Koti Uutisia Laittomat siirtolaiset lisääntyvät suomalaisten kustannuksella?

Laittomat siirtolaiset lisääntyvät suomalaisten kustannuksella?

4

 

Huomattava joukko Suomen suurimpia kansalaisjärjestöjä vaatii, että suomalaisen yhteiskunnan on maksettava myös laittomasti maahan tulleiden perheiden kulut. Aiheesta uutisoi vasemmistolainen Kansan Uutiset.

Uskomattomalta kuulostavan vaatimuksen takana ovat lehden mukaan Ensi- ja turvakotien liitto ry, Lastensuojelun Keskusliitto ry, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Pakolaisneuvonta ry, Pelastakaa Lapset ry, Suomen Punainen Risti sekä Suomen UNICEF. Monet järjestöistä ovat poliittisesti hyvin puolueellisia ja järjestävät säännöllisesti esimerkiksi “rasisminvastaista” toimintaa.

Miljoonien eurojen lisäkulut siirrettäisiin suomalaisilta paperittomille siirtolaisille, jotta heidän lastensa terveydenhoito ja koulutus täyttäisivät laadukkaat pohjoismaiset kriteerit. Kansalaisjärjestöjen mukaan laittomat siirtolaiset ansaitsevat rahallisen tuen yksinkertaisesti siksi, että he ovat onnistuneet pääsemään vilpillä Suomen rajojen sisäpuolelle.

Kansan Uutisten mukaan Ruotsissa on tuloillaan ensi vuonna lakimuutos, joka takaa, että vastaisuudessa paperittomien terveydenhoito sekä äitiysneuvolapalvelut ovat yhtä tasokkaita kuin Ruotsin kansalaisten. Tämä merkitsee lisää menoja veronmaksajille ja varmasti myös laittomien siirtolaisten entistä nopeampaa lisääntymistä.

Suomen värisokeaa sosiaalijärjestelmää on usein moitittu siitä, että se kannustaa myös laittomia maahanmuuttajia pyrkimään tänne. Pohjoismaista elintasoa ei ole rakennettu afrikkalaisin, arabialaisin tai aasialaisin voimin. Ei ole sattumaa, että juuri Pohjoismaat nauttivat järjestäytyneestä, puhtaasta ja hyvinvoivasta yhteiskunnasta. Kestämättömän suuret siirtolaisjoukot kohtuuttomine vaatimuksineen voivat kuitenkin tehdä tästä lopun kasvattamalla valtion menoja sekä terveyspalvelujen jo ennestään ylipitkiä jonoja.

 

Aiheesta muualla:

http://www.kansanuutiset.fi/uutiset/kotimaa/2914713/lapsen-oikeudet-kuuluvat-myos-paperittomalle-lapselle

Aiheesta lisää:

Juutalaispoliitikko: suomalaisten lapsilisät pois!

4 KOMMENTIT

  1. Tässäkin yhteydessä vanha viisaus “seuraa rahaa” toimii. Kaikki artikkelissa mainitut liiketoimintaa harjoittavat yhteisöt: Ensi- ja turvakotien liitto ry, Lastensuojelun Keskusliitto ry, Mannerheimin Lastensuojeluliitto ry, Pakolaisneuvonta ry, Pelastakaa Lapset ry, Suomen Punainen Risti sekä Suomen UNICEF tienaavat vuosittain miljoonia euroja pakolaisiin liittyvällä liiketoiminnalla. Tämän toiminnan seurauksena vuosittain siirretään kymmeniä miljoonia euroa suomalaisten veromaksajien rahoja ko. yhteisöjen tileille. Näiden kulujen päälle tulevat sitten vielä maahanmuuttajille suoraan annettavat rahat.

  2. Eikös tämän jutun kuva ole sama, mistä Kari sai potkut maamme suurimmasta sanomalehdestä?

    Karin tuotanto jo 90-luvun alussa ennusti mitä tulee tapahtumaan.

    Levätköön rauhassa.

  3. Ei pelkästään kansalaisjärjestöt ja virkamiehet suosi näitä maahanmuuttajia. Itse työskentelen yhdestä suurimmista suomalaisista päivittäistavarakaupan yhtiöissä, siellä liehuu mm. Venäjän, Somalian ja Gambian lippuja työkoneiden katossa. Olen aina poistanut kyseiset liput, joten nyt olen leimattu rasistiksi ja ollut esimiehen puhuttelussa asiasta. Saa nähdä jatkuuko työsopimus, koeajalla kun olen. Mutta tämä on vain taistelua.

Comments are closed.