Koti Uutisia Kotimaa Husu Hussein saanut rikostuomioita 90-luvulla – katso paperit!

Husu Hussein saanut rikostuomioita 90-luvulla – katso paperit!

12
husu_hussein_640
Abdirahim ”Husu” Hussein Mohamed.

https://ibb.co/rmLMgWj
https://ibb.co/ThfCN9L
https://ibb.co/hVYzNJ3
https://ibb.co/PhK807v
https://ibb.co/BTnLxX9
https://ibb.co/Lgwz5xn
https://ibb.co/z5FKQdS
https://ibb.co/yq5xsWZ
https://ibb.co/9wFY4RY

Viime päivinä otsikoissa ollut “Husu” Hussein on 1990-luvulla saanut kaksi rikostuomiota oikeudesta. Tuomiot tulivat varkaudesta ja lievästä pahoinpitelystä. Lisäksi hän on Iltalehden mukaan saanut ainakin kolme petostuomiota vedätettyään rahaa Kelasta ja sosiaalihuollosta.

Yritteliäänä somalina mainostettu Husu on rikastanut suomalaista kulttuuria varastamalla pyörän, pahoinpitelemällä ulkomaalaisen (rasistisesti?) sekä varastamalla veronmaksajien tukia. Husseinin selitykset valheilleen ovat myös saaneet huumoria aikaiseksi. On käynyt ilmi, että selitysten mestari on harjoitellut taitoaan jo 90-luvulta lähtien.

Varastaessaan pyörää 17-vuotias Husu selvitti oikeuslaitokselle, että luuli kyseessä olevan hänen oma pyöränsä, jonka lukkoon hänen oma avaimensa ei vain kelvannut. Pyörän oikean omistajan tultua paikalle Husu oli vielä itse uhoten pyytänyt soittamaan poliisin paikalle. Poliisi ei selityksiä uskonut ja tuomio tuli.

12 KOMMENTIT

 1. Melkoinen moniosaaja ja työvoimapulan paikkaaja. Näitä Suomi tarvitsee kipeästi lisää selvitäkseen tulevaisuuden haasteista, jos poliitikkoja ja mediaa on uskominen.

  • Kyllä kieltämättä Husu jos joku täyttää moniosaajan tunnusmerkit: polkupyörien lukkojen koestaja, yhteisöpedagogi, konsultti, taksikuski, kaupunginvaltuutettu, mediapersoona, eduskuntavaaliehdokas, maahanmuuttoneuvottelukunnan jäsen, vaalitarkkailija, toiminnanjohtaja, puheenjohtaja, juhlainjärjestäjä ja juontaja.

 2. Tässä somalien parhaimmistoa.Jumalauta mitä väkeä tänne päästetään sikiämään veronmaksajien piikkiin

 3. Selvää kaupunginjohtaja ainesta, samanlainen pikku gangsta kuin nykyinen.

 4. Näistä ei ilmeisesti ole vielä uutisoitu laajemmin mediassa. Näyttäisi kuitenkin aidolta aineistolta.

 5. Onhan tämä taas niin ihmeellistä, että ei ole tosikaan. Menee meidän verolantit aivan hukkaan. Ottaa päähän. Eikö tosiaan löydy lakia ja järjestystä noihin. Voi…

 6. Iltalehti kertoo myös Husseinin saaneen sakkorangaistukset Varsinais-Suomen käräjäoikeudessa vuosina 2001, 2002 ja 2006. Kyseessä olevat kolme rikosta ovat kaikki petoksia.

  Petosten kohteena ovat olleet Kela sekä Turun kaupungin sosiaalitoimi, joilta Hussein on nostanut oikeudettomasti etuuksia yhteensä lähes 10 000 euroa ilmoittamalla olevansa työtön, vaikka hän on samaan aikaan käynyt töissä.

  Hussein ei ole kertonut petostuomioistaan SDP:lle, vaikka hän on allekirjoittanut kaavakkeen, jossa kysytään asiasta.

  ”Husu” Hussein nousi heinäkuussa 2019 otsikoihin vihapuheellaan, jolloin hän väitti kaikkien perussuomalaisten olevan rasisteja.

 7. Kovat meriitit, seuraava gangsta Vapaavuoren seuraajaksi Helsingin kaupunginjohtajaksi.

 8. Husu Husseinilla on myös toinen pahoinpitelytuomio 90-luvulta, kun hän löi turkulaista tyttöä (kantasuomalainen). Molemmat olivat tuolloin alaikäisiä. Husu sai tuomion sekä määrättiin maksamaan uhrille korvauksia.

  • Etsi paperit käsiisi (ne voi tilata käräjäoikeudesta esim soittamalla tai laittamalla sähköpostia) ja jaa ne meille kaikille. Tosin Turun käräjäoikeudesta ei tämmöistä tuomiota löytynyt.

Comments are closed.