Koti Uutisia Pohjoismaat PVL:n vappumielenosoitusten puhujat julkaistu

PVL:n vappumielenosoitusten puhujat julkaistu

0

Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen puhujat tulevissa vappumielenosoituksissa Ruotsin Kungälvissä ja Ludvikassa on nyt julkistettu. Puhujia on kummallakin paikkakunnalla viisi henkilöä, ja heidän joukkonsa on sekoitus tottuneita puhujia ja ensikertalaisia.

Kungälvissä puheita tulevat pitämään Simon Lindberg, Fredrik Vejdeland, Sebastian Elofsson, Julius Blomberg sekä Simon Engelin. Ludvikassa puhujina tulevat olemaan Pär Öberg, Robert Eklund, Jimmy Thunlind, Simon Holmqvist sekä Daniel Nordberg.

Simon Lindberg on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja. Hän on pitänyt satoja puheita kansallismielisissä tilaisuuksissa ja mielenosoituksissa viimeiset kaksi vuosikymmentä. Lindbergin puheet ovat aina olleet hyvin arvostettuja, ja monien mukaan Lindberg on etevin kansallissosialistinen puhuja koko nykymaailmassa. Pär Öberg puolestaan on Vastarintaliikkeen parlamentaarisen osan johtaja ja puhemies Ruotsissa. Öberg on suosittu puhuja ja kokenut esitelmöijä. Fredrik Vejdeland on Vastarintaliikkeen Ruotsin valtionjohdon jäsen. Vejdeland on tottunut ja arvostettu puhuja.

Myös Robert Eklund on Vastarintaliikkeen Ruotsin valtionjohdon jäsen, ja johtaa liikkeen toimintaa Ylä-Norlannissa. Eklund puhui ensimmäisen kerran viime vuoden vappumielenosoituksessa Bodenissa ja hän puhui niin hyvin, että häntä tullaan kuulemaan myös tämän vuoden vappuna Ludvikassa. Sebastian Elofsson on aktivisti, Nordfrontin kirjoittaja ja hän on pitänyt puheita sekä pienemmissä paikallisissa että suuremmissa Vastarintaliikeen tilaisuuksissa. Elofsson puhuu nyt kolmatta kertaa peräkkäin Vastarintaliikkeen vapun mielenosoituksessa.

Jimmy Thunlind on viime vuosina näkynyt ja kuulunut yhä enemmän Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen kirjoittajana ja puhujana. Radio Regeringenin kuuntelijat nimittivät hänet vuoden puhujaksi 2018. Julius Blomberg on Vastarintaliikkeen monivuotinen aktivisti, ja hänet on usein nähty Vastarintaliikkeen tilaisuuksien isäntänä ja muusikkona. Simon Holmqvist puolestaan on ahkera kirjoittaja ja Nordfront.se:n uutistoimittaja. Hän myös kuuluu muun muassa Radio Nordfrontin ja Studio Bothnian vakijuontajiin.

Simon Engelin on Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen 2. ryhmän ryhmänjohtaja, Mer än ord-podcastin juontaja ja tottunut olemaan kameran edessä järjestön monissa TV-lähetyksissä. Engelin pitää nyt ensimmäistä kertaa puheen Vastarintaliikkeen vappumielenosoituksessa. Daniel Nordberg taas on tunnetuin radio-ohjelma NR Bohuslänin juontamisesta. Nordberg on aktiivinen Vastarintaliikkeen 5. ryhmässä. Hän puhuu nyt ensimmäistä kertaa liikkeen vappumielenosoituksessa Ludvikassa.

Lähde: Nordfront