Koti Uutisia Kotimaa Ay-järjestö polkee suomalaista työvoimaa, vaatii lisää maahanmuuttoa

Ay-järjestö polkee suomalaista työvoimaa, vaatii lisää maahanmuuttoa

10
Antti Palola.

Työntekijöitä edustava toimihenkilökeskusjärjestö STTK hyökkää suomalaisia palkansaajia vastaan lobbaamalla entistä avoimemman maahanmuuttopolitiikan puolesta. STTK:n puheenjohtaja Antti Palola vaatii, että seuraavien hallituspuolueiden on edistettävä “työperäistä maahanmuuttoa ja kotoutumista”.

– Oli maahanmuutosta mitä mieltä hyvänsä, Suomi ei modernina kansainvälisenä hyvinvointivaltiona ja EU:n jäsenenä voi vetäytyä vastuustaan. Ratkaisumme ei myöskään voi olla impivaaralainen eristäytyminen ja rajojen sulkeminen, Palola visioi.

Ay-väkeä on viime vuosina puhuttanut erityisesti ulkomaisen työvoiman tarveharkinta. STTK vaatii tarveharkinnan poistamista, jotta Suomen työmarkkinoista tehtäisiin entistä monikulttuurisemmat.

– Ulkomaista työvoimaa on kohdeltava yhdenvertaisesti muuhun työvoimaan nähden, Palola perustelee keskusjärjestön näkemystä.

– Työvoimatarpeiden ohella maahanmuuttopoliittisen ohjelman tulisi sisältää esimerkiksi koulutusta ja osaamista, perhepolitiikkaa ja kulttuuria koskevat toimintamallit sekä niiden rahoitus, Palola jatkaa.

Täysin päinvastaisia näkemyksiä on esittänyt muun muassa Rakennusliiton Kyösti Suokas, jonka mukaan tarveharkintaa ei tule poistaa. Ulkomaalaisen työvoiman lisääminen tulee polkemaan suomalaisten palkkoja ja työehtoja.

Noin vuosi sitten Suokas ilmoitti, ettei hän tule enää ikinä äänestämään vasemmistoliittoa, koska vasemmiston politiikassa monikulttuurisuutta pidetään suomalaisten työntekijöiden oikeuksia tärkeämpänä arvona.

– Me emme tarvitse kehitysmaista kuin 20 000–30 000 työntekijää, niin sen jälkeen suomalaiset eivät työskentele enää rakennustyömailla, Suokas muistutti.

Lue myös: Rakennusliiton varapuheenjohtaja varoittaa maahantunkeutujien saapumisesta

10 KOMMENTIT

 1. Isänmaattomat pallovatsat taas pohtii miten rahaa voisi tehdä vieläkin enemmän.

 2. Homo Palolahan siinä! Kiusattuja homoja ei saa päästää johtajiksi. Ovat katkeria ja ilkeitä.

 3. Ammattiliitot ovat jo nyt jäseniään vastaan salliessaan ulkomaalaisilla sopimuksilla ulkomaalaisten työskentelyn Suomessa. Esim. Tata consulting group ja wipro ovat olleet jo vuosia Suomessa työntekijöidensä kanssa syrjäyttäen suomalaiset työpaikoiltaan. Vai mitä sanotte Storan, Sanoman, Elisan, Nokian, ja monen muun yrityksen työntekijöistä? Työntekijäjärjestöt katsovat sivusta eivätkä viitsi tarkistaa maksetaanko ulkomaalaisille Suomen lain mukaista minimipalkkaa, päivärahoja jne. Ja juuri työntekijäjärjestöjen pitäisi olla töntekijän puolella.

  • Paperilla maksetaan, mutta todellisuudessa ei. Esim. rakennusalalla jossa työskentelee paljon virolaisia yms. muunmaalaisia aliurakoitsijoiden työntekijöinä, on tapana että palkkapäivänä pomo tulee käymään työmaalla ja työntekijät marssivat automaatille josta nostavat suurimman osan maksetusta palkasta antaen sen työnantajalle.
   Liitot eivät myöskään lopsauta korvaansakaan vaikka vuokratyöfirmat (white slavery) rikkovat menen tullen työehtosopimuksia, eikä korruptiofirma työsuojelupiiri myöskään.
   Liittojen pampuille kelpaa kuitenkin niin jäsenien maksut kuin röyhkeä kyykytys esim. teollisuusliiton pamppujen kokouspalkkiopt ovat parhaimmillaan 58.000€ vuodessa ja silti nostivat omia palkkojaan 5000€:lla.
   Eräältä politrukilta kysyin, miksi eivät ole atiivisia esim. kikyssä yms. laittamassa hanttiin ,kun kerran ministereitä istuu hallituksissa ja näin on tiedossa jo hyvissä ajoin tulevat hallituksen kieroilut? Oli hiljainen ja jupisi että kuinka paljon muuta hyvää ovat saaneet aikaiseksi, johon tein vastakysymyksen että mikä on sitä hyvää mitä kommunistinen järjestelmä on saanut koskaan aikaiseksi, Holmodor, -18 sisällissota? 40h työviikkokin oli aatun aikaansaama edistysaskel muiden muassa, ei todellakaan punalipun keksintö. Loppui jupina.

 4. Ruotsissa on myös ehdoteltu jo palkkojen laskemista “integraation parantamiseksi”.

 5. Hienosti hoidettu oman järjestön jäsenten etujen puolustaminen. 👎🙄

 6. EU eli Jewropean Jewnion on perusteena meidän maksettujen maanpettureiden itsetuhoisille vaateille? Kas, kas — en osannutkaan moista “uutista” odottaa.

  EU päättää KAIKESTA ja näiden perkeleen rikollisten mielestä “me emme voi vetäytyä kuoreemme jne. blah blaa bla”, vaan meidän tulee antaa Brüsselin koukkunokkaisen überlordimme päättää KAIKESTA. Tuhoa kohti käymme tie. Mutta kyllä se varmaan tarroja liimailemalla tästä…

  “Meidän tulee kantaa vastuumme” on kyllä mahtava argumentti näiden kusipäisten huijareiden suista. Luoti päähän jokaiselle AY-pampulle, komissaarille, ministerille, lobbaajalle, konsultille ja muulle sionistista, kommunistista EU-Saatanaa palvovalle huijarille!

 7. Kaikki Suomalaiset voisivat irtisanoa itsensä noista AY- ja vastaavista järjestöistä.

 8. Tuleeko jazzneekeri suoraa bambumajasta? Mis ne o?

Comments are closed.