Koti Artikkelit Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katutoimintaa Helsingissä

Kohti Vapautta! -kansanliike järjesti katutoimintaa Helsingissä

4

Itsenäisyyspäivän marsseja useina vuosina järjestänyt Kohti Vapautta! -kansanliike ilmoittaa kotisivuillaan suorittaneensa katuaktivismia Helsingissä 20.4. Aktiivien mukaan tapahtuma ajoitettiin yhteen Adolf Hitlerin 130-vuotissyntmäpäivän kanssa.

Kohti Vapautta! on aiemmin toiminut aktiivisesti vain itsenäisyyspäivämarssien yhteydessä. Marssit ovat keränneet osallistujia useista eri järjestöistä, mutta Kohti Vapautta! ei ole minkään muun järjestön alaosasto vaan puhtaasti itsenäinen kansallismielinen toimija.

Nyt kansanliikkeen jäsenet vaikuttavat aktivoituneen. KohtiVapautta.com-sivuilla julkaistiin keväällä teksti, jossa valotetaan uutta ja entistä järjestelmällisempää toimintaperiaatetta:

“Vaikka Kohti Vapautta! -kansanliike alkoi vuotuisena marssina, olemme todenneet, ettei kokoontuminen kerran vuodessa ole tarpeeksi. Suomalaisten kansanystävien täytyy verkostoitua, opiskella, urheilla sekä levittää sanomaansa ympäri vuoden! Itsenäisyyspäivän tulee olla huipentuma peräänantamattomalle ja tavoitteelliselle työlle, jota tehdään vuoden jokaisena päivänä Suomen jokaisessa osassa.”

Kansanliike on aktivoitunut myös sosiaalisessa mediassa. Siihen saa yhteyden Facebookin, Twitterin ja VK:n kautta sekä sähköpostitse (yhteys[at]kohtivapautta.com). Lisäksi kansanliikettä voi tukea Bitcoin-lahjoituksilla: 18gYHdVDT7vZuWokeqcZCnE25rAvTj9bzr

Kansanliike kuvailee Helsingin tapahtumaa seuraavasti:

“Aktivistit jalkautuivat iltapäivällä Helsingin keskuskadulle näyttävän banderollin ja satojen lentolehtisten kanssa. Sekä banderollissa, että lentolehtisissä mainostettiin itsenäisyyspäivän mielenosoitusperinteen ympärille kehittynyttä Kohti vapautta! -kansanliikettä.

Reilun puolitoista tuntia kestäneen aktivismin aikana käytiin useita mielenkiintoisia keskusteluja niin suomalaisten kuin vilkkaalla keskuskadulla liikkuneiden turistienkin kanssa. Myös PolPo vieraili paikalla yhden partion voimin, mutta he eivät ottaneet kontaktia kansallissosialisteihin ja poistuivat paikalta lyhyen ajan kuluttua.

‘Isänmaallinen aktivismi tulee jatkumaan ja kehotamme kaikkia kansallismielisiä osallistumaan omatoimisesti Kohti vapautta! -sivuston mainostamiseen’, lauantaina paikalla ollut kansallissosialisti sanoo.”

4 KOMMENTIT

  1. Paljompa siitä kiellosta oli hyötyä. Mitäs seuraavaksi aikovat kieltää? SOO? Kohti vapautta liikkeen? Kansan yhtenäisyys ry:n? Onnea yritykseen.

  2. seuraavana vappumarssi Ruotsissa. varisverkosto on siellä helppo päihittää.

Comments are closed.