Koti Uutisia Kotimaa Lukijan kuva: bensaa liekkeihin!

Lukijan kuva: bensaa liekkeihin!

2

Sen jälkeen kun korruptoitunut poliisi ja “oikeuslaitos” aloittivat Vastarintaliikkeen kieltohankkeen, Suomessa on järjestetty maamme sotienjälkeisen historian suurimmat kansallissosialistiset mielenosoitukset. Myös poliisi on joutunut myöntämään, että Vastarintaliike on kasvanut kieltohankkeen aikana.

Suomalaisvihamielinen eliitti ei siis ole onnistunut tavoitteissaan, vaan kielto-oikeudenkäynneillä on ollut päinvastainen vaikutus. Kansallisen Vastarinnan lukija lähetti toimitukselle aihetta kuvaavan piirroksen. Toimitus kiittää!

2 KOMMENTIT

  1. Kun on kyse eliitistä ja globalistien “korkealentoisuudesta”, merkitsee sitä, ettei se poliittinen liike, jota ollaan kieltämässä ole vihollinen kansakunnalle, ainoastaan kieltävälle taholle itselleen. Lyhyesti sanottuna, herran hyvä ei ole kansan hyvä. Tästä voikin vetää suoran suuntaviivan EU:hun ja sen byrokraattiseen koneistoon, joka vaatii pelkäksi “tyhjäkäynniksi” valtavan politrukki lauman korkeapalkkaisia tyhjäntoimittajia, joiden palkat maksavat tietysti Euroopan unionin veronmaksajat vain sen vuoksi, että heitä kurkutetaan tukehtumiskuoleman partaalle.

Comments are closed.