Koti Artikkelit Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katutoimintaa Tampereella

Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katutoimintaa Tampereella

3

Itsenäisyyspäivän marsseja useina vuosina järjestänyt Kohti Vapautta! -kansanliike ilmoittaa kotisivuillaan suorittaneensa katuaktivismia Tampereella 25.5. eurovaalien alla. Samaan aikaan paikalla oli lukuisien puolueiden edustajia.

Kohti Vapautta! on aiemmin toiminut aktiivisesti vain itsenäisyyspäivämarssien yhteydessä. Marssit ovat keränneet osallistujia useista eri järjestöistä, mutta Kohti Vapautta! ei ole minkään muun järjestön alaosasto vaan puhtaasti itsenäinen kansallismielinen toimija.

Nyt kansanliikkeen jäsenet vaikuttavat aktivoituneen. KohtiVapautta.com-sivuilla julkaistiin keväällä teksti, jossa valotetaan uutta ja entistä järjestelmällisempää toimintaperiaatetta:

”Vaikka Kohti Vapautta! -kansanliike alkoi vuotuisena marssina, olemme todenneet, ettei kokoontuminen kerran vuodessa ole tarpeeksi. Suomalaisten kansanystävien täytyy verkostoitua, opiskella, urheilla sekä levittää sanomaansa ympäri vuoden! Itsenäisyyspäivän tulee olla huipentuma peräänantamattomalle ja tavoitteelliselle työlle, jota tehdään vuoden jokaisena päivänä Suomen jokaisessa osassa.”

Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Facebookin, Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com).

Kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliikettä voi tukea myös Monero-lahjoituksilla: 48YmJe8h1q9TosCt67RrYfLSNg5ZFHdXVJRiwe7pgJR2DZ9DuUSppR8MAmfpxQAxz64uff9QUFHazY5hnjDuDTCGBFXBNMo

Kansanliike kuvailee Tampereen tapahtumaa seuraavasti:

“Kansallissosialistiaktivistien ryhmä kerääntyi Tampereelle 25.5. toteuttamaan Kohti Vapautta!- kansanliikkeen toista julkista aktivismia. Sade lakkasi juuri sopivasti ennen aktiivien saapumista Keskustorille, missä huomasimme useammalla puolueella olevan EU-vaalikojut pystyssä.

Vihreät suhtautuivatkin kansallissosialisteihin suorastaan hysteerisesti piilotelleen kasvojaan kuvaajaltamme. Myös eräs ilmeisesti johonkin puolueeseen kuulunut vanhempi herra tuohtui jakamistamme lentolehtisistä niin, että hän soitti PolPolle, joka tulikin yhden partion ja kenttäjohdon voimin patsastelemaan paikalle veronmaksajien piikkiin.

Puolitoista tuntia kestäneen toiminnan aikana käytiin monia keskusteluja paikallisten kanssa sekä jaettiin useampi sata lentolehtistä. Aktivismin päätteeksi menimme Tampereen Vapauden patsaan luo ottamaan ryhmäkuvan, minkä jälkeen suuntasimme porukalla vielä paikalliselle huoltoasemalle aterioimaan toveriemme seurassa.

Tampere kiittää kaikkia aktivismiin osallistuneita!”

3 KOMMENTIT

  1. Täytyypä lähteä taas joskus mukaan. Viime kesänä oltiin Tampereella. Täältä on vain niin pirunmoinen matka esim. Tampereelle ja Turkuun ettei ihan lyhyellä varoitusajalla oikein pääse lähtemään.

    Apropoo, katselkaapas hieman uuden MV-lehden juttujen tasoa ja linjaa: “Islam ja ‘natsismi’ ovat samanlaisia aatteita”, “uusi tiedustelulaki on ‘natsismiin’ verrattavissa oleva” jne. UMV:n “Päätoimittaja” on loviisalainen (nyk. donetskilainen?) puolimustalainen Janus Putkonen. Ollut mm. järjestämässä äärimmäisen pahasti taloudellisesti flopanneita kesätapahtumia, saanut velkojensa takia turpaa paikallisessa juottolassa jne. jne.

    Taitaa tuota trollitehdasta pyörittää nyt se yksi läskimooses (Bäckman tjsp.) ja liuta muita ruutihattuja. Onkohan noita-akka-Keskimäki vielä mukana vai lähtikö Iljan kanssa muihin kusetuksiin? Luulin kyllä ettei Iljan ohjauksesta enää alemmas voisi sivusto vajota. Olin väärässä.

    • Huomattu on MV-lehden artikkeleiden surkean taso. Janus on putinisti ja “patriootti” joka näkee Natseja kaikkialla. Tämän ryssämedian vetäjä Putkonen on mm. hyvää kaveria Irakilaisen “kansanedustajan” Al-Taeheen kanssa sekä vakiohörhöjen Bätmänien ym. spedejen kanssa vietetään Donetskissa voitonjuhlia ynnämuuta kivaa.

Comments are closed.