Koti Uutisia Kultaisen aamunkoiton Michaloliakos ja Lagos päässeet vankilasta odottamaan suuroikeudenkäyntiä

Kultaisen aamunkoiton Michaloliakos ja Lagos päässeet vankilasta odottamaan suuroikeudenkäyntiä

3

UK_KAn_johto_vapaaksi

Kultaisen aamunkoiton puoluejohtaja Nikolaos Michaloliakos ja parlamentin puhemies Ioannis Lagos ovat päässeet perjantaina ulos Korydallosin vankilasta, jossa heitä on pidetty syyskuusta 2013 asti ilman mitään todisteita syytettyinä “rikollisjärjestön johtamisesta” ja sellaiseen kuulumisesta.

Kreikan lain mukaan syytettyjä ei saa pitää vankeudessa enempää kuin 18 kuukautta ilman tuomiota. 20. päivä huhtikuuta järjestetään mittavan kokoinen oikeudenkäynti, jossa yli 70 henkilöä joutuu vastaamaan perustelemattomiin syytteisiin, joiden enimmäisrangaistus saattaa olla jopa 20 vuotta vankeutta.

Kultaisen aamunkoiton nousukausi jatkuu tasaista tahtia, vaikka puolue on tilanteessa, jossa sen puoluetuki on jäädytetty ja järjestelmä yrittää kynsin hampain tehdä sen toiminnan mahdottomaksi. Lisäksi Kultaisen aamunkoiton kaksi jäsentä Giorgos Fountoulis ja Manolis Kapelonis on tapettu raa’asti. Puolueen tiellä on enää vain vasemmistolainen Syriza, joka myi omienkin periaatteidensa rippeet vaalivoittonsa ensimmäisinä päivinä.

Lähteet: Xaameriki.wordpress.com, Xryshaygh.com

3 KOMMENTIT

  1. Kauhulla odotan minkälainen oikeusmurha näitä täysin syyttömiä herrasmiehiä odottaa….

    Vapaus poliittisille vangeille!

    I stand with Golden Dawn!

  2. Historia opettaa, että politiikassa vastapuolen “onnettomuudet” toimivat parhaiten.

  3. Tuo 20. huhtikuuta ei voi olla sattumaa. Talmudistista numerologiaa, jota kv-juutalaisuus rakastaa liittää pahantekojensa yhteyteen. Mikä olisikaan Siionin pankeille herkullisempi ajankohta likvidoida Kreikan kansan vapautusliike kuin Euroopan suurimman vapaustaistelijan syntymäpäivä? Huolestuneena odotan tuota “oikeudenkäyntiä”, toivottavasti aamunkoittolaisila on varasuunnitelmat mietittynä.

Comments are closed.