Koti Uutisia Juutalaispoliitikko: suomalaisten lapsilisät pois!

Juutalaispoliitikko: suomalaisten lapsilisät pois!

3

 

Juutalaistaustainen kokoomusnuorten varapuheenjohtaja Saul Schubak vaatii, että suomalaisperheiden lapsilisät poistetaan. Schubak väitti Facebook-keskustelussa, että lapsiperheiden tulonsiirroista hyötyvät ainoastaan huumeidenkäyttäjät ja alkoholistit.

Schubak väittää kohauttaneessa kirjoituksessaan myös, etteivät tukia tarvitsevat vanhemmat pysty tarjoamaan lapsilleen hyvää elämää.

Myös Schubakin muut kannanotot ovat herättäneet suomalaisissa kysymyksiä siitä, uskooko rääväsuinen kokoomusjuutalainen todella ajavansa politiikallaan suomalaisten hyvinvointia. Schubak nimittäin kutsuu pikavippejä blogissaan erääksi “viime vuosien lupaavimmista finanssialan innovaatioista”. Hän myös vertasi keskivertoa pikavipin tilaajaa lainaa ottavaan yritykseen. Ilmeisesti hänen viiteryhmiensä mielestä ihmisellä ja yhtiöllä ei ole merkittäviä eroavaisuuksia.

Blogitekstissään Schubak lainaa lisäksi rodullista veljeään ja anarkokapitalismin isää Murray Rothbardia. Yksinkertaistettuna Rothbardin mukaan valtion tulisi luovuttaa valtansa niille, joilla on rahaa hallita itseään ja muita. Hän esimerkiksi totesi, että “kapitalismi on täydellisintä anarkismia ja anarkismi täydellisintä kapitalismia”.

Maltillisempien kokoomuslaisten näkemyksiä “mahdollisuuksien tasa-arvosta” Schubak kutsuu “sosialismi lightiksi”. Jopa Jyrki Katainen on liian vasemmistolainen Schubakille, joka esimerkiksi vastustaa raivokkaasti yritysjohtajien palkkojen leikkauksia.

Schubak on kokoomuslaisen Kimmo Sasin entinen avustaja eduskunnassa. Kansallinen Vastarinta kirjoitti Kimmo Sasista viimeksi tammikuussa. Hän oli tuolloin osallistunut antirasistisen Expon Suomen haaran perustamista kartoittaneeseen kokoukseen.

3 KOMMENTIT

  1. Jos Saul Schubakin isoäiti oli juutalainen, niin kai hän itsekin on silloin juutalainen? Mutta kun hänen isänpuoleisensa suku on tataareja, niin ehkä toveri Saul onkin muslimi?

  2. Nyt demarit vaativat kokoomusta sanoutumaan irti kaverin sanomisista, saas nährä miten kokoomus reagoi.

  3. Scubakin perheen ja suvun taloudelliset suhteet kokoomuslaisiin ovat kiinteät.

Comments are closed.