Koti Uutisia Kuolleen valkoisen jihadistin äiti: “Hän palaa helvetissä”

Kuolleen valkoisen jihadistin äiti: “Hän palaa helvetissä”

3

UK_valkoinen_jihadisti

Englantilainen Sally Evans sai hiljattain kuulla, miten hänen jihadistiksi ryhtynyt poikansa oli kuollut Keniassa taistelukentällä. Thomas Evans taisteli Al-Shabaab-terroristijärjestön riveissä. Sally Evans kertoi, miten hänen rakkaasta pojastaan tuli kirkkoja polttava ja kristittyjä tappava jihadisti.

Evansin muuntuminen terroristiksi alkoi, kun hän sai uusia aasialaisia ystäviä kuntosalilta, ja samoihin aikoihin hän erosi tyttöystävästään. Ei mennyt kauaa, kun poika muutti nimensä Abdul Hakimiksi. Hän alkoi käyttää eri kattiloita ja pannuja ruoanlaitossa kuin muu perhe, koska niissä oli ruoanjäämiä ei-halal-ruoasta. Ihmetystä oli myös herättänyt se, miten Evans, joka käytti rasistisia termejä kuvaillakseen aasialaista yhteisöä, kiinnostui islamista.

“Kunnioitin hänen oikeuttaan alkaa muslimiksi […], mutta lopulta hän lakkasi kunnioittamasta oikeuttani olla maallinen. Hän alkoi jatkuvasti kertoa minulle ja veljelleen, miten tulemme palamaan helvetissä ellemme käänny islamiin”, Sally Evans kertoi.

UK_Sally_Evans

Vuonna 2011 poliisi pysäytti Evansin lentokentällä hänen yrittäessään päästä Keniaan. Neljä kuukautta myöhemmin Evans kuitenkin onnistui. Hän matkasi Egyptiin ja sieltä Somaliaan, missä hän liittyi Al-Shabaab-terroristijärjestöön.

Somaliasta Evans soitti useita kertoja äidilleen kertoen kuulumisiaan. Kerran hän kertoi, miten hän oli antanut eräälle perheelle lehmän, jotta hän saisi vaimokseen heidän alle 15-vuotiaan tyttärensä.

Evans tunnettiin valkoisena petona taistelukentällä hänen julmuutensa takia; eräs kenialainen silminnäkijä kertoi, miten hän oli tappanut ihmisiä isolla veitsellä ja etsi ei-muslimeita tapettaviksi.

Kun Sally Evans kuuli poikansa kuolemasta, hän oli murtunut, mutta myös helpottunut. Evans uskoi poikansa palavan helvetissä rikoksistaan.

UK_Thomas_Evans

Lähde: Daily Stormer

3 KOMMENTIT

  1. Pitää muistaa, että näitä tarinoita kirjoitetaan ylös koko ajan. Jatkuvalla syötöllä lappaa Syyriaan eurooppalaisia käännynnäisiä liittyäkseen “kapinallisten” riveihin. Suurimman uhan ne muodostaa siinä vaiheessa kun nämä lompsii takaisin Eurooppaan.

  2. Harmi ettei kuollut aikaisemmin. Kerkes kuitekin tappaa hyviäkin ihmisiä.

Comments are closed.