Koti Uutisia Rikos Raiskauksiin syyllistynyttä tunkeutujaa ei voida karkottaa, koska ei suostu allekirjoittamaan papereita

Raiskauksiin syyllistynyttä tunkeutujaa ei voida karkottaa, koska ei suostu allekirjoittamaan papereita

6
Harjit Singh.

Laittomasti maassa olevaa raiskaajaa ei voida karkottaa Englannista, koska hän ei suostu allekirjoittamaan karkotukseen tarvittavia papereita. Hän on syyllistynyt kehitysvammaisen naisen raiskauksen yritykseen sekä kahden hoitajina työskentelevän raiskauksiin.

Laittomasti maassa oleva raiskaaja Harjit Singh on ollut Englannissa 19 vuoden ajan. Häntä ei voida laittomasta statuksestaan huolimatta karkottaa maasta byrokraattisen yksityiskohdan vuoksi.

Lähde: Express

6 KOMMENTIT

 1. Ruotsissa on tämä kulttuuri-autismi, että ei haluta sanoa hyvää päivää edes naapurille (on sitä Suomessakin).

  Että ruotsalaiset tästä huolimatta haluavat ottaa pari miljoonaa ulkomaalaista ihmistä erittäin sosiaalisista yhteisöistä tänne saamaan kylmän vastaanoton kantiksilta, tämä on ihan tautista.

  Lisää asiaan liittyen:
  https://www.youtube.com/watch?v=8SIx6u2UL7Y
  “Svenska feminister vs. muslimska feminister”

  • Ei autistisuudessa vikaa ole – päinvastoin. Sosiaalisesti vajaavaisena kykenen kuitenkin nojautumaan faktoihin ja hankkimaan tietoa. Ns. sosiaalisesti lahjakkaimmat ja terveet uskoo kaiken, mitä media sano etsimättä lisää tietoa aiheesta. Ahdistun, jos joku alkaa puhumaan small talkkia. Luen ja katson enemmän faktapohjaisia tekstejä tai dokumentteja fiktion sijaan. En ole koskaan ymmärtänyt pintapuolista maailmaa ja enemmän olen kiinnostunut yhteiskunnastani kuin Alman hiusten väristä tai BB:sta.

   PS. Uskallan sanoa “Terve” naapurilleni.

   • Onko Shakespeare (fiktio) tai vaikkapa Samuel Beckett (fiktio) roskaa? Entä Kurt Vonnegut (semi-fiktio)? H.G. Wells, H.P. Lovecraft, John Wyndham, Philip K. Dick, Arthur C. Clarke — kaikki roskaa?

    Entä David Lynchin, Brian Yuznan, Clive Barkerin tai David Cronenbergin elokuvat?

    Kyllä hyvää proosaa lukemalla tai hyviä elokuvia katsomalla voi aueta oikein hedelmällisiä ajatusketjuja ja syntyä mahtavia oivalluksia. Ihmisen tulisi lukea kaikenlaista kirjallisuutta, näin opetettiin joskus ennen muinoin. Mutta se ei varmaan ole totta sillä joku sen “keksi” varmaan vain päästään?

    Itsekin aikanaan luin Columbinen kouluammuskelusta KAIKEN mitä vain pystyin löytämään. Luin jokaisen uhrin ruumiinavauspöytäkirjankin. Hyödyllistä tietoa? 100 %:ta faktaa kuitenkin…

    • Aiemmin elin holokaustiuskonnossa ja puhuin natseista kunnes jatkuva holokaustista puhuminen politiikassa ja juutalaisten edustukset elokuva- ja musiikkiteollisuudessa yms. sai kyseenalaistamaan asioita ja etsimään tietoa. Puhuin tuolloin vain islamista ja osoitin sormella “kukkahattutätejä”, vaikka siellä takana on vielä suurempi tekijä. Näin ennen seuraukset, nyt näen syyt. Minulle ei enää kulttuuri ja uskonto selitä asioita, vaan rotu, joka on biologinen fakta. Michael Jacksonin pedofiliasyytteitäkin olen alkanut kyseenalaistamaan pikku hiljaa kuunneltuani hänen sensuroimattoman version “They don’t care about us”, joka tulkittiin 90-luvulla antisemitistiseksi. Totta, he eivät välitä meistä. Minulla itselläni on kyky keskittyä ja etsiä tietoa itseäni kiinnostavista asioista, jopa koko päivän jos mahdollista. Haastan muita tiedolla ja haluan tuoda vain totuuden esille valistamalla, että ketkä hallitsee mm. lääke- ja ruokateollisuutta ja kuinka he koittavat tehdä meistä sairaampia ja heikompia. Tämä pätee myös rodunsekoitus–ja homojutuissakin; vähemmän valkoisia, älykkäitä ja terveitä kansalaisia.

     • En mitenkään voi uskoa kaikkia noita tarinoita Michael Jacksonista. Miksi häntä haluttiin sitten niin pahasti mustamaalta — siihen en osaa vastata.

      Tämä elämähän on sellainen -ismien, mäkemysten ja aatteiden noutopöytä, että jokainen sieltä tekee sen oman sekoituksensa, jonka avulla tätä maailmaa ja sen tapahtumia arvottaa. Kuten juuri tuo Jacksonin tapaus: minä itse en TAHDO uskoa niihin väitteisiin ja niitä vastaan on paljon melko kiistattomia todisteitakin. Mutta — kuten sanoin — jos ihminen jämähtää kiinni yhteen katsontakantaan, niin totta kai siitä saattaa tulla jopa pakkomielteen kaltainen rasite, vaikka sitä olisi kuinka väärässä ihminen…

      Minäkin suosittelen teitä kaikkia lukemaan monenlaista kirjallisuutta: ei pelkkää fiktiota, muttei pelkkää “faktaakaan”. (Onko tässäkään tapauksessa sitä täysin objektiivista tietä, sillä ihminen ei voi aina uskoa omiin ajatuksiinsakaan…)

      “Holokausti”-puppu ymv. on selvästikin sellainen asia jota on leivottu ja kaulittu ihmisten kaaleihin jo perkeleen pitkään ja huolella. Älyllisesti ja moraalisesti (kulkevat käsikädessä) rappeutuvan suomalaisenkin päähän valheet tepsivät jo kovin hyvin. On kaikenlaista syyllistämiskampanjaa median, viranomaisten ynnä “päättäjien” toimesta ja muuta vastaavaa. “Holokaustin” ympärille rakentuu tämä koko läntisen maailmamme mätä moraalinen selkäranka!

      Esim. Protocols of Zionin “ennustukset” tuntuvat toteuneen, kuten monet Raamatunkin ennustukset. Näissä tapauksissa on aivan sama “USKOTKO” sinä kumpaankaan teokseen: tapahtumat ovat joka tapauksessa edenneet hyvin pitkälti käsikirjoituksen mukaan! Raamattuun kannattaa myös tutustua, jos haluaa laajentaa lukemisen reviiriään. Kirja toimii melko hyvänä kuvauksena menneistä ajoista ja sen tapahtumista. On myös pakko mainita että Jeesuksen sanat Uuden testamentin neljässä ensimmäisessä kirjassa ovat erittäin juutalaisvastaista luettavaa!

 2. >Maahanmuutosta…
  Suomettuneille politiikoillemme ei siis tule mieleenkään, että voisiko epäluulot kumpuaa vierasperäistä ainesta kohti juuri siitä syystä, että mitä enemmän potentiaalisesti sopeutumattomia muukalaisia lappaa sisään ovista ja ikkunoista nopeutetulla tahdilla sitä suurempia ongelmia myös tulee syntymään. Asiaahan ei helpota, että heidän kulttuuriset tapansa ja uskomukset eivät välttämättä ole mitenkään yhteneviä Suomalaisuuden kanssa. Voikohan siis olla mitenkään mahdollista esimerkiksi 0.00000000001% todennäköisyydellä, että vierasperäisen kansan tavat ja uskomukset eivät tule muuttumaan mihinkään vaan päinvastoin vahvistuvat vain enemmän vieraassa maassa? Positiivista suhtautumista ei ainakaan lisää Ruotsin tilanteen seuraaminen + Suomessa ilmi tulleet irstaat tapaukset. On se ihme, kun annetaan toisten terrorisoida yhteiskuntaa mielin määrin. Ihme ettei Ruotsin poliisi auta noita maanmiehittäjien pommien ja autojen sekä raiskauksien teossa?
  Mätäilyä alkoi jo 1925, miltä suomi näyttää 50v päästä?
  1900-1970 Venäjän vallankumouksen myötä Suomeen saapui tataarisiirtolaisia, mutta muuttovirta tyrehtyi 1920-luvulla ja viimeiset tataarit tulivat rajan yli vuonna 1930. Suomen islam-seurakunta perustettiin jo 1925. Vuoteen 1963 saakka sen nimi oli Suomen muhamettilainen seurakunta.
  1970-1990 Maahanmuuttajat olivat pieniosa, jotka sulautuivat yhteiskuntaamme. Maahanmuutto oli hyvin vähäistä aina 1980-luvulle saakka. Vuonna 1987 Helsinkiin perustettiin Suomen islamilainen yhdyskunta.
  1990-2010 Maahanmuuttajien määrät on kasvanut, on jouduttu perustamaan enemmän yhdistyksiä, vastaanottokeskuksia, järjestämään muita palveluja sekä kielikursseja yms. maahanmuuttajia varten. Helsinkiin perustettiin 1995 islam keskus. Tampereen islamin yhdyskunta perustettiin 1998 ja samana vuonna Helsinkiin The Islamic Rahma Center in Finland. Pohjois-Suomen Islamilainen Yhdyskunta perustettiin 2000 Oulun. Resalat Islamilainen Yhdyskunta 2001 Vantaalle.
  2010-2030 Maahanmuuttajat ovat pitäneet tapansa ja kulttuurinsa, uskonnollisia keskuksia rakennetaan enenemissä määrin. Oman uskontonsa kautta nuoria maahanmuuttajien käytöstä voidaan ohjailla. Vierasperäinen kansa on tuonut omat ongelmansa yhteiskunnan keskustelun alle, halal-liha rituaalit, pillun silpomiset, lapsiavioliitot, moniavioisuudet. nämä ovat ristiriidassa lainsäädännön kansa. Suomessa toimii 40-80 aktiivista moskeijayhteisöä. Suomen Islamilainen Diyanet Yhdyskunta perustettiin 2016 Vantaalle.
  2030-2050 Maahanmuuttajataustaisille on myönnetty erityisasema (oman kulttuurin ja uskonnon ylläpitämiseksi) Maahanmuuttajataustaiset ajavat raivokkaasti läpi uusia lakeja koskien heidän kulttuuriaan, samalla porukkaa on virtaa lisää. Šaria-laki on ajettu eduskunnassa viimeistään läpi.
  2050-2070 Suomen väestöstä yli puolet on vierasperäisiä, minkäänlaista arvostelua ei suvaita maahanmuuttajataustaisia kohtaan. Suomen pääkaupunki on joku vitun Al Herbala eikä lippukaan enää ole ristilippu, koska sehän ei tietenkään kuvastaisi enää koko maan nykyistä väestörakennetta. Islamin opetus on pakollinen oppiaine peruskoulussamme, ”kulttuurin ymmärtämisen parantamiseksi”.
  Ja niin suloisen vuosisatamme loppuun mennessä meillä asuu pohjolassa iloinen kansa, jolla on ihana naapurimaa Blandlandin kalifaatti eli siis entinen Ruotsi, jonka raiskaus alkoi korvan kautta.
  Ilmeisesti itsetuhoiset lahjotut poliitikkomme ajavat meidät vääjäämättä siihen pisteeseen, että olemme kohta puolin itse se pieni vähemmistö omassa maassamme, monikaan ei vielä tähän usko ennen kuin se hetki on oikeasti nähtävissä omin pikku silmin. Suomalaiset ovat suvaitsevaista kansaa mikä ei aina ole pahasta, paitsi silloin, jos joku edes kehtaa ruveta väheksymään tai arvostelemaan Suomen jääkiekon menestystä, tai tamperelaisten ruokatottumuksia yms..”tarkeää”
  Eikä tämän asian tiimoilta tarvitse olla edes mikään helvetin rakettitieteilijä tai edes selvännäkijäkään, nähdäkseen tämän kaiken paska-politiikan läpi. Onko amerikkalainen kulttuurin hegemonia oikeasti sitä mitä nuoriso ihailee ja haluaa tänne vai onko se vaan jotain pienestä pitäen syötettyä propagandaa lastenohjelmien ja muropakettien muodossa? Yhdysvallat ei ole itsessään kovin yhtenäinen, sieltäkin jatkuvasti Texas haluaa itsenäistyä + muut intiaani reservaatit äläkkäämme unohtako myöskään ihania ”No Go” alueita, joissa halutessaan pääsee hengestään.

Comments are closed.