Koti Uutisia Äärivasemmisto tunnustaa kahden kreikkalaisnationalistin murhat

Äärivasemmisto tunnustaa kahden kreikkalaisnationalistin murhat

6

Äärivasemmistolainen ryhmittymä Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις on tunnustanut kahden Kultaisen aamunkoiton jäsenen murhat. Kreikkalainen uutissivusto Zougla vastaanotti USB-tiedoston, jossa ryhmittymä muun muassa selittää Pavlos Fyssasin murhan olleen motiivi seuraavalle kahdelle murhalle.

Kreikkalainen uutissivusto Zougla vastaanotti äskettäin postin kautta konttoriinsa USB-tikun. Tikulta paljastui PDF-tiedosto, jossa oli viesti äärivasemmistolaisryhmittymältä nimeltä Μαχόμενες Επαναστατικές Λαϊκές Δυνάμεις (‘Kansan militantit vallankumoukselliset voimat’).

Viestissään ryhmittymä ottaa vastuun kahden kreikkalaisnationalistin, Giorgos Fountoulisin ja Manolis Kapelonisin brutaaleista murhista Pohjois-Ateenassa sijaitsevan puoluetoimiston ulkopuolella 1. marraskuuta. Viestistä paljastui, että murha oli kosto räppäri Pavlos Fyssasin murhasta, joka puolestaan antoi hallitukselle tekosyyn Kultaisen aamunkoiton kriminalisoimiseen.

Kirjeessä tehdään selväksi, miksi ryhmittymän hyökkäys suunnattiin juuri tavallisia puoluejäseniä eikä parlamentaarikoita vastaan. Viestiin oli kirjoitettu, että tämän oli tarkoitus luoda ilmoille enemmän kauhun ilmapiiriä ja että tulevaisuuden hyökkäyksissä ensisijaiset uhrit tulevat olemaan tavallisia kansalaisia, jotka sympatisoivat Kultaista aamunkoittoa. Hyökkäyksiä kohdistetaan myös maan poliisia vastaan, joka ryhmittymän mukaan “tekee yksimielisesti ja johdonmukaisesti yhteistyötä Kultaisen aamunkoiton kanssa ja näin tukee ikuista fasismia pääoman suojelijoina ja sylikoirina”.

 

Lähteet: Nordfront.se, Zougla

6 KOMMENTIT

  1. Eikö viranomaisten pitäisi yrittää napata kiinni nuo Kommunistit ennemmin kuin jahdata Kultaista Aamunkoita?

    • Kommarit (joilla ei ole isänmaata, kuten “Karl Marx” lausui) ovat Järjestelmän oiva työkalu taistelussa patriootteja vastaan. Miksi viranomaiset l. syyttäjävirasto ja poliisilaitos (ja järjestelmän muutkaan työkalut samassa taistelussa) jahtaisivat omia apureita? Eivät tietenkään jahtaakaan.

    • Kreikan poliisi on sanonut, etteivät aio edes tutkia murhia, sillä heidän päätehtävänään nyt on estää kostotoimet Kultaiselta aamunkoitolta.

  2. Tällaiset äärivasemmistoliikkeet tapaavat olla järjestelmän luomia tai soluttamia. Tavoitteena on saada kansalaiset kannattamaan järjestelmää.

    Mitään varsinaista tietoa asiasta ei ole, mutta en olisi yllättynyt jos aikanaan murhat paljastuvat Kreikan sionistihallituksen, CIA:n tai Mossadin järjestämiksi. Mielenkiintoista, että Kultaisen aamunkoiton toimiston poliisivartiointi oli vedetty pois muutama päivä ennen surmatyötä.

  3. Homman nimi alkaa kohta olla: he vai me? Entistä enemmän elämä alkaa muistuttamaan taistelua pahaa vastaan…

Comments are closed.