Koti Uutisia Kotimaa Husu Hussein myönsi valehdelleensa

Husu Hussein myönsi valehdelleensa

11
husu_hussein
Abdirahim ”Husu” Hussein Mohamed.

Valehtelevana SDP-poliitikkona tunnettu somali Ibrahim “Husu” Hussein myönsi valehdelleensa “rasistisesta kohtaamisestaan”. Tunnustaminen tapahtui sen jälkeen, kun Taksi Helsinki kertoi julkisuuteen ettei Husu ole ollut lähelläkään kertomaansa tapahtumapaikkaa.

Moni epäili jo heti alkuun Husun valehtelevan koko asiasta, mikä sai vasemmiston tietenkin syyttämään kansallismielisiä “maalittamisesta.” Hänen tarinansa muuttuikin useaan otteeseen ennen tunnustamista.

SDP on nyt erottanut Husun Helsingin valtuustoryhmästä määräaikaisesti. Häntä ei kuitenkaan erotettu itse puolueesta ja valtuustoryhmästäkin erotus päättyy kesäkuun lopussa, minkä jälkeen hän on taas täysivaltainen ryhmänsä jäsen.

11 KOMMENTIT

 1. Jos somaloinen valehtelee, niin kyseessä ei ole uutinen.
  Uutinen olisi, mikäli puheissa olisi edes siteeksi totuutta

 2. somalit käyttävät profiili laseja näyttääkseen muka kirjan lukeneilta ja sitä myötä kultivoituneilta mikä on huvittava piirre.husu husseini ja tämä aamuteeveen marakatti on malliesimerkkejä siitä.Aikoinaan ex-kulttuuri ministeri suosi profiilin nosto laseja ennen nousua politiikan eturiviin, taisi kannattaa.Toki Niinistön ja Vanhasen avitus oli suurena apuna myös.Kukas tämä vihreiden muija nyt on kenen huijari isä oli Espoon kaupunginjohtaja, hän harrastaa myös tätä vaikuttamatta yhtään älykkäältä viisaudesta puhumattakaan

  • Somalien ÄO on 68. Se on vähemmän kuin keskivaikealla downinsyndroomaisella. No, niitä näkeekin töissä esim. hampurilaisia paistamassa. Siis downeja.

   Somalinaisten työttömyysprosentti on 100 %. Afgaaninaisilla ei hirveästi parempi ole tilanne myöskään. “Kotiäidiksi Suomeen” — hyvä suunnitelma.

 3. Haisevat somalit, irakilaiset ja afgaanit pois Suomesta raiskaamasta ja rötöstelemästä. Meillä ei ole varaa moisiin vaarallisiin parasiitteihin.

 4. Husu on aikaisemmin, ensi kerran vuonna 2000, tuomittu petosrikoksista. Kelan ja sosiaalitoimen pettämisestä, yhteensä kolme kertaa.

 5. Jännä juttu että Perussuomalaisista tulee heti kenkää lopullisesti jos vähänkin erehtyy sanomaan jotain mikä ei vasemmistolaisia miellytä.

  Vasemmistopuolueissa taas omien törttöily kuitataan pienellä jäähyllä ja takaisin saa tulla vähin äänin.

 6. Miten voi saada enää Kelalta tukia jos on tietäen systemaattisesti kusettanut useita tuhansia? Kuinka hän on pystynyt maksamaan ne takaisin ja sakot päälle??? Veronmaksaja maksanut sakot melko varmasti! Miten tämmöinenkin parasiitti tuolla silti porskuttaa vaikka ei ole tosiaankaan älyllä pilattu, röyhkeyttä ja julkeutta näillä kyllä on jo geeniperimästä

 7. Husu Hussein on itse lähettänyt itselleen hirttoköyteen Hanne puheidensa mukaan joku rasisti on sen lähettänyt valehteleva somaali

 8. Suomalaiset ovat poliittisesti heikkolahjaista kansaa sanoi jo entinen presidenttimme J.K.Paasikivi aikoinaan.Onko tämä meille nyt sitten ainoa lohdutus että löytyi vielä heikkolahjaisempi

Comments are closed.