Koti Uutisia Kotimaa Awakening 3-tapahtuman esiintyjät julkistettu

Awakening 3-tapahtuman esiintyjät julkistettu

17

Awakening 3-tapahtuma tekee tuloaan. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään 18.4. Etelä-Suomessa. Järjestäjät ovat nyt julkistaneet esiintyjälistan, johon kuuluu seitsemän puhujaa ja yksi bändi.

Tapahtumassa esiintyvät puhujina Tom Sunic, Mark Collett, Jason Köhne, Edward Dutton, Johannes Scharf, Henri Hautamäki sekä Laura Towler. Musiikkipuolesta vastaa suomalainen laulu- ja soitinyhtye Sankar’hauta.

Lisäinfoa esiintyjistä sekä muista tarpeellisista yksityiskohdista saat seuraamalla kansallismielisiä medioita lähempänä tapahtuma-ajankohtaa.

Lähde: twitter

17 KOMMENTIT

   • Nimistä ja jopa ulkonäöstä päätellen kosher kyllä haiskahtaa. Ei voi mitään. No, ei siellä sentään ollut ruotsalaista somalinaista eli hieman parannusta(?) tapahtunut näiden häppeninkien kohdalla…

    “Etnonationalisti” kuulostaa jotenkin oudolta termiltä tällaiselle joka ei seuraa “sosiaalista mediaa”, uutisia, TV:tä tai sontalehtiä…

    • Etnonationalismi on joidenkin mukaan kansallissosialismia uusissa vaatteissa 🙂

    • Sunic on aika pliisu ja vrallisia valheita myötäilevä esim historian suhteen

    • Tuo “etnonationalismi” on valtamedian hyväksymä ja käyttämä käsite. Se jo kertoo paljon mistä on kyse.

     Olkaahan tarkkana kaiken tähän liittyvän kanssa.

   • Katsoin kans eka tuota klyyvaria. No hyvä sitten jos näin on koska nuo pirut ovat aika kovia sekä hyviä soluttautumaan eri paikkoihin mädättään koko paskan ja muuttamaan päämäärät että olemassaolon aidoilta järjestöiltä.

   • Suosittelen katsomaan Mark Collettin videon “ei ole kyse ilmastonmuutoksesta vaan väkimäärän kasvattamisesta”. Repii ilmasto-aktivisti Greta Thunbergin YK-puheen riekaleiksi. 14 minuuttia:

    https://www.youtube.com/watch?v=N2rvCcagsaw

    “Examining Greta Thunberg’s speech to the UN.”

    • Kaverihan puhuu samalla narisevalla äänellä kuin Gretakin.

     Eikä se sanomakaan juuri poikennut, kun pelkkää pelko-terroria oli tarjolla.

     Eipä ole tarvetta tämän kuuntelulle jatkossakaan, kun agenda entistä selvempi.

     • Kiitos näkemyksestäsi “niinpä niin”.

      Ulosantisi olisi uskottavampaa jos kritiikkisi kohdistuisi Markin sanomisiin eikä “luonteeseen” johon kategoriaan hänen fysiologisen äänen tuottamiskoneistonsa laittaisin. “Character assassination” -menetelmä toimii ehkä tyhmemmän yleisön ollessa kyseessä?

      Näillä eväillä et saavuta tavoitteitasi, joten laita ihmeessä näkemyksiäsi siitä mitä Mark sanoo? Vai onko väestön lisääntyminen “ilmastonmuutosta vastustavien rahakkaiden” toimesta se mitä itsekin näet, mutta nolottaa myöntää?

     • Collettin henkilöön käyvä hyökkäykseni oli täysin turha ja tarpeeton.

      Collettin sanoma ei kuitenkaan eronnut Gretan vastaavasta oleellisesti. Se missä tyttö puhuu hysteerisenä maailmanlopun tiellä olemisesta, Collett puhuu paatoksella samaa asiaa ainoastaan hieman eri näkökulmasta. Ilmiselvänä tarkoituksenaan herättää samat tunteet kansallismielisessä kentässä, kuin Gretalla anarko-kentässä tai rivikansalaisissa.

      Ei tuota Collettia tarvinne enemäpää edes analysoida, kun kaiken näkee ja kuulee ihan selkeästi. Näkee ja kuulee, mikäli kuulijaa ei ole vielä propagoitu ilmastouskonnon valheeseen mukaan. Avainsana Collettin kohdalla on juuri tuossa ilmastoon vetoamisessa.

   • Tuli vielä mieleen että ylikansalliset tahot ovat nimenomaan vaihtamassa hitaasti lisääntyvät kansakunnat Euroopassa ja USA:ssa nopeasti lisääntyviin rotuihin. Tämä tuholaistoiminta piilotetaan alarmistisella “ilmastonmuutos-uskonnolla”.
    Jotta emme huomaisi väestöräjähdyksestä fantastisesti tienaavien mogulien propagoiman valheen todellisia kasvoja.

    • Juuri näin. Ei siinä nyt kovin kaksista neroa tarvita, että tajuaa tuon kehitysvammaisen pikkutytön ja koko ilmastohutun olevan pelkkää scheißea. Harmi vain että ihmisiä on niin helppo vedättää, eivätkä suuret massat uskalla olla eri mieltä valtamedian ja muiden kosher-mielipiteiden kanssa.

 1. Li Andersson haluaisi todennäköisesti ampua muutama “nazi” haulikolla, mutta vielä on liikaa vaihtoehtomedioita jotka voisivat uutisoida tällaisesta, joten Li joutuu odottamaan “parempia aikoja”.

 2. Olen ymmärtävinäni että tämänkertaisessa tapahtumassa käsitellään alle siteerattua aihetta koska se on niin kiireellinen:

  “All controls are “people” controls. If the government controls these areas it caneventually do just exactly as Marx set out to do-destroy the right to private property,eliminate the family and wipe out religion.We are being socialized in America and everybody knows it. if we had a chance to sitdown and have a cup of coffee with the man in the street that we have been interviewing,he might say: “You know, the one thing I can never figure out is why all these very, verywealthy people like the Kennedys, the Fords, the Rockefellers and others are forsocialism. Why are the super-rich for socialism? Don’t they have the most to lose? I takea look at my bank account and compare itwith Nelson Rockefeller’s and it seems funnythat I’m against socialism and he’s out promoting it.” Or is it funny?..”

Comments are closed.