Koti Uutisia Ulkomaat Portugali laillistaa “sukupuolenvaihdokset” 16-vuotiaille

Portugali laillistaa “sukupuolenvaihdokset” 16-vuotiaille

3

Kulttuurimarxismi etenee myös Portugalissa, jossa vasemmistopuolueet saivat runnottua läpi uuden “sukupuolenvaihdokset” mahdollistavan lain. Tästä lähtien jopa alaikäiset voivat “muuttaa” sukupuolensa, mikäli he saavat vähintään yhdeltä kliinikolta kirjallisen suostumuksen.

Lakialoitteen takana oli Portugalin äärivasemmisto, mutta laki sai laajan tuen myös maltillisemmilta vasemmistopuolueilta. Mikäli laki olisi mennyt läpi alkuperäisessä muodossaan, olisi se ollut nykyistäkin radikaalimpi.

Presidentin torjuman alkuperäisen lakialoitteen mukaan alaikäiset olisivat voineet “vaihtaa” sukupuolensa vain ilmoittamalla asiasta viranomaisille. Toisin sanoen nuorten ei olisi tarvinnut saada suostumusta yhdeltäkään terveysalan ammattilaiselta.

Äärivasemmistolainen feministipuolue Bloco de Esquerda ilmoitti olevansa tyytymätön lakialoitteen vesittymiseen. Puolueen mukaan oli kuitenkin “tärkeää edistystä”, että alaikäisillä on tästä lähtien ylipäätään mahdollisuus “vaihtaa” omaa sukupuoltaan.

Lähde: Defend Europa

3 KOMMENTIT

  1. No huhhuh. Menee se maailman meno vaan hullummaksi. Helppoa se oli ennen, kun kaikki mitä tiesit oli kuokka, perunat ja aurinko. En ole varma, olemmeko menneet ajassa eteenpäin vai taaksepäin.

  2. Mitenköhän “liberaali”, vasemmistolainen hyytelöpää perustelee sen, että ihmisen biologiset vehkeet poistetaan ja tilalle tehdään pers’lihasta, muovista ja ties mistä kalmon osista uudet tilalle. Eikös homous ja kaikenlainen muu perverssiys olekaan täysin luonnollista — jopa luonnollisempaa kuin heterous joidenkin mielestä? En käsitä. Mutta älkäähän yrittäkökään kuunaan löytää järkeä, logiikkaa tai mitään muutakaan älyllistä suvakkien sanomisista tai tekemisistä.

Comments are closed.