Koti Uutisia Kotimaa Kuva: vastuullista journalismia faktat tarkastavalla Ylellä

Kuva: vastuullista journalismia faktat tarkastavalla Ylellä

9
Myytinmurtajat eivät ole vielä testanneet teoriaa.

Valtamedia Yle mukaan lukien on vuosien ajan hyökännyt vaihtoehtomedioita vastaan kutsumalla näitä valemedioiksi, jotka levittävät puolitotuuksia, eivät tarkasta faktojaan eivätkä kyseenalaista heille tarjottua tietoa.

Sosiaalisessa mediassa on viime päivinä levinnyt kuva Ylen parin vuoden takaisesta uutisesta, jossa faktantarkastus taisi jäädä suorittamatta. Annamme lukijoiden itsensä vetää asiasta omat johtopäätöksensä.

Lähde: yle

9 KOMMENTIT

 1. YLE ja muut “vastuulliset mediat” ovat sekopäiden hallussa. Miettikää vaikka sitä että he toitottavat miten meidän pitää ottaa vastaan pakolaisia sotaisista islamisti-maista tänne turvaan.

  Samat tahot kuitenkin eivät ole moksiskaan kun tänne tulleet islamia paenneet joutuvat saman islamistisen tappouhkailun jne. kohteiksi. “Mitä väliä, heillä on kulttuurinsa”.

  Videolla keskustelua tästä asiasta parin Ruotsisa asuvan todellisen pakolaisen toimesta:

  https://www.youtube.com/watch?v=yr08NVA0m6g
  From Pizza to Honor Culture – Two Refugees talk Sweden

 2. Joo, on se ihanaa kun on saatu Suomeenkin “kunniaväkivalta” ja islamilainen, Mohammedin hyväksymä pedofilia. Miten olemme voineet elää kaikki nämä vuodet ilman näitä? Ei Suomi voi käpertyä itseensä, vaan tarvitsee osansa islamilaisista raiskaajista, murhaajista, huumerikollisista, pedofiileista jne. Suomi on osa Eurooppaa ja “kansainvälisoikeudellisista velvotteista” ei saa kieltäytyä.

  Juuri nyt Suomi on pysäyttänyt irakilaisten karkotukset eli parempi pitää raiskaajat ja pedarit Suomessa, kuin lähettää heidät Irakiin (Irak ei ota enää vastaan niitä!), jossa heitä saatettaisiin oikeasti jopa rankaista rikoksistaan — jopa kuolemalla! Mutta kuolemaa ja vainoa eivät saa kokea nämä ihanat irakilaiset. Suomalaiset naiset ja lapset sen sijaan eivät niinkään paina vaakakupissa. Jo on.

 3. Vastuumediaksi itseään kutsuvaksi valtamedialla on kiintoisaa raportoitavaa USA:sta, jossa presidentti Trumpia hiillostetaan väitetyistä virkarikoksista. YLE Areenassa on nämä kuulemiset tarjolla.

  Nyt on USA:n (juutalainen, oman väitteensä mukaan patrioottinen holokausti-eloonjäänyt) EU:n suurlähettiläs Sondland kuultavana. Suurlähettiläs Sondlan kertoi heti puheenvuoronsa alussa että vaikka hänen eri puhelinkeskustelunsa jne jne Ukrainaan liittyen eivät ole mitään salaista materiaalia, ei hän, eikä myöskään tämä tutkimuskomissio ole saanut kyseistä, muistia tukevaa materiaalia tutkittavakseen. Sondland voi siis keksiä omiaan Trumpin pään menoksi, vai mitä?

  • Roistovaltio USA:n sionistipresidentti Donald Trump on aivan varmasti syyllinen. Jos ei muuta niin syyllinen kansanmurhaan ja rikoksiin ihmisyyttä vastaan.

 4. Eräs aspekti on erittäin oleellisena tuotava esiin. Nämä näytösoikeudenkäynnit ovat koululaisia varten. Valtamedian vääristävät jutut näistä tapauksista tulevat olemaan bolshevisti-koulutuslaitoksen perusmateriaalia jolla aivopestä lapsemme ajattelemaan että tässähän on täydet todisteet miten “vaarallisia isänmaalliset porukat” ovat.

 5. Vaino MV-lehteä ja myös Reformi-studion henkilöstöä kohtaan todistaa vailla epäilystä että meillä on joku vallan kaapannut mafia. Tämä mafia toimii lakeja kunnioittamatta, vainoamalla ja laittamalla näille tahoille epämiellyttäviä henkilöitä julkisuuden hirttosilmukkaan ja oikeuslaitoksen hitaasti jauhavaan myllyyn.

  Kaksi linkkiä alla. Ensimmäisessä Reformi-toimittajat setvivät heihin kohdistunutta solvausta siitä miten Reformi-ryhmäläiset olisivat syyllistyneet muun muassa “väkisin kuvaamiseen”.

  https://www.youtube.com/watch?v=i5EAYJhWY-4
  “Dead man´s switch”

  Toisessa linkissä kuvaa Ruotsista jossa valtamedia Expressenin journalistit etsivät nimimerkin takaa nettiin kirjoittaneiden kotiosoitteet tietoonsa ja menevät stalkkaamaan näitä, yrittäen muun muassa oikeasti “väkisin kuvata”.

  https://www.youtube.com/watch?v=1ugl_Y5hIjM
  Tämän videon kommenteista:
  “”Varför använder du en falsk identitet?”
  “För annars kommer folk hem till mitt hem”
  “Men varför använder du en falsk identitet?”
  “För annars kommer folk hem till mitt hem”
  “Men varför använder du en falsk identitet?”
  “För annars kommer folk hem till mitt hem”
  “Men varför använder du en falsk identitet?”
  “För annars kommer folk hem till mitt hem””

  Tiedoksi, Ruotsissa valtamedialla on apunaan kivasti rahoitettu vasemmistolainen vakoilu- ja tiedonkeruujärjestö jossa vihestalinistit viettävät palkallista aikaansa löytääkseen nimimerkkien takaa kotimaansa hätätilasta kirjoittavien kansalaisten tiedot ja osoitteet.

 6. Hiilidioksidin lisääntyminen ei vaikuta lineaarisesti lämpötiloihin, jos nyt argumentin vuoksi hyväksytään ilmasto-natsien väitteitä siltä osin. Tässäkin havaitsemme vanhamedian suoltavan alarmisti-sontaa.

  200ppm + 200ppm = 400 ppm = +1C lämpötilan nousu

  400 ppm + 400 ppm = 800 ppm = +1C lämpötilan nousu.

  • Käytät kansallissosialisteista halventavaa termiä ja käytät sitä kuvaamaan huonoa asiaa. Lopeta moinen!

 7. Perään eräs kiistaton, kova opistotason ilmakehäfakta:

  Ilmakehän kasvihuonevaikutuksista vesihöyry on 80%, mitävastoin hiilidioksidi on vain 5%

  Näin helppoa on kumota vanhamedian lapsellinen sokeaan uskoon pohjautuvat propaganda.

Comments are closed.