Koti Uutisia Kotimaa Lentokapteeni pidätettiin Helsinki–Vantaalla

Lentokapteeni pidätettiin Helsinki–Vantaalla

5

Poliisi epäilee lentoyhtiö Norwegianin lentäjää ilmailuliikennejuopumuksesta. Lentäjän oli tarkoitus perjantai-iltana lentää Helsinki–Vantaan lentokentältä Dubaihin, kun poliisi puhallutti hänet saatuaan ilmoituksen lentoyhtiön oman valvonnan kautta.

Tapauksesta on kirjattu rikosilmoitus. Asiaa tutkitaan ilmailuliikennejuopumuksena tai huumaavan aineen käyttämisenä ilmailuliikenteessä.

Komisario Miika Laineen mukaan lentäjän veressä oli yli 0 mutta alle 0,5 promillea alkoholia.

Lähde: Yle

5 KOMMENTIT

  1. Paitsi vihervasemman aatesuunnan pilotit. Heille sallitaan viihdekäyttö, jos se tapahtuu hereillä ollessa eikä aiheuta muutosta globaaliin agendaan.

  2. Tuollaisia nuo rahtarit ovat. Luulevat olevansa lain yläpuolella. Lepoaikana juodaan alkoholia niin ettei se ehdi palaa riittävän nopeasti. Ja sitten tullaan krapulassa sarviin.

    Eräs kaverini joka pitää harrastelaitteiden myynti- ja korjauspaikkaa sanoi että Suomessa on kaksi ammattiryhmää jotka ovat poikkeuksetta persaukisia: lentäjät ja lääkärit. Molemmat arpovat aina sitä korttia missä vielä olisi “vähän virtaa jäljellä”. Tavallinen työmies maksaa poikkeuksetta käteisellä.

  3. Ilmankos kyseisen “kiitolinjan” liput maksavat niin vähän. Harvoinpa polliisit taivaalla puhalluttavat, mutta kuten ent. mäkihyppy selostaja sanoi. “Ja varma alastulo!”

Comments are closed.