Koti Uutisia Ulkomaat Euroopan neuvosto: Maahanmuuttovastaisilla ei oikeutta perustaa ryhmää

Euroopan neuvosto: Maahanmuuttovastaisilla ei oikeutta perustaa ryhmää

2

Euroopan neuvosto on päättänyt, ettei Euroopan kansallismielisillä ole oikeutta perustaa omaa yhteistyöryhmää. Neuvosto myönsi suoraan, että päätöksellä pyritään hankaloittamaan kansallismielisten poliittista toimintaa.

Neuvoston päätös on sukua EU:n puheenjohtajan Jean-Claude Junckerin tuoreelle julistukselle siitä, ettei kansallismielisillä ole asiaa EU-komission päättäviin virkoihin, vaikka nämä voittaisivat eurovaalit. Sekä EU että Euroopan neuvosto ovat siis linjanneet, että globalismi on demokratiaa korkeampi arvo.

Neuvoston linjasta tiedotti puheenjohtajiston jäsen Frank Schwabe, joka tahtoi varmistaa, etteivät Saksan AfD:n, Italian Legan ja Itävallan FPÖ:n kaltaiset maahanmuuttovastaiset puolueet kykene yhdistämään voimiaan edistääkseen tavoitteitaan.

– FPÖ, AfD ja Lega haluavat tuhota demokratian ja oikeusvaltioperiaatteen ja kieltää ihmisoikeudet, Schwabe jyrisi ja tuomitsi “rasismin, antisemitismin ja islamofobian”, jotka ovat hänen mukaansa “vastoin Euroopan neuvoston arvoja”.

Lähde: Uusi Suomi

2 KOMMENTIT

  1. Eikös tämä nyt todista että mitään demokratiaa ei ole olemassakaan ja vallankumous ainoa vaihtoehto?!?!

  2. Eivät ne millään pysty nationalisteja estämään perustamasta omaa porukkaansa

Comments are closed.