Koti Uutisia Göteborgin mielivallasta tehdyt valitukset postitettu

Göteborgin mielivallasta tehdyt valitukset postitettu

6

Syyskuun lopussa joukko suomalaisia aktivisteja matkusti Ruotsiin osallistuakseen Göteborgissa järjestettyyn Vastarintaliikkeen mielenosoitukseen. Suomalaiset matkustivat Göteborgiin useampaa eri reittiä pitkin, ja lähes kaikille reissu oli onnistunut kokemus.

Kaksi jyväskyläläistä aktivistia joutui kuitenkin erikoiseen tilanteeseen saavuttuaan Göteborgiin. Poliittinen poliisi otti heidät kiinni suoraan Göteborgin lentokentältä perjantai-iltana ja vei heidät putkaan viikonlopuksi ilman minkäänlaista rikosepäilyä! Aktivisteja pidettiin putkassa sunnuntaihin asti, jolloin heidät karkotettiin Ruotsista. Heille määrättiin myös kolmen vuoden maahantulokielto.

Toimenpide oli täysin ennenkuulumaton, kun ottaa huomioon, että kyseessä oli kaksi viikonlopuksi käymään tullutta Suomen kansalaista, joita ei ole koskaan epäilty minkäänlaisesta rikoksesta Ruotsissa. Tilanne oli niin erikoinen, että jopa Suomen poliisi ihmetteli asiaa ääneen, kun he tulivat sunnuntaina lentokentälle toteamaan karkotuksen tapahtuneeksi.

Samanlaisen kohtalon kokivat myös jotkut saksalaiset, portugalilaiset ja tanskalaiset toverit. Radio Nordfront julkaisi lokakuun alussa englanninkielisen jakson, jossa haastatellaan mielivallan kohteiksi joutuneita kansainvälisiä vieraita. Voit kuunnella jakson TÄÄLTÄ.

Nyt suomalaiset aktivistit ovat postittaneet valituksensa, jotka täytyi lähettää kolmen viikon sisällä kirjeitse Göteborgiin. Valituksissa vaaditaan maahantulokiellon välitöntä purkamista sekä rahallista korvausta aiheettomasta vapauden menetyksestä ja matkakuluista.

Kansallinen Vastarinta palaa aiheeseen, kun se on ajankohtaista.

6 KOMMENTIT

  1. Ai että natsit valittavat siitä, miten Ruotsissa rajavalvonta toimii, tunnistetut ulkomaalaiset väkivaltarikolliset ja mellakoimaan tulevat fundamentalistit käännytetään rajalta, ja päälle lätkästään vielä maahantulokielto? Oh irony..

    • Nokkela-jonttu keksi ihan uuden vitsin. Nokkela-jonttu ei vain ymmärrä kansallissosialismin periaatteita tai sitä, minkälaisessa ristiriidassa nämä “vapaan demokratian” arvot ovat sen käytännön toiminnan kanssa. Lisäksi osaat vissiin luetella molempien käännytettyjen rikosrekisterit, kun niistä osaat täällä kommentoida? Minäpä nimittäin osaan, ja sen perusteella tiedän ettei käännytykselle ollut perusteita.

Comments are closed.