Koti Artikkelit Kohti Vapautta: Kunnioittaako poliisi kokoontumisvapautta itsenäisyyspäivänä?

Kohti Vapautta: Kunnioittaako poliisi kokoontumisvapautta itsenäisyyspäivänä?

15

Kansallissosialistinen Kohti Vapautta! -kansanliike julkaisi perjantaina kotisivuillaan artikkelin, jossa pohditaan muun muassa poliisiväkivallan mahdollisuutta itsenäisyyspäivänä. Tarjoamme journalistisista syistä näkyvyyttä tekstille julkaisemalla sen kokonaisuudessaan. Alkuperäinen teksti on luettavissa KohtiVapautta.com -sivustolla.

Kansallismielisen liikkeen vuoden kohokohta lähestyy jälleen kovaa vauhtia. Taas on tullut aika kunnioittaa menneitä taistelijoita sekä kokoontua vaatimaan uutta itsenäisyyttä. Perinteeksi muodostuneet itsenäisyyspäivän marssit ja muut tapahtumat ovat jälleen olleet julkisessa keskustelussa, kuten joka vuosi ennen itsenäisyyspäivää. Erityisen näkyvästi on hyökätty kansallissosialistien järjestämää marssia vastaan. Tämä ei kuitenkaan rajoitu kansallissosialisteihin vaan marssiin kohdistuva uhkailu on jatkumoa PolPon ja vallanpitäjien kamppailulle kaikkia kansallismielisiä vastaan. Kasvavan painostuksen vuoksi meidän on vielä entistäkin tärkeämpää nyt osoittaa, että kadut kuuluvat todellakin suomalaisille eikä äärivasemmistolaisille tai maahantunkeutujalaumoille.

Hallituksen ja Poliittisen Poliisin (PolPo) vihamielisten lausuntojen vuoksi on pidettävä mahdollisena, että poliisi saattaa pyrkiä itsenäisyyspäivänä rajoittamaan kansallismielisten kokoontumisvapautta. Toivomme, että punavihreän hallituksen ja median painostama poliisi ei sortuisi ylilyönteihin rauhanomaisia mielenosoittajia vastaan, mutta tällä hetkellä kaikki näyttää mahdolliselta. Kehotammekin siis kaikkia itsenäisyyspäivän useisiin kansallismielisiin tapahtumiin osallistuvia varautumaan poliisiväkivallan mahdollisuuteen.

Jos poliisi päättää hyökätä esimerkiksi kaasusumutteilla mielenosoittajien kimppuun, on suojalaseista tai aurinkolaseista hyötyä. Myös mahdollisista ensiapuvälineistä ja erityisesti vedestä on hyötyä tuollaisissa tilanteissa. Niin ikään muita laillisia suojuksia kannattaa harkita varmuuden vuoksi. Kenenkään ei kannata jäädä kotia sen takia, että PolPo ja media yrittävät pelotella toisinajattelijoita hiljaiseksi. Monissa maissa vallanpitäjien vihaamat oppositioliikkeet joutuvat kokemaan huomattavasti pahempaa mielivaltaa, mistä Suomenkin valtamedia aika ajoin moralisoi kiinnittämättä kuitenkaan huomiota kotimaan huononevaan tilanteeseen. Itsenäisyyspäivä on meidän suomalaisten juhla ja meillä on täysi oikeus sitä kunnioittaa!

Perinteisen kansallissosialistisen marssin järjestäjät, joihin lukeutuu useita järjestöjä ja yksityishenkilöitä, tahtovat taata rauhallisen tilaisuuden. Tämä varmasti onnistuu, mikäli virkavalta kunnioittaa perustuslain takaamia poliittisia oikeuksia. Toivomme, että osallistujat tuovat mukanaan myös omia lippuja, banderolleja ja tunnuksia. Ota ystäväsi mukaan ja tule viettämään kanssamme isänmaallista itsenäisyyspäivää! Viikonlopun aikana pääkaupunkiseudulla on useita kansallismielisiä tapahtumia marsseista konsertteihin, joten ohjelmaa riittää.

Nähdään Helsingissä 6. joulukuuta!

15 KOMMENTIT

 1. Joo,.toivottavasti PolPo malttaa laittaa jäitä hattuun. Toisaalta ihan sama, mitä ne pellet tekee. Tulen mestoille joka tapauksessa! 1488/1312!

  • Suomen poliittinen kenttä pähkinänkuoressa:

   “Kun isänmaalliset osallistuvat politiikkaan, tulkitaan tämä rikolliseksi toiminnaksi joka pitäisi kieltää, mutta jos globalistit tekevät rikoksia, tulkitaan tällainen poliittiseksi toiminnaksi joka pitäisi sallia.”

   Neuvostoliitossa oli täsmälleen sama kuvio.

   • Israelissa on samaa mutta paljon rajumpaa vainoa alku-asukkaita kohtaan globalisteina itseään pitävien äärirasististen valtaapitävien toimesta:

    https://electronicintifada.net/content/wave-oppression-targets-palestinians-israel/14049

    Esimerkki miljoonista tapauksista mitä sattuu vain palestinalaisille Israelissa:

    “Kun Nazaretin poliisi tuli hakemaan nuorukaisen serkun jonkun perheriidan takia, naarmutti poika poliisin autoa. Kuului laukaus. Virkavaltainen poliisi väitti että oli ensin ampunut varoituslaukauksen, mutta turvakamera-video näytti toteen että mitään varoituslaukausta ei ollut ennen pojan tappaavaa laukausta. Muutama tunti tapahtuneen jälkeen kokoontui tuhansia palestinalaisia protestoimaan murhaamista. Sadat poliisit saapuivat kyynelkaasuineen ja “haisunäätäveden” kera. Tätä hirveän hajuista nestettä he usein ruiskuttavat palestinalaisten mielenosoittajien päälle”.

    https://electronicintifada.net/content/wave-oppression-targets-palestinians-israel/14049

 2. PolPon ja median painostuksenhan pitäisi olla vain syy osallistua tapahtumaan, ei syy jättää osallistumatta.
  Joku voisi muuten kertoa näille että ainoa väkivalta mitä itsenäisyyspäivinä on viime vuosina nähty on vassareiden ja poliisin toimesta. Viime vuonnakin poliisi hyökkäsi kansallismielisten kimppuun perustellen sitä vasemmistolaisen väkivallan uhalla.

  … Ja toisaalta mehän tiedämme, ettei vassareista ole tappelemaan, sillä viime vuonnakin siihen olisi ollut miljoona mahdollisuutta. Vassarit keskittyvätkin vain olemaan systeemin ja suurkapitalistien munattomia juoksupoikia, joiden argumentointikykykin päättyy pelkkään kiroiluun ja “wöööö” – huutoon.

  • Minäkin yllätyin viimevuoden marssilla siitä kuinka onnettomia vasemmistolaiset pelkurit olivat. Me kuitenkin marssittiin ihan niiden “oman alueen” lävitse ja vaikka ne oli ihan siinä vieressä huutelemassa, niin ei ne uskaltaneet tehdä yhtään mitään.

   Helsingin poliisi on todella kiero ja nyt jos koskaan täytyy tulla paikalle jotta saadaan luotua poliittista painetta. Mitä törkeämmin poliisit rikkovat lakia, sitä parempaa kuvamateriaalia saadaan jolla varmasti taas muutaman suomalaisen silmät saadaan avattua tälle nykytilanteelle jossa kaikki mitä valtamedia lässyttää suomalaisten vapauksista ja oikeuksista on ihan puhdasta paskaa.

 3. “Kasvavan painostuksen vuoksi meidän on vielä entistäkin tärkeämpää nyt osoittaa, että kadut kuuluvat todellakin suomalaisille eikä äärivasemmistolaisille tai maahantunkeutujalaumoille.”

  Tosiaan, polpo ja globalisti-mädätyshallitus syövät Soros-klaanin ja Leninin oksennusta, ja vielä nauttivat siitä!

 4. Vassarit pelle-asussa, huutamassa wööta ja rummuttamassa? Tämä on samaa rataa LGBT -pukeutumisen kanssa, ulkonäkö keinotekoinen, jotta rikoksen tehtyä voi muuttaa ulkonäköä nopeasti toiseen. Sama muslimeilla. Parta ja asu voidaan nopeasti muuttaa tehtyään jotakin mikä ei normaali-ihmisen silmissä kestä päivänvaloa?

 5. Suomen hallituksen ja sen poliittisen poliisin pitäisi tietää, että Suomi on allekirjoittanut Ihmisoikeuksien yleismaailmallisen julistuksen, joka määrää allekirjoittajavaltioita noudattamaan mm. seuraavaat säännöt:

  18. artikla. Jokaisella ihmisellä on ajatuksen, omantunnon ja uskonnon vapaus; tämä oikeus sisältää vapauden uskonnon tai vakaumuksen vaihtamiseen sekä uskonnon tai vakaumuksen julistamiseen yksin tai yhdessä toisten kanssa, sekä julkisesti että yksityisesti, opettamalla sekä harjoittamalla hartautta ja uskonnollisia menoja.

  19. artikla. Jokaisella on oikeus mielipiteen- ja sananvapauteen; tähän sisältyy oikeus häiritsemättä pitää mielipiteensä sekä oikeus rajoista riippumatta hankkia, vastaanottaa ja levittää tietoja kaikkien tiedotusvälineiden kautta.

  20. artikla. 1. Kaikilla on oikeus rauhanomaiseen kokoontumis- ja yhdistymisvapauteen. 2. Ketään ei saa pakottaa liittymään mihinkään yhdistykseen.

  Poliittinen poliisi (PolPo) todennäköisesti pyrkii estämään Kohti Vapautta!-liikkeen patrioottien marssin mutta kun PolPo ei uskalla hyökätä noin vaan imago-syistä, se tarvitsee tekosyyn. On erittäin todennäköistä, että PolPo järjestää provokaation; esimerkiksi marssiin osallistuu PolPon agentti joka hyökkää PolPon kimppuun ja tämän verukkeen avulla PolPo “oikeutetusti” hyökkäisi rauhanomaisten mielenosoittajien kimppuun.
  Ei missään tapauksessa saa sortua provokaatioihin! Kohti Vapautta!-liike voittaa tämän erän vain jos ei toimi PolPon haluamalla ja toivomalla tavalla.

  Pahin mahdollinen skenaario PolPolle olisi KV!-liikkeen kurinalainen rauhanomainen marssi. KV!-liikkeen siis tulee tehdä kaiken, jotta PolPon suunnitelmat epäonnistuisivat.

  PolPo pelkää totuutta – joten koko mielenosoituksen ajan tulee dokumentoida (l. ottaa videolle) niin paljon kuin mahdollista.

  PolPo näkee KV!-liikkeen kipinänä, jota tulee sammuttaa keinolla mitä tahansa – joten KV!:n tulee tehdä kaiken mahdollisen, jotta kipinä ei sammuisi.
  Jos PolPo käyttäisi väkivaltaa selvästi rauhanomaista mielenosoittajaa vastaan, ja tapaus olisi dokumentoitu – se aiheuttaisi PolPolle imago-vahinkoa. Vain tätä PolPo pelkää ihan oikeasti. Ei sen takia, että patriootin elämä olisi sille tärkeä, vaan koska yleinen mielipide voisi kääntyä PolPoa vastaan.

  Liput ylös! Tiiviit ovat rivistöt
  KooVeet marssivat rauhallisina ja lujina!
  Rot-Frontin ja reaktion murhaamien tovereiden
  Sielut marssivat riveissämme!

  • Leo kirjoittaa asiaa. Pää kylmänä, varautuminen edellä esitettyyn täysin mahdolliseen polpon provokatioon kuitenkin viisasta. Ensiaputarvikkeet ja muu mahdollinen suojavälineistö mukaan kuten aiemmin mainittua!

 6. Ainakin viime vuonna PolPo hyökkäsi ja varasti väkivaltaisesti lailliset hakaristiliput. Kuka mahtoi antaa käskyn tälle virkarikokselle?

  On todennäköistä, että PolPo jotain tekosyytä hyväksikäyttäen hyökkää myös tänä vuonna kansallissosialistien kimppuun, koska äärivasemmistosta ei siihen ole. Suvakit kuohittiin henkisesti viime vuonna.

  PolPo haluaa kaaoksen kaduille, jotta se voi sitten rinta rottingilla siivota tämän sotkun ja paistatella valtamediassa “sankaruudellaan”.

  • Todennäköisesti Ben Zyskowicz?

   Hän on tyypillinen myyrä joka ylläpitää imagoa jonka varjolla voi kerätä tiedustelutietoa suuresta määrästä “silmäätekeviä”.

 7. Polpon ainoa keino saada aikaan mitään on provosoida tilanne, jossa voidaan tulkita isänmaallisten käyttäneen väkivaltaa. Huhu kertoo, että kokoontujien joukkoon ja lähistölle sijoitettaisiin henkilöitä provosoimaan tilannetta ja jopa aloittamaan väkivalta isänmaallisten puolelta, no huhut huhuina, mutta mitä muita mahdollisuuksia Polpolla on. Tilanne kuvataan joka tapauksessa useankin eri henkilön toimesta ja provokaatiot on aina nähtävissä paremmin ns. syrjästäseuraajan kuvakulmasta.

  Ei pidä provosoitua, se joka menettää malttinsa, menettää koko pelin. Tämä on jo nähty monien viranomaisten osalla, jotka ovat itse syyllistyneet rikoksiin menettäessään kontrollinsa.

  Ja ei muuta kuin, kaikki paikalle osoittamaan mielipiteensä EU:n kommunistista liittovaltiota vastaan ja Suomen puolesta.

 8. Marssilla pitäisi myös korostaa että kansallissosialistien marssivat myös maailmanrauhan ja aseidenriisunnan puolesta!
  Voiko niitä ajatuksia vastustaa?

  • Sota on loistavaa bisnestä! Siitä ei juutalainen tule luopumaan.

   Rahanluontilaitos ja koko pankkitalous on vain rahanpesua, jolla elätämme eliittiä verovaroillamme, joilla maksetaan valtionlainojemme korkomenoja.

   Jos jotakin jää yli niin sillä voidaan rakentaa vähän teitä, (julkisia) rakennuksia — niin, ja ostaa lisää aseita, tietysti.

Comments are closed.