Koti Artikkelit Kohti Vapautta! -liike edusti Helsingissä

Kohti Vapautta! -liike edusti Helsingissä

15

Lauantaina 9.11. ryhmä kansallissosialisteja kokoontui Helsingin keskustaan mainostamaan perinteistä itsenäisyyspäivän marssia. Kansallissosialistisia Kohti Vapautta! -marsseja on järjestetty pääkaupungissa vuodesta 2016 lähtien, ja lauantaisen aktivismin tarkoitus oli lisätä helsinkiläisten tietoutta tapahtumasta.

Aktivistit kokoontuivat Helsingin keskustaan.
Moni ohikulkija saapui keskustelemaan.

Ryhmä kokoontui lippujen ja banderollin kanssa ensin Kampin Narinkkatorille, jossa mainoksia jaettiin kansalaisille. Oltuaan Kampissa noin tunnin verran, siirtyivät kansallissosialistit vielä Keskuskadulle Stockmannin edustalle. Molemmissa paikoissa oli paljon ihmisiä liikkeellä, joten kiitettävä määrä esitteitä vaihtoi omistajaa.

Poliisi kerää aktivistien henkilötietoja.
Aktivismia Keskuskadulla.

Monet ihmiset pysähtyivät juttelemaan ja yllättävän useat ottivat myös valokuvia banderollista ja lipuista. Myös muutamat suvaitsevaiset pahoittivat mielensä. Erikoista oli, että Poliittinen Poliisi (PolPo) kävi keräämässä kaikilta paikalla olleilta henkilötiedot ajatusrikosrekisteriin. PolPo kertoi, ettei aktiiveja epäillä mistään rikoksesta, mutta heidän johto oli käskenyt ottamaan kaikkien ajatusrikollisten tiedot ylös. Tiettävästi tällainen toiminta ei kohdistu Suomessa muihin toisinajattelijoihin, kuin kansallissosialisteihin.

Iltalehden uutinen.

Niin ikään valtamedia suuttui aktivismista. Iltalehti kirjoitti asiasta poliittisesti latautuneen ”uutisen”, jossa se valheellisesti vihjailee, että kyseessä olisi laittoman toiminnan jatkaminen viitaten Pohjoismaiseen Vastarintaliikkeeseen. Iltalehden jutun kirjoittanut Aleksanteri Pikkarainen harmittelee sitä, ettei poliisi rajoittanut kansallissosialistien kokoontumisvapautta tekaistujen syiden varjolla.

Kannustamme kaikkia nykymenoon kyllästyneitä suomalaisia saapumaan itsenäisyyspäivänä Helsinkiin osoittamaan mieltä terveiden arvojen puolesta – kansanpetturipoliitikkoja, korruptoitunutta poliisia ja valehtelevaa valtamediaa vastaan!

Nähdään Helsingissä 6. joulukuuta!

Kansanliikkeen toimintaan kuuluvat niin paikalliset kuin valtakunnalliset urheilu-, patikointi- ja aktivismitapahtumat. Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

15 KOMMENTIT

 1. Nimenomaan kaikki kynnelle kykenevät paikalle Helsinkiin 612! Terveiden arvojen puolesta – kansanpetturipoliitikkoja, korruptoitunutta poliisia ja valtaa pitävää valtamediaa vastaan.

 2. “Erikoista”

  Ei kai siinä mitään erikoista ollut? Näinhän polpo aina tekee. Kai tuon rekisterin tarkoitus on, että kun polpo lopulta “puuttuu” “kansallissosialistiseen liikehdintään”, niin se tapahtuu pidättämällä tähän väärinajattelijoiden rekisteriin merkityt kansalaiset ja viemällä heidät jonnekin keskitysleirille vähän samaan tapaan kuin Ruotsissa muuan imaami kavereineen vietiin jonnekin säilöön “kansallisen turvallisuuden” nimissä tjsp., siis ilman mitään rikosepäilyä, tuomiota tai muutakaan. Imaami oli tosin ihmisoikeuksien takia vapautettava, mutta kansallissosialismi on kyllä siinä määrin vakava ajatusrikos, että ihmisoikeudet eivät luultavasti velvoita.

 3. Edes tappamalla kansallismielistä ja kansallissosialistista toimintaa ei voi pysäyttää, kieltäkää vain, jonain kauniina päivänä se kielto osuu omalle kohdalleen näillä kansanpettureilla.

 4. Mikäli joku kieltäytyy luovuttamasta henkilötietojaan Polpolle, sanomalla vaikka “en kommentoi” tai olemalla hiljaa kun niitä tullaan kyselemään, niin onko se Suomen lain mukaan rikos? Mikä on kovin mahdollinen rangaistus sellaisella henkilölle joka vain (koska häntä ei epäillä mistään rikoksesta) ystävällisesti kieltäytyy luovuttamasta henkilötietojaan Polpon rekisteriin?

  • Suorittavat todennäköisesti poliisilakiperusteisen kiinnioton

   Jos henkilö kieltäytyy antamasta 1 momentissa tarkoitettuja tietoja eikä henkilöllisyyttä voida muutoin selvittää, poliisimiehellä on oikeus selvittää henkilöllisyys henkilötuntomerkkien perusteella. Tällöin on soveltuvin osin noudatettava, mitä henkilöön kohdistuvan etsinnän toimittamisesta pakkokeinolain 8 luvun 33 §:n 2—4 momentissa säädetään.

   Poliisimiehellä on oikeus henkilöllisyyden selvittämiseksi ottaa kiinni henkilö, joka kieltäytyy antamasta 1 momentissa tarkoitettuja tietoja tai antaa siinä tarkoitetuista seikoista todennäköisesti virheellisen tiedon, jos kiinniottaminen on välttämätöntä henkilöllisyyden selvittämiseksi. Kiinni otettu on päästettävä vapaaksi heti, kun tarvittavat tiedot on saatu, kuitenkin viimeistään 24 tunnin kuluttua kiinniottamisesta.

  • Kiinniotto, putkaan ja siellä niin kauan kuin henkilöllisyys todetaan. Sitten otetaan sormenjäljet, DNA, valokuvat ja koko hoito otetaan. Putkassa yö jos tutkijaa ei ole paikalla. Aamulla kuulusteluihin ja syytteet voisi olla “niskoittelu poliisia kohtaan” tms.

 5. Suomen hallinnon tekopyhyys on vertaansa vailla. Hallitsevat kansanpetturit ovat unohtaneet (tai eivät edes tienneet), että Suomen hallitus on allekirjoittanut Yleismaailmallisen Ihmisoikeuksien Julistuksen, jossa mm. on seuraavat artiklat (suomennos ei ole hyvä, lukekaa julistuksen alkuperäisillä kielillä):

  18. artikla.
  Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.

  19. artikla.
  Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

  20. artikla.
  (1) Kaikilla on oikeus rauhanomaiseen kokoontumis- ja yhdistymisvapauteen.
  (2) Ketään ei saa pakottaa liittymään mihinkään yhdistykseen.

  Suomea hallitseva tekopyhä mafia ja sen Poliittinen Poliisi ilmeisesti ottavat mallia Neuvostoliiton Valtiolliselta Poliittiselta Hallinnolta (GPU), jonka tehtävänä oli ajatusrikollisten etsiminen ja likvidointi. Juu, likvidoitiin miljoonakaupalla – mutta miten kävi? Tekopyhä PolPo vielä näyttelee, että muka noudattaa lakia! Vielä lauantaina “kysymys oli hankala” ja PolPon päällikön mukaan “Oikeus kokoontua ja osoittaa mieltä on vahva, jos siitä ei aiheudu häiriötä.” Häiriöitä ei aiheutunut, mutta jo maanantaina kansalaisten “oikeudesta kokoontua ja ilmaista mieltä” on jo unohdettu! (mutta internet muistaa).

  Jostakin käsittömättömästä syystä Suomea hallitseva mafia uskoo, että tämä kerta on erilainen. Kuvio toistuu aina samana eikä ole mitään uutta Auringon alla. Suomessakin viimeisen 100 vuoden aikana valta radikaalisti vaihtui jopa kahdesti! Mutta Historia opettaa, että Historian opetukset eivät opeta…

  P.S. Neuvostoliitossa tämän ihmisoikeusjulistuksen (Neuvostoliitonkin allekirjoittama!) tekstin hallussapito oli keskitysleirillä tai teloituksella rangaistava poliittinen rikos. Näyttää siltä, että demokraattinen Suomi ahkerasti ottaa mallia.

  P.P.S. Ehdotan Kohti Vapautta! liikkeelle, että ottakaa seuraavan mielenosoituksen teemaksi näiden kolmen artiklan levittäminen kansalle. Olisi hauska nähdä PolPon ja hallinnon vääntyneitä naamoja!

  • Tässä pitää huomata, että YK, joka on kirjoittanut ihmisoikeuksien julistuksen, on luonteeltaan vasemmistolainen järjestö. Sieltä varmasti löytyy kysyttäessä perustelut, miksi ihmisoikeuksien julistus ei koske kansallissosialisteja. Julistukseen on kirjoitettu ympäripyöreitä laimennuksia tätä varten. Oleellista on, että mielipiteiden tulee olla “hyvien tapojen” mukaisia yhdistystoiminnassa eivätkä ne saa loukata kenenkään tunteita (kunnianloukkaus). Suuret monikansalliset imperiumit tuppaavat vaatimaan mielipiteiden sääntelyä pysyäkseen koossa. Koska unionistit ovat EU:ssa vallassa, mielipiteiden sääntely ei varmasti tulevaisuudessa ainakaan vähene.

 6. Entä jos ei ottanut henkilöpapereita mukaan ja sanoo nimekseen vaikkapa Janis Petke?

  • Jatkotoimenpiteet riippuvat rodusta (jota kuulemma ei ole olemassa). Värilliselle ei käy kunkaan, sen sijaan valkoiselle koituu harmia koko rahan edestä.

   Sitten jos ja kun valkoiset eivät enää välitä pienestä, sääntö muuttuu.

 7. Laitetaanpas tämä kommentti tännekkin:

  https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/61984e82-f653-42a5-a54e-925a1d74e803

  Tuon jutun perusteella vaikuttaa siltä että maalitolpat ovat siirtyneet, ja PVL:n kiellossa oli kyse paljon suuremmasta asiasta kuin yhdestä järjestöstä.

  “Jos on se tilanne, että Pohjoismainen vastarintaliike ilmoittaisi järjestävänsä yleisen kokouksen tai sen järjestäisi semmoinen yhdistys, joka selvästi jatkaa toimintaa, siihen pystyttäisiin puuttumaan.

  Poliisi kiinnittäisi Arvelinin mukaan huomiota siihen, ovatko jäsenet ja retoriikka samanlaisia, ajaako uusi yhdistys samanlaisia arvoja ja tarkoituksia tai käytetäänkö tapahtumassa samanlaista symboliikkaa ja värimaailmaa.”

  Tästä lähtien ilmeisesti millään poliittisella liikkeellä, ei ilmeisesti saa olla enää PVL:n kanssa:

  – Samanlasia jäseniä.
  Puhutaanko tässä fyysisesti, taloudellisesti vai jollain muulla tapaa samankaltaisista ihmisistä? Samanlaisesta käyttäytymisestä? Miten se määritellään?

  -Samanlaista retoriikkaa.
  Eli ei saa puhua tietyllä äänenpainolla, eikä samanlaisia iskulauseita ei saa enää ilmeisesti käyttää? Onko lista sanoista joita ei saa enää sanoa? Saako snoa enää polpo? 🙁

  -Samanlaisia arvoja ja tarkoituksia.
  Jos joku liike on PVL:n kanssa samaa mieltä tietystä asiasta, se on ilmeisesti kiellettyä. Onko polpolla siis joku lista poliittisista/moraalisista kysymyksistä, joista ei saa enää olla samaa mieltä kuin PVL? Voivatko huolestuneet kansalaiset lukea sen listan jostain, että pystyisivät sen mukaan elämään?

  -Samanlainen symboliikka ja värimaailma.
  Onko tietyt värit tai väriyhdistelmät nyt kielletty? Minkälaista symboliikka ei saa enää esiintyä lipuissa ja logoissa?

  Aika vaikeasti tulkittavia nuo ns “kielletyt” asiat.

  Kohti Vapautta miekkarin järjestäjien kannattaa mielestäni käydä tuo lista yksityiskohtaisesti läpi poliisin kanssa ennen miekkaria, ja selvittää ja tuoda julkisuuteen minkälaiset tunnukset, iskulauseet ja arvot ovat nykyään “kiellettyjä.” Näistä kielloista voi sitten valittaa kirjallisesti jälikäteen ja selvittää niiden laillisuuden.

  Polpo saattoi/saattaa suunnitella miekkarin “yllätys” pysäytystä jossa yllättäen kesken miekkarin laillisesta toiminnasta tuleekin “laitonta” ja miekkaria hajotetaan yllättäen ilman varoitusta. Vähän sellaista tuon polisiin kommenttien perusteella epäilen.

  Jos kaikki lailliset ja laittomat asiat on käyty selvästi ja tarkasti (mieluiten kirjallisesti) läpi ennen miekkaria, ja niiden sääntöjen mukaan mentäisiin, niin eikö kaiken järjen mukaan, miekkari saisi silloin marssia rauhassa koko matkan, ilman että jotain yllättäviä “uusia lakeja” astuu voimaan kesken miekkarin?

  • “Onko polpolla siis joku lista poliittisista/moraalisista kysymyksistä, joista ei saa enää olla samaa mieltä kuin PVL? Voivatko huolestuneet kansalaiset lukea sen listan jostain, että pystyisivät sen mukaan elämään?”

   Tässä alustava ehdotelma, jota (polpokin) saa vapaasti käyttää ja jota huolestunut kansalainen voi varmuuden vuoksi noudattaa:
   -älä ole mieltä
   -älä osallistu poliittiseen toimintaan
   -älä kysy
   -älä arvostele
   -älä kantele
   -noudata hallituksen käskyjä

   • Sananvapaus ja mielipidevapaus on olemassa… Niin kauan kuin on Helsingin poliisijohdon ja Poliisihallituksen kanssa samaa mieltä asioista.
    Mitä jos ajatteletkin erilailla?
    Siinä tapauksessa sehän on “laitonta, vaikka se ei olisikaan rikollista”.
    Poliisi tekee jälleen itsestään pellen ja organisaationa hyvin kyseenalaisen.

Comments are closed.