Koti Uutisia Ulkomaat Maahantunkeutujat uhkasivat tappaa pelastajansa Välimerellä

Maahantunkeutujat uhkasivat tappaa pelastajansa Välimerellä

5

Italialaisen Vos Thalassa -laivan miehistö joutui yllättävään tilanteeseen autettuaan maahan laittomasti yrittäneitä siirtolaisia. Pelastettuaan merihätään joutuneiden tunkeutujien hengen miehistön oma henki joutui vaaraan.

Laiva poimi Välimerestä yhteensä 67 ei-valkoista siirtolaista. Kannella kapteeni kertoi pelastetuille, että nämä tultaisiin palauttamaan Libyan viranomaisille. Tästä raivostuneena osa tunkeutujista alkoi uhkailla tappavansa laivan miehistön.

Lopulta Italian rannikkovartioston täytyi saapua suojelemaan maahantunkeutujien pelastajia. Mediatietojen mukaan siirtolaiset olivat peräisin Ghanasta, Sudanista, Pakistanista ja Libyasta.

Lähde: Defend Europa

5 KOMMENTIT

  1. Näin se on. Taannoin kuulin sanottavan ”Jos Jumalakaan ei pysty heitä auttamaan, mitä sinä voit tehdä?”

  2. Kiittämättömyys on maailman palkka. Ja murha on neekerin palkka.

  3. Eikö nää ei-NGO laivat oo jo oppinu ettei kannata pelastaa merirosvoja.

  4. Vihollinen on silti se viranomainen, joka ylipäätänsä sallii tämän groteskin ilveilyn. Kaikki nämä Soroksen rahoittamat meritaksit pitäisi takavarikoida ja Soros pidättää – kansanvihollisena. Lisäksi näiden meritaksien henkilökunta pitää viedä oikeuteen syytettynä ihmiskaupasta.

    Rotumuukalaiset ovat vain sellaisia kuin he ovat, ei sen enempää, ei sen vähempää. Heidän turvallisuudestaan huolehditaan lopettamalla ihmiskauppa ja sulkemalla rajat.

    Globalisti haluaa meidän kiinnittävän huomion toissijaisiin rikollisiin ja älykkyydeltään gorillan alapuolella oleviin, mutta huomion pitää olla junckereissa ja Stubbeissa ja fak/cuntsteineissa. Heille maksetaan meidän kansojemme murhaamisesta. HE ovat vihollisia, mustat ovat parhaimmillaankin vain rikollisia.

Comments are closed.