Koti Uutisia Kotimaa Oulussa paljastui jälleen uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikosepäily

Oulussa paljastui jälleen uusi alaikäiseen kohdistunut seksuaalirikosepäily

8

Oulussa on paljastunut uusi seksuaalirikosepäily. Tällä kertaa uhri on 15-vuotias suomalainen tyttö ja tekijä 23-vuotias ulkomaalainen mies. Miehen etnistä taustaa ei ole julkistettu.

Poliisin kertomuksen mukaan uhri itse ilmoitti asiasta heille. Miestä epäillään törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja törkeästä raiskauksesta. Rikokset ovat poliisin mukaan tapahtuneet yksityisasunnossa.

PolPon rikosylikomisario Markus Kiiskinen yrittää kuitenkin laannuttaa kansalaisten huolta, vaikka hän samanaikaisesti kertoo, että on mahdollista, että Oulussa tapahtuneita seksuaalirikoksia paljastuu lähiaikoina enemmänkin.

– Nämä ovat poikkeuksellisia tapauksia, Kiiskinen sanoo.

Toistaiseksi jää epäselväksi, missä yleisen ja poikkeuksen raja kulkee poliittisen poliisin ajatusmaailmassa.

Lähde: Yle

8 KOMMENTIT

 1. Poliisi suoltaa tällaista päivän IS:ssä:

  — “Poliisi korostaa, ettei kukaan Suomessa oleskeleva saa joutua aiheettomasti epäilyksenalaiseksi, pilkatuksi tai tuntea oloaan uhatuksi.
  Poliisi vetoaa siihen, ettei se joutuisi selvittelemään viharikoksina tehtyjä rikoksia ulkomaalaistaustaisia henkilöitä kohtaan vaan saisi käyttää senkin ajan törkeiden lapsiin kohdistuneiden rikosten tehokkaaseen tutkintaan.”

  Niinpä, “Suomessa oleskeleva” (ilmeisesti tällä viitataan laittomasti oleskelevaan), mutta Suomessa ASUVA kantasuomalainen, ja varsinkin kansallismielinen, saakin sitten kokea kaikkea edellä mainittua, ja se on jopa ilmeisen toivottavaa.

  Resurssipulassa piehtaroivalle poliisille vinkiksi: lopettakaa se naurettava ja turhanpäiväinen vihapuherikosten havainnointi ja keskittykää oikeiden rikosten selvittämiseen!

  Yksi lasten raiskaamisesta epäilty pääsi muuten karkuun Saksassa. Oliko Suomen poliisilla parempaa tekemistä vihapuheen parissa, jolloin se ei keskittynyt riittävästi kommunikaatioon Saksan poliisin kanssa, ja pääsi tapahtumaan tietokatkos?

 2. Poliisi tekee mitä käsketään ja johtoporras on miehitetty pitkälti erään tietyn aatesuunnan kannattajilla. Niin poliisin, rajan kuin tullinkin kenttäportaasta löytyy yllättävän paljon ymmärrystä rajat-kiinni-agendalle, he kun näitten kuonasulkeumien kanssa saavat vääntää päivittäin, mutta aika ei ole vielä kypsä keikaukselle.

  Hillotolpan väki yhdessä viranomaisjohdon kanssa pitää yllä pelotetta kenttäsikojen keskuudessa “käräytä kaverisi”-ilmiantolinjojen ja maksettujen myyrien avulla, ihan vanhaan kunnon neuvostomalliin. Ranskassahan osa poliiseista kieltäytyi toimimasta keltaliivejä vastaan ja olen jokseenkin varma, että yksikään ei selviä sanktioitta ja työpaikalle voi sanoa hellurei, mutta kun ilmiö leviää, saattaa tulla Makaroonille mummoineen ja lakeijoineen entistä isompi jarrutusjälki kalsareihin.. Koska vastaava ilmiö rantautuu Suomeen, onkin sitten jo ihan eri juttu.

  • Näin on, ikävä kyllä, ja pääasiassa johtoportaan polpoilu, rikokset ja muu kyseenalainen toiminta ovat pilanneet koko ammattikunnan arvostuksen. Poliisin pitäisi olla täysin irti politiikasta, mutta ei näytä onnistuvan. Poliisin toimintaa pitäisi olla valvomassa riippumaton elin, joka puuttuisi kovalla kädellä mm. polpoiluun.

  • Kyllä jostain päin maailmaa löytyy poliiseja tuotavaksi taisteluun kansallismielisyyttä vastaan (ainakin kun tarpeeksi maksetaan).

   • (jos halutaan vaikka lisätä maahanmuuttoa maasta x niin palkataan myös poliiseja maasta x, omiensa etuja valvomaan ja agendan vihollisia napsimahan)

 3. ” Nämä ovat poikkeuksellisia tapauksia, Kiiskinen sanoo.”

  Kiiskinen on ilmiselvää ministeris -ainesta oleva järjen jättiläinen. Eikö nyt kuitenkin olisi voinut vielä mainita “ilmoitus kynnyksen madaltumisesta”, sillä 10-vuotiaat ilmoittavat tapahtuneet raiskaukset keskimääräistä useammin kuin esim. vuohet.

 4. PolPo tekee sen että rikokset jäänevät selvittämättä koska asialla Lestat, Sipilä, Oulun käräjäoikeus, SPR, Vokin henkilökunta, Kunnan päättäjät, DEMLA ja tietenkin PolPo itse. Tätä paskaa on jatkunut vuosikymmeniä koska tämä maa on SAIRAS näistä sisäsiittoisista sekasikiöistä jotka haikailevat jonkun paranoidisen skitsofreenisen aatteen perään joka heitettiin uuniin muista maista 80-luvun lopulla. Paitsi Suomesta.

Comments are closed.