lobbausjärjestö

7

Suomessa on viime vuosina puhuttu paljon niin sanotusta PolPo-ilmiöstä eli poliisin kulttuurimarxismista ja politisoitumisesta. Suomen viranomaiset ovat päättäneet lisätä kierroksia perustamalla uuden homoverkoston lainvalvojille.

Homopoliisit ovat verkostoituneet Yleisradion mukaan salaisessa Facebook-ryhmässä, jonka pohjalta on määrä rakentaa tulevaisuudessa avoimesti toimiva lobbausyhdistys. Aktivistit kutsuvat itseään “sateenkaaripoliiseiksi”.

Homopropagandaa on alettu viime aikoina levittää muun muassa poliisien omassa ammattilehdessä. Lisäksi poliisi lähetti ensimmäisen virallisen delegaationsa Helsinki Pride -marssille viime vuonna. Mallia toiminnalle on haettu suuremmista länsimaista, joissa poliisit ovat jo vuosien ajan tehneet itsestään naurunalaisia erilaisissa perversiotilaisuuksissa.

Ylen mukaan uuteen lobbausjärjestöön tähtäävä hanke alkoi pari vuotta sitten, kun Seta-homoyhdistys järjesti poliisiviranomaisten seksuaalisia poikkeamia käsittelevän tilaisuuden yhdenvertaisuusvaltuutetun kanssa. Tilaisuuteen osallistui myös ulkomaalaisen EGPA-painostusryhmän (Euroopan homopoliisien kattojärjestö) edustajia.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Meidän kylän entinen syyttäjä tokaisi tässä kerran nuotiolla:”En olisi ikimaailmassa uskonut miten mätä suomalainen oikeuslaitos voi tänä päivänä olla”.

  Ja tuohon lauseeseen yhtyy varmasti moni lukijakin, niinkuin nuotion äärellä olleetkin.

 2. Ei prkl. Kohta ollaan me heterot aliedustettuina kaikkialla. Tarvitaan Antiseta, jonka nimissä aletaan pitää paraateja pukeutuneina niinkuin normi-ihmiset ja kannetaan riimulippua sekä julisteita, joissa lukee “heteroille samat oikeudet” ja muuta vastaavaa.

  Ja jengi ihmettelee kadunvarsille, että mitä ihmeen friikkejä nuo on, valkoihoisia ja heteroita? Eikös ne ole lailla kielletty jo aikoja sitten?

 3. Flyin’ Finn, ennustuksesi on täysin mahdollista. On tää meno niin absurdia ja päin helvettiä. Eikö poliisien pitäisi vain tehdä työnsä, eikä nussia toisiaan perseeseen virka aikana, korostaa ja ihannoida homoutta?👿

  Vaikka on asiat kuinka pielessä, pysyy vittu aina mielessä.

 4. Loistavaa sanailua: “Mallia toiminnalle on haettu suuremmista länsimaista, joissa poliisit ovat jo vuosien ajan tehneet itsestään naurunalaisia erilaisissa perversiotilaisuuksissa.”
  😀

  • Vielä kun näkis tuon saman tekstin kaikissa valtamedian julkaisuissa.

Comments are closed.