Koti Uutisia Elämäntavat (((Erkkojen))) Ilta-Sanomat: Internet-käyttöoikeus pois “vihapuhujilta”

(((Erkkojen))) Ilta-Sanomat: Internet-käyttöoikeus pois “vihapuhujilta”

6

Juutalaisen Erkko-säätiön omistaman Ilta-Sanomien pääkirjoituksessa vaaditaan ajokorttia vastaava “nettikorttia” Internet-käyttäjille “vihapuheen” torjumiseksi. Pääkirjoitusta on tulkittu Sanoma-konsernin vaatimukseksi, että “nettikortti” voitaisiin ottaa poliittisilta toisinajattelijoilta pois kuten ajokortti humalaisilta kuskeilta.

Pääkirjoituksen mukaan “Internet on siten vähintäänkin yhtä vaarallinen kuin olisi moottoritie, jolla kaikki saisivat kaahata ilman sääntöjä”. Sanoma-konsernin mukaan esimerkiksi maahanmuuttopoliittinen toisinajattelu on siis “vähintään yhtä vaarallista” kuin ihmisten hengen konkreettinen vaarantaminen moottoritiellä.

Ilta-Sanomat vaatii poliittisesti korrektiin keskustelutyyliin opettavaa “nettikorttikurssia”, joka alkaisi kaikilla suomalaisilla jo päiväkoti-iässä. Näin kansalaisista kasvatettaisiin jo pieninä lapsina keskustelijoita, jotka eivät vahingossakaan kyseenalaista eliitin sekä näiden suojelemien vähemmistöjen ylivaltaa yhteiskunnassa.

Pääkirjoituksen mukaan väärinajattelu Internetissä on “maailmanlaajuinen epidemia” ja oikeus anonyymiin Internetin käyttöön “tabu”, joka tulisi viimein murtaa. Ilta-Sanomat myös painottaa, että pelkällä nettikortilla toisinajattelun ongelma ei ratkea, vaan lisäksi tarvitaan tuntuvia rangaistuksia sekä laajaa vakoilukoneistoa.

Lehti ehdottaa, että palveluntarjoajien tulisi hakkeroida jokaisen Internet-kirjoittajan aito identiteetti, jotta nämä voitaisiin tarvittaessa saada vastuuseen väärinajattelusta. Lehden mukaan keino on “äärimmäinen” mutta tarpeellinen.

Lähde: Ilta-Sanomat

6 KOMMENTIT

 1. Erkkojen todellisuudessa pyhin kirjakokoelma Talmud:

  “King Saul was punished by God because he did not take vengeance on his enemies; no one can be true scholar unless he takes vengeance (BT Yoma 22b).

  Hating your enemy is permitted, even commanded (BT Pesahim 113b).

  VIHAA gentiilejä, ja KOSTA näille aina kun voit, on saatananan synagogan edustajien (Jeesuksen näkemys talmudisteista) modus operandi.

 2. “Vieläkö ostatte Erkkosanomien ripulia siitä miten olet gentiili-paskaa joka on rasisti jos et luovu kaikesta muukalaisille ja suunnilleen lakkaa hengittämästä hiilidioksidia??”

  HEI HALOO!

 3. Mikähän tämän porukan (valemedian toimittajien) älykkyysosamäärä on? 70?

Comments are closed.