Koti Uutisia Sionismi Brasilian uusi presidentti muuttaa maan suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin

Brasilian uusi presidentti muuttaa maan suurlähetystön Tel Avivista Jerusalemiin

6

Brasilian uudella sionistisella presidentillä Jair Bolsonarolla ei kestänyt kauaa kumarrella roistovaltio Israelia kohti. Bolsonaro ilmoitti perjantaina, että hän aikoo siirtää Brasilian suurlähetystön Israelin Tel Avivista Jerusalemiin. Brasiliasta tulee täten Yhdysvaltain ja Guatemalan jälkeen kolmas maa, joka siirtää suurlähetystönsä Israelissa.

– Kuten lupasin kampanjani aikana, olemme sitä mieltä, että Brasilian suurlähetystö tulee siirtää Tel Avivista Jerusalemiin. Israel on itsenäinen valtio, ja meidän tulee kunnioittaa sitä, kertoi Bolsonaro Twitterissä.

Päätös sai Israelin pääministerin Benjamin Netanjahun iloitsemaan. Hän kutsuu Bolsonaron linjausta hyväksi päätökseksi.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Tässä se nähdään, lehtistön “ääiroikeistolainen” presidentti. Vaikka toisaalta ne olivat oikeassa. Äärioikeisto on juuri tätä: sionismia. Ja se näkyy kyllä miehittäjävallan otteissa ja politiikassa Palestiinan maalla. Ja sen ote näkyy myös Suomessa.

    Oikea kansallismielinen olisi vetänyt suurlähetystön kokonaan pois. Mitä ihmeen hyötyä voi olla suurlähähetystöllä israelissa?

    • Äärioikeisto on niin typerä termi kun valemedia käyttää sitä kansallissosialismista. Kansallissosialismi EI ole äärioikeistoa, enemmän äärioikeistosta tulee mieleen kapitalismi, sionismi, Breivik jne.

  2. Oikea päätös Brasilian uudelta presidentiltä. Jerusalem on Israelin pääkaupunki ja suurlähetystöt kuuluvat itsenäisten valtioiden pääkaupunkeihin.

  3. Saatanakin sanoo “hyväksi päätökseksi sitä, kun myy sille sielunsa.

Comments are closed.