Koti Artikkelit Vastarintaliike Vastarintaliikkeen manifesti kuohuttaa eduskunnassa

Vastarintaliikkeen manifesti kuohuttaa eduskunnassa

26

Pohjoismainen Vastarintaliike lähetti hiljattain kaikille suomalaisille kansanedustajille poliittisen manifestinsa saatekirjeen kera. Kirjeessä muistutettiin järjestön tulevan kielto-oikeudenkäynnin järjettömyydestä. Ruotsinkieliset poliitikot saivat teoksen omalla äidinkielellään.

Tempauksen tavoitteena oli tuoda julkisuutta oikeudenkäynnille, jossa poliittinen eliitti yrittää kieltää Vastarintaliikkeen mielipiteidemme vuoksi. Vaikka esimerkiksi suojelupoliisi on vahvistanut, ettei Vastarintaliike tee järjestelmällistä väkivaltaa, vaativat vallanpitäjät järjestön kieltämistä siksi, että he pitävät radikaalia kansallismielisyyttä uhkana nykyiselle globalistiselle järjestelmälle.

Kirjeet synnyttivät odotettuakin enemmän julkisuutta; muun muassa Helsingin Sanomat (HS) julkaisi aiheesta tekstin, joka on lehden tämän päivän luetuin poliittinen uutinen. HS myös siteerasi laajasti poliittisen manifestin sisältöä, joten Vastarintaliikkeen tavoitteet ovat nyt entistä laajemmin kaikkien suomalaisten tiedossa.

Erityisen voimakkaasti manifesti vaikutti katastrofaalisen pienistä kannatuslukemista kärsivän SDP:n puheenjohtajaan Antti Rinteeseen. HS julkaisi järkyttyneen Rinteen haastattelun, jossa tämä kuvaili manifestia “karmaisevaksi”. SDP:n mukaan on “karmaisevaa”, että Vastarintaliike pyrkii suojelemaan suomalaista verilinjaa tukemalla valkoisia lapsiperheitä sekä vastustamalla Eurooppaan kohdistuvaa laittomien siirtolaisten tulvaa.

Rinne paljasti haastattelussaan myös Suomen vallanpitäjien vastenmielisen kaksinaamaisuuden. Aluksi hän syytti Vastarintaliikettä “kansalaisten [laittomien maahantunkeutujien? Toim. huom.] perusoikeuksien rajoittamisesta”, minkä jälkeen hän jatkoi: “Järjestö on kiellettävä. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että tällaista toimintaa ei Suomessa voi sallia.” Kuka kansalaisten perusoikeuksia siis todellisuudessa rajoittaa?

Rinteen kieltovaatimuksen voi tulkita pyrkimykseksi vaikuttaa Pirkanmaan käräjäoikeuden tulevaan päätökseen Vastarintaliikkeen mahdollisesta kiellosta. Länsimaisessa oikeusvaltioperinteessä poliitikkojen pyrkimykset manipuloida oikeusjärjestelmää on yleensä tuomittu painokkaasti. Valtaeliitin toiminta osoittaakin, että “demokratia” ja “oikeusvaltio” ovat nyky-Suomessa vain kuolleita kirjaimia. Tarvitaan siis suoraa kansallismielistä toimintaa, johon voi osallistua liittymällä Vastarintaliikkeeseen TÄÄLLÄ.

Jos vastustat vallanpitäjien pyrkimyksiä tuhota kansallismielisten sanan- ja kokoontumisvapaus, tule Tampereelle 21.10. marssimaan sananvapauden puolesta! “Demokratian” ja “monikulttuurisuuden” nimissä toteutetulle valkoisiin kohdistuvalle kansanmurhahankkeelle on aika saada loppu!

 

Toimitus

26 KOMMENTIT

 1. Hyvää työtä jätkät. Ilo katsoa aina yhtä hyvin organisoitunutta menoa, kohti päämääristä jalointa, eli naapurin lapsien turvallista tulevaisuutta.

  Talmud Median, pohan ja ns, oikeuskaitoksen hutera kupla tärisee jo, kun valheet ja kaksinaismoraalit paljastuvat yhä suurennalle yleisölle, oma isoäitinikin on usein käärmeissään koko touhusta, vaikka ollut aina hyvin lojaali alamainen valtaklikille.

  Väkivallattomuutenne onkin suuri ongelma federalisteille. Jatkakaa samaa hyvää linjaa tinkimättömästi!

 2. Hieno idea, tämän tyylistä tiedotusta kannattaa jatkaa muihinkin järjestöihin yms. ELÄKÖÖN VOITTO!!

 3. On kieltämättä karmaisevaa, miten vähä-älyinen Rinteen on oltava kun ei huomaa omia tuplastandardejaan, vaikka ne tulevat ulos yhteen hengenvetoon.

 4. Nonni. Vassareilla hätäpaskat housuissa. Kuten myös HS:n omistajilla, jotka ovat etnisesti kaiken “yläpuolella”.

 5. Aivan loistava veto. Todella ylivoimainen keskustelunavaus. Siinä sitä onkin politikoilla pikkuisen ajattelemista että miksi kansa ei olekkaan heidän kanssaan samaa mieltä siitä linjasta johon Suomea ollaan viemässä. Ja ilmankos muutama kansanedustaja on ollut tänään hieman takakireä. Nyt ei kukaan voi sanoa, kuten normaalisti, “Meille ei ole annettu tietoa”. Tuosta kuluneesta lauseesta huolimatta politikot tekevät päätöksiä nappeja painelemalla. Minulle opetettiin jo pienenä että jos ei tiedä jostain asiasta, pitää ottaa selvää. Tai ei ainakaan pidä tehdä mitään päätöksiä ennenkuin tietää.

  Tyhmä ei ole se joka kysyy. Se on tyhmä joka ei kysy.

  Mitähän Persut sanoi? Ovat vissiin olleet kovin hiljaa.

 6. Kertokaapa nyt arvon vastarintailijat: miten järkevänä pidätte taktisessa mielessä postittamista? Ja minkälaisia vaikutuksia tällä on pian edessä olevaan oikeudenkäyntiin, nousiko pointsit?

  • Yksi Vastarintaliikkeen tehtävistä on osoittaa kansalle, että me eletään systeemissä joka ei noudata edes omia sääntöjään. Antti Rinne “astui miinaan” ulostulollaan, jossa hän vaatii ensiksi liikkeen kieltoa ja heti seuraavassa lausessa kertoo, ettei Suomessa ole sijaa perusoikeuksien polkemiselle. Antti Rinne lienee niin tyhmä tapaus, ettei ymmärrä oman tekemisensä ristiriitaisuutta, mutta aika moni muu ymmärtää.

   Liikkeen pisteet siis nousee kansan silmissä ja systeemin laskee -> voitto liikkeelle. Kukaan tuskin olettaa, että eduskunnassa istuvat maanpetturit tekisivät muuta kuin ulisevat tyhjää ja korruptoitunutta ulinaansa.

   • Annos realismia ei tee kenellekään pahaa… ja mainittakoon että itse edustan lähes täydellistä vastapoolianne. Omien tavoitteideni kannalta koen postitusoperaation hienona liikkeenä. Jatkakaa samaan rataa, niin hyvä tulee.

    • Eikö Antti Rinteen ulostulo mielestäsi ole ristiriidassa itsensä kanssa? Etkö usko, että kukaan voisi ihmetellä kansanedustajan tökerön tuplasrandardimaisesta lausunnosta, että systeemi on mätä ja asialle tulisi tehdä jotain? Tässä vielä mitä kyseinen rotta kirjoitti FB-sivullaan (vahvistukset omiani):

     ”[b]Järjestö on kiellettävä.[/b] Suomi ei tarvitse natsismia, vastenmielistä rotuoppia ja [b]perusoikeuksien rajoittamista.[/b]”

     Eli väännän nyt rautalangasta: Antti Rinne perustelee kieltovaatimustaan sillä, ettei Suomessa saa rajoittaa perusoikeuksia, joihin kuuluu mm. sanan- ja kokoontumisvapaus. Ymmärrätkö, tai haluatko ymmärtää, mikä tässä demokratiaksi kutsutussa systeemissä mättää?

    • Oletitko että Vastarintaliike saisi osakseen sympatiaa, hyväksyntää tai edes myönteistä hymäilyä, tekivätpä he mitä tahansa? Valtaeliitti ei tule koskaan hyväksymään todellista oppositiota, koska se on aito uhka valtaapitäville.

     Vastarintaliike toimii radikaalisti, ja jos joku, niin se on pitkällä tähtäimellä tehokasta.

  • Yleensä kannattaa pelata kätensä niin, että vaihtoehtoina ovat joko voitto tai voitto. Lopputulos vaikuttaa taktiikkaan, ei suuntaan, koska suuntana on aina voitto.

 7. Järkyttää sekin, että juuri demarit yrittävät korvata suomalaiset duunarit kehitysmaalaisilla, lisäävät vuokratyötä, 0- tuntisopimuksia, nuorten syrjäytymistä hinnalla millä hyvänsä.

  Kysykää keneltä tahansa “kansan” edustajalta, mitä pakolaiskriisi maksaa, niin vastausta ette tule saamaan. Hyvien tapojen mukaista olisi kertoa kansalle mihin se on nyt PAKOTETTU.

  Erittäin hyvä teko Vastarintaliikkeeltä jälleen!

 8. Nauratti lukea hesarin kommenttiosiota 😀 Itseasiassa hesarin tilaajaluvut ovat jyrkässä laskussa, varsinkin paperiversion. Suurin laskusuunta tilauksissa sattuukin olemaan Suomen nuorison kohdalla. Kommentitkin ovat hyvin yksipuolisia siitä syystä, että vain tilaajat voivat kommentoida. Todelliset kansallismieliset eivät maksa hesarin kaltaisesta roskasta. Se päivä koittaa näille “paremmille” ja “oppineemmille” suomalaisille, kun tajuavat ettei globalismi ja monikulttuurisuus ollutkaan niin hyvä idea. Ei tarvitse edes jakaa samoja mielipiteitä Vastarintaliikkeen kanssa tajutakseen, että Eurooppa ollaan tuhoamassa lopullisesti ja sitä ei mitkään tehostetut valvonnat estä.

 9. Eikös Rinne itse hiljattain kehottanut suomalaisia “synnytystalkoisiin”? Ja nyt sitten kauhistelee järjestöä, joka haluaa tukea suomalaisia lapsiperheitä. 😀

  • Rinne tarkoittikin “suomalaisia” eli näitä vierasperäisiä, jotka ovat Suomen passin itselleen saaneet.

 10. Voin kertoa että tämä yhteiskunta on vajonnut ja vajoamassa täyteen laittomuuteen ihmisoikeuksien suhteen.En koskaan olisi vielä kymmenen vuotta sitten uskonut, että valtion organisaatiot hyökkäävät kammottavalla tavalla yksittäisten ihmisten kimppuun.Ajojahti on ollut täysin epä-inhimillistä.Tuntuu kuin vallanpitäjät ovat täysin psykoosissa.Tämä maa ei ole ollut itsenäinen milloinkaan,mutta nyt se on täydellisesti myyty pimeiden voimien pelinappulaksi.Ns.Vapaan maailman johtajat julistautuvat pyhimyksiksi samaan aikaan kun Yksittäisiä suojattomia ihmisiä vainotaan salaisilla helvetillisillä metodeilla.Viittaan esim.yhteisövainot.Tämä on avannut silmäni näkemään poliitikkojen ja presidentti Niinistön todelliset kasvot.Uskon,että Nato ei asiaan parannusta tuo vaan ajojahdit pahenevat entisestään.

  • Ja kuvittelet että kansallissosialistit välittävät ihmisoikeuksista xD Salli mun nauraa

   • Miksi eivät välittäisi? Tietoisku sinulle: myös valkoisilla on ihmisoikeudet. Valkoisten ihmisoikeuksia poljetaan raahaamalla tänne muuta väestöä, joka aiheuttaa jatkuvia vaaratilanteita (mm. terrori-iskuja) valkoisille Eurooppalaisille.

   • MIelelläni istuisin keskustelmassa asiasta kanssasi. Ensiksi siksi että ymmärtäisin näkökantasi ja sen mihin se perustuu. Ja toiseksi siksi että voisin oikaista ensin suurempia virheitä ja kun olet ne ymmärtänyt, niin sitten pienempiä.

    Keskustelua odotellessa voit vaikka lukea kansalissosialistisen puolueen eläinsuojelua koskeneen ohjelman. Sitä pidettiin aikoinaan maailman edistyksekkäimpänä ja siihen pohjautuvat nykyisten eläinsuojelujärjestöjen toiminta ja moraali.

    Aivan samalla tavalla meillä ei olisi avosydänleikkauksia jollei Mengele olisi kehittänyt tapaa niiden tekemiseksi. Mikä tahansa julkaisu asiasta, lähdeluettlon osalta osoittaa että kaikki tutkimukset sydänsiirroissa ja avosydänleikkauksissa perustuvat Mengelen elämänmittaiseen työhön.

    Ja voi, olisi niin paljon muutakin. Mutta näistä on hyvä aloittaa niin ymmärtää miten paljon edellä aikaansa kansallissosialistit ovat nyt ja ovat aina olleet. Ja miten paljon heille merkitsee huolehtiminen omistaan.

   • Kansallissosialismi ei halua että ihmisistä tehdään yhtä harmaata ihmisrotua jonka tarkoituksena on kuluttaa rahaeliitin tuotteita elämäntehtävänä. Vaan se haluaa säilyttää ihmisen monimuotoisuuden kaikkine rotuineen ja kulttuureineen. Siinä on itselleni tarpeeksi ihmisoikeuksia.

 11. Hauska miten omasta mielestään valveutuneet ja “moraaliset” ihmiset ovat valmiita tuomitsemaan poliittisen opposition kiellot banaanivaltioissa, mutta samaan aikaan ollaan sitä mieltä että vastarintaliike Suomessa on kiellettävä. Juuri tuolla hesarin kommenttipalstoilla on paljon näitä kansankynttilöitä jotka kykenevät “ylevästi” keskustelemaan asioista. Omasta mielestäni nämä ihmiset ovat vajaaälyisiä

 12. Rinne on Kalergi-suunnitelmaa edistävä kansanmurhaaja. Aivan kuten ne ~200 muutakin valitun kansan edustajaa siellä.

 13. Jos vastarintaliike kielletään, perustetaan uusi järjestö tai vaikka puolue. Ei nykyisenkään periaateohjelmassa pitäisi mitään laitonta olla. Miksei poliisihallitus tutki koraania? Sieltä saattaisi löytyä enemmän laittomuutta kuin vastarintaliikkeestä.

  • MV/Hommafoorumin sionistit aina itkevät koraanista.

   Mites toi talmud?

   • Talmud tietty ihan samanlaista vihapuhetta kuin koraani. Juutalaisethan ovat erikoisessa erityissuojelussa maailmassa, heidän oppejaan ei saa kritisoida. Eipä kyllä koraaniakaan. Ihmeellistä touhua. Joillekin vihapuhe sallitaan.

Comments are closed.