Koti Uutisia Kokoomuspoliitikko ennustaa kansallissosialistisen puolueen syntyä Suomeen

Kokoomuspoliitikko ennustaa kansallissosialistisen puolueen syntyä Suomeen

10

Kokoomuksen kansanedustaja Juhana Vartiainen oli tiistaiaamuna haastateltavana MTV:n Huomenta Suomi -ohjelmassa. Ohjelmassa keskusteltiin vastikään pienimuotoisen kohun aiheuttaneesta “ideologisesti työttömästä” Ossi Nymanista sekä hänenlaisistaan ihmisistä.

Kokoomuspoliitikko lobbaa haastattelussaan politiikkaa, joka pakottaa työttömät ihmiset ilmaisiin töihin, mikä on linjassa puolueen aikaisemmankin politiikan kanssa. Jollain kummallisella tavalla hän onnistuu perustelemaan tätä politiikkaa kansallissosialistien vastustamisella: “Ei saa syntyä tulonsiirroilla elävää ryhmää, joka ajan mittaan alkaa äänestää natseja.”

Vartiaisen suurin huolenaihe työttömissä ihmisissä on siis se, että he saattaisivat tulevaisuudessa äänestää kansallissosialistista puoluetta. Suomessa ei toistaiseksi sellaista puoluetta ole, joten on hieman erikoista, että Vartiainen tällaisen esimerkin otti esille. Todennäköisesti hänen pelkonsa pohjautuu Vastarintaliikkeen viime viikolla jokaiselle kansanedustajalle lähettämiin liikkeen poliittisiin manifesteihin.

 

Lähde: MTV

10 KOMMENTIT

 1. Työttömänä on myös aikaa selvittää (((kuka))) on valkoisten kansanmurhan takana, siksi goyim on pidettävä orjatöissä. Ettei olisi aikaa kyseenalaistaa sionisti matrixin todellisuutta.

  • Katsoin juuri Ben-Hurin ja maailma tuntuu olevan yhä kovin samanlainen paikka kuin 2000 vuotta sitten.

 2. Tällä hetkellä olen työtön ja äänestäisin mielelläni kansallissosialisteja.

 3. juhana vartiaisen tet-harjoittelu kokoomuksen “kansanedustajana” voitaisiin lopettaa koska juhana elää tulonsiirroilla tekemättä juuri
  mitään sen eteen.

 4. Juhana Vartiainen ent. sosialidemokraatti, joka antoi älyvapaita lausuntoja. Nyk. Kokoomuslainen, joka antaa älyvapaita lausuntoja. Mies, joka nukkuu työpaikallaan kuin japanilainen, mutta täysin eri syystä.
  Tänäpäivänä suomalaiset “näkijät ja kokijat” eli ne entisten aikojen viisaat, joiden punnittuja huomioita ja lopultakin annettuja analyyseja yhteiskunnan tilasta ja harjoitetusta politiikasta ovat kuin ruumenia jyvien rinnalla, ts. täyttä roskaa, josta ei ole kenellekään täysipäisille mitään hyötyä, vaan niille tyhjäpäille joilla ei ole mitään sanottavaa eikä omilla aivoilla tuotettuja näkemyksiä, jotka edes auttavasti perustuisivat todellisuuteen ympäröivässä maailmassa vailla poliittistarkoitushakuista politrukki ideologiaa, jota vain käytetään keppihevosena sellaisia asioita vastaan, jotka ovat lihaa, verta ja elettyä elämää.

 5. Eletään mielenkiintoisia aikoja. Toivotaan, että kansallissosialistinen puolue vielä Suomessa toteutuu.

 6. No, onhan (((Harkimoillakin))) kohta oma puolue, kun Kokoomus ei ollut tarpeeksi riistoporvarillinen näille koukkunokille. Miettikääpä millaisia lakeja tämä porukka tuleekaan vielä säätämään itsejensä lihottamiseksi ja meidän päiden menoksi…

 7. Lipaisutestit eduskuntaan. Näytteenoton voi aloittaa i kanervasta.

Comments are closed.