Koti Artikkelit Suoraa puhetta maahanmuuttajarikollisuudesta – video lisätty!

Suoraa puhetta maahanmuuttajarikollisuudesta – video lisätty!

19

17.11. ryhmä Suomen ja Ruotsin Vastarintaliikkeiden aktiiveja jalkautui Vaasan kaduille puhumaan ongelmasta, josta kaupunki on opittu halki Suomen tuntemaan: monikulttuurisuudesta.

Jo paria päivää aiemmin julkaisimme Vaasan synkkää maahanmuuttajakulttuuria käsittelevän artikkelin sivuillamme. Totesimme tuolloin, että siirtolaiset ovat tuoneet mukanaan Vaasaan aivan uudenlaisen väkivallan ja pelon ilmapiirin, joka kohdistuu ennen kaikkea syntyperäisiin suomalaisiin nuoriin. Suomalaisnuorten lisäksi Vaasaan saapuneet siirtolaiset ovat esimerkiksi pahoinpidelleet suomalaisravintoloiden työntekijöitä ja yrittäneet jopa raiskata pieniä lapsia. Vaasan lehdistö ja päättäjät eivät ole tästä hätkähtäneet, vaan he ovat jatkaneet kansainvälisyyden ja rotujen veljeyden varauksetonta tukemista. Suomalaisen ääni ei kuulu Vaasassa.

 

 

 

Kun saavuimme kaupunkiin, tahdoimmekin heti aluksi tehdä selväksi, että olimme paikalla antamassa äänen tavallisille, valtavirtapolitiikan pettämille suomalaisille. Muistutimme, etteivät länsieurooppalaiset esimerkit sovinnaisesta äänestämällä vaikuttamisesta ja monikulttuurisuuden päihittämisestä sanallisen kritiikin avulla ole järin kannustavia. Jopa Itävallan ja Belgian kaltaiset maat, joissa maahanmuuttokriittisten puolueiden kannatus on ollut huomattavaa, eivät ole kyenneet patoamaan rikollisen maahanmuuton virtaa. Tarvittaessa liian vaikutusvaltaiset monikulttuurisuuskriittiset puolueet on hiljennetty yksinkertaisesti kieltämällä ne tai kauppasaarron avulla.

 

 

 

 

Suomalaisen, pohjoismaisen ja eurooppalaisen perimän vaaliminen vaatiikin paljon muuta kuin siistiä ja turvallista vaikuttamista sisätiloissa. Tarvitaan radikaalia ja kansallista katutoimintaa.

 

 

 

 

Tarjosimme vaasalaisille huomattavasti äänestämistä käytännönläheisempiä vaikuttamisesimerkkejä Länsi-Euroopan ulkopuolelta. Kreikan, Unkarin ja monien Itä-Euroopan maiden kansallismielinen toiminta on hylännyt kädenlämpöisen populismin ja tarttunut ongelmien juuriin. Kun Unkarissa romanit ryöstelevät ja pahoinpitelevät paikallisia, kansallismieliset kaartit hävittävät rikollisten tukikohtina toimivat romanileirit. Kun Itä-Eurooppaan saapuvat siirtolaiset vievät paikallisilta toimeentulon veronkierrolla ja halpatuotannolla, tuhoavat isänmaalliset paikalliset heidän toimitilansa. Kreikassa puolestaan on miljoonia laittomia ja väkivaltaisia maahanmuuttajia, joiden aggressiolta poliisi ei ole kyennyt suojelemaan etnisiä kreikkalaisia. Siksi Kultaisen aamunkoiton kaltaiset järjestöt tarjoavatkin nyt kaduilla turvaa ja kauan kadoksissa ollutta omanarvontunnetta maanmiehilleen.

 

 

Totesimme, että vain suomalaiset itse voivat ratkaista naapurustoansa, kuntaansa ja valtiotansa vaivaavat ongelmat. Ratkaisua ei saa ulkoistaa puolueille, esivallalle tai EU:lle, sillä niiden lähtökohdat ovat usein suomalaisvastaisia. Liittymällä järjestäytyneeseen kansallismieliseen toimintaan vaasalaiset voisivat voittaa pakkomonikulttuurin haasteen.

 

 

Vaasassa saamamme palaute kuvasti hyvin kaupungin taloudellista ja kulttuurillista taustaa. Koska kaupungissa asuu paljon hyvin toimeentulevia ihmisiä, eivät talousasiat olleet keskusteluissa pinnalla, vaan juuri monikulttuurisuus puhutti ikään ja sukupuoleen katsomatta.

 

 

Paikalliset tulivat mielellään kertomaan kokemuksistaan maahanmuuttajista. Kesäisin ulkomaalaistaustaiset jengit esimerkiksi pyrkivät ajamaan aurinkoa ottavat suomalaisnuoret pois hiekkarannoilta, jotka eivät heidän mukaansa “kuulu suomalaisille”. Kuninkaan elkein käyttäytyvät nuoret “uussuomalaiset” ovat tottuneet saamaan kaiken haluamansa, ja jos suomalainen nuori erehtyy nousemaan vastarintaan, saa hän takuuvarmasti kimppuunsa aseistetun tumman joukon. Rahat leveään elämäntyyliinsä monet maahanmuuttajanuoret saavat sosiaalituen ohella Subutex-kaupasta.

Vaikka väkivaltainen käytös ja huumekulttuuri raivostuttavatkin vaasalaisia, puhutaan ongelmista yleensä vain pienissä, luottamuksellisissa piireissä. Pelko leimautua rasistiksi on suuri. Toisin kuin monissa kaupungeissa, tällä kertaa Vastarintaliikkeen sanomasta olivat kiinnostuneimpia 30–40-vuotiaat miehet ja naiset. He ovat nähneet hyvinvoivan, vanhan Vaasan ja sen, kuinka se on rappeutunut siirtolaisuuden myötä. Mielenkiintoisena sivuhuomiona mainittakoon, että Vaasa on Malmön ystävyyskaupunki. Ehkä suuret vastoinkäymiset on helpompi kestää kahdestaan.

 

 

Paikallislehti Pohjalainen uutisoi katuaktivismista poikkeuksellisen nopeasti. Sensaatiohakuisuudessaan, asiavirheissään ja suoranaisessa camp-henkisyydessään uutinen oli jotain ennennäkemätöntä Suomessa. Pohjalaisen mukaan “Ääriryhmä Suomen vastarinta” [sic] oli ilmoittanut “sytyttävänsä sodan Vaasan kaduille” ja järjestön “sotilaallisen” esiintymisen aiheuttaneen pelkoa ohikulkijoissa. Jokainen voi tarkistaa asioiden todellisen laidan tapahtumakuvista ja -videosta. Erityisen kummallista oli, että ammattivalokuvaajat kuvasivat järjestön edustajia vain niin kauan, kunnes heistä itsestään otettiin kuvia. Tämän jälkeen he poistuivat nopeasti paikalta. Kuin alleviivatakseen paikallismedian poliittista sidonnaisuutta, eräs vaasalaismies tuli kertomaan meille omista kokemuksistaan Yleisradion leivissä. Työnantaja oli todennut hänelle aikoinaan suoraan, ettei urakehitys jatku ilman SDP:n puoluekirjaa. Mies otti lopputilin.

 

 

 

 

Älkäämme mekään suostuko poliittiseen kiristykseen vain siksi, että saisimme turvattua uramme tai keskiluokkaisen julkisivumme. Ongelmat, jotka Suomi kohtaa, ovat yhteisiä. Meistä kunkin on otettava niin henkisiä kuin fyysisiä riskejä kamppailussa turvallisen ja suomalaisen Suomen puolesta! Toiminnastamme kiinnostuneet voivat ottaa meihin yhteyttä sivujemme kautta: http://www.vastarinta.com/vastarintaliike/aktivoidu/

Juuso Tahvanainen

19 KOMMENTIT

 1. On ilo huomata, että teette matkoja ympäri Suomea ja pureudutte paikallistason ongelmiin, jotka tosin voivat olla myös aivan valtakunnan tasoisia.

  Hienoa toimintaa!

 2. Onhan se hyvä että näyttäydytte vaasan kaduilla, mutta se ei taida riittää, olen seurannut tilannetta jo monta vuotta ja maahanmuuttajat ovat jo saaneet “vallan” tässä kaupungissa. Mitä seuraavaksi?

 3. Hieman olin pettynyt etten tiennyt moisesta tapahtumasta varmasti olisin tullut paikalle ilmaisemaan mielenkiintoni asiaan…

 4. Suomalaiset pitää saada heräämään siihen tosiasiaan,että ns “pakolaiset” ovat muodostumassa todella vakavaksi ongelmaksi. Työperäinen maahanmuutto on sitten kokonaan eriasia,jos toimitaan Suomen lakien mukaisesti!

  Hienoa,että toimeen on tartuttu.

  • Yritysten tai bankstereiden etu ei ole sama kuin suomalaisen kansakunnan etu. Se, että ulkomaalainen saa työtä kun suomalainen ei saa tarkoittaa vain sitä, että ulkomaalaisen kohdalla yritykset käyttävät hyväksi yhteiskunnan piilotukea näille tulokkaille. Maailmasta löytyisi useita miljooneja työperäisiä ja kunnollisia maahanmuuttajia, mutta vaikka he toimisivat Suomen lakien mukaisesti, niiden siirtyminen Suomeen olisi varmasti suomalaisen Suomen tuho.
   Siksi vastuullisten isänmaallisten suomalaisten on vastustettava kaikkea ei-valkoista maahanmuuttoa.

 5. Viime katuaktivismijutun jälkeen olin varma, että pian tulee jatkoa, ja niin tulikin. Ei mennyt paria viikkoa kauempaa:)

  Loistavaa jälleen. Vaasalaiset tulivat kertomaan kokemuksiaan “monikulttuurin ihanuudesta”, kun ei paikallislehdistö tietenkään tällaisista kokemuksista kerro tai vähättelee. Kuten jo mainittu, Pohjalaisen juttu tästä oli lievästi sanoen tönkkö. Järjestön nimeäkään eivät olleet osanneet kirjoittaa oikein. No, mitä muutakaan pitäisi odottaa.

 6. Eilinen M.O.T. sai paljon kommenteja esim. Iltasanomien sivuilla. Mutta vaikka kansalaisilta putoaisi suomut silmiltä, ei typerät päättäjät ja virkamiehet suostu myöntämään omia virheitä pakolaispolitiikassa. Monikulttuurisuudesta on pelkää haittaa, päättäjät ovat “kasvattaneet käärmettä polvella”, sillä tänne rahdatut “pakolaiset” tulevat vielä radikalisoitumaan. Rahaa ei heiltä puutu – siitä pitää vihreät, rkp, demarit ja sekoomus huolen.

 7. Todella särmät kuvat, teksti ja videot! Hyvä, että kaupunkeja varten on valittu aina jokin paikallisia erityisesti puhutteleva teema. Kuten kommenteista tosin huomaa, olisi aktivismista jossain vaiheessa hyvä tiedottaa tavalla tai toisella vielä aiemmin, jotta kiinnostuneet paikalliset pääsisivät mukaan osoittamaan tukeaan.

  Teidän toimintanne on kehittynyt hurjasti viime aikoina!

 8. Oikein onnistunut tapahtuma! Hienoa, että ruotsalaisia tovereitakin oli osallistumassa!

 9. Meinasin itsekin kommentoida, että mitä seuraavaksi, kunnes tein päätöksen ja täytin hakemuksen!
  Jokainen joka kysyy saman kysymyksen, kannattaa kysyä itseltään; mitä sinä aiot seuraavaksi?

  • Jokainen tukijäsen, jäsen, aktivisti, ketä vaan aatetta arvostava, joka tekee yhteisen päämäärän eteen sen minkä on pystyy on tervetullut. Tästä pitää lähteä ja näillä me pärjätään sekä mennään eteenpäin.
   Asiat ei tarvitse ola isoja, kun kokonaisuus ratkaisee.

   Yksin “olet pieni”, mutta yhdessä meillä on enemmän painoarvoa.

 10. Katutasolle rantautuminen ihmisten pariin ja valistaminen ja keskustelu ongelmista on hyvää työtä puhtaan ja valkoisen Pohjolan puolesta. Näillä rantautumisilla kadulle voidaan oivallisesti osoittaa että on olemassa vaihtoehto johon kuuluu rakkaus omaa kansaa ja rotuamme kohtaan. Tätä on syytä valistaa nykyisessä sionistisessa omaan napaan tuijottavassa, verta myrkyttävässä Suomessa.

Comments are closed.