Koti Uutisia Knockout saa lisää julkisuutta Yhdysvalloissa

Knockout saa lisää julkisuutta Yhdysvalloissa

5

Yhdysvalloissa mustien nuorien keksimästä ja harjoittamasta Knockout-leikistä on viime viikkoina levinnyt useita eri videoita ja uutisia Internetissä. “Leikin” idea on, että joukko useimmiten mustia tai latinoita valitsee itselleen sopivan kohteen, joka useimmiten on valkoinen, minkä jälkeen yksi heistä pyrkii “tiputtamaan” uhrinsa yhdellä iskulla.

Vaikka suurimmassa osassa tapauksia uhrit ovat ollet valkoisia ja hyökkääjät mustia, ei valtamedia tai poliisi ole puhunut asiasta viharikollisuutena. New Yorkin poliisi on nyt valjastettu tutkimaan eräitä Knockout-tapauksia viharikoksina. Tutkintalinjan ja keskustelun sävyn muuttuminen ei kuitenkaan johdu siitä, että viranomaiset olisivat heränneet valkoisiin kohdistuvan viharikollisuuden todellisuuteen, vaan siitä, että tällä kertaa “nuoret” erehtyivät valitsemaan uhrikseen juutalaisen.

Aiemmin tänä vuonna on ollut tapauksia, joissa jopa iäkkäät valkoiset naiset ovat joutuneet mustien provosoimattomien hyökkäysten kohteiksi, mutta viharikosta ei ole valtamediassa mainittu sanallakaan. “Leikki” on saanut runsaasti julkisuutta juuri tänä vuonna, vaikka viranomaisten mukaan sitä on harjoitettu jo useita vuosia. Julkisuuteen on voinut vaikuttaa se, että ainakin kaksi uhria on kuollut vastaavissa hyökkäyksissä hiljattain.

Muutama päivä sitten Yhdysvalloissa levisi myös uutinen 60-vuotiaasta Beulah Montgomery -nimisestä naisesta, joka olisi ampumalla surmannut kaksi Knockout-hyökkääjää. Tässä tapauksessa poliisitutkinta on yhä kesken, eikä tapahtumien kulusta ole julkisuudessa vielä varmaa tietoa.

New Yorkin poliisi puolestaan tutkii joitain ortodoksijuutalaisiin kohdistuneita hyökkäyksiä viharikosnimikkeellä. Perjantaina poliisi otti kiinni kolme latinoa ja yhden intialaisen liittyen Brooklynissa tapahtuneeseen juutalaisen pahoinpitelyyn. Nyt media on kirjoittanut aiheesta hyvinkin vakavaan sävyyn ja kutsunut tapauksia viharikoksiksi.

 
Lähteet: The Star, The Epoch Times, Before It’s News

Aiheeseen liittyen: Mustat pahoinpitelevät valkoisia sairaassa leikissä USA:ssa

5 KOMMENTIT

  1. Velipoika saattaa olla oikeassa, että Helsingin rautatieasemalla ei tiettyyn vuorokaudenaikaan valkoinen tavis saata kulkea turvallisesti, aggressiivisten somalijengien pelossa.

    • Suurten kaupunkien “kuumiin pisteisiin” pitäisi palkata Venäjän mallin mukaisia kovaotteisia miliisejä laittamaan rähisijät nippuun. Voisikohan Putin vuokrata meille pari miliisiä kokeeksi partioimaan ongelma-alueille?

  2. Asematunnelissa voi myös partioida taviksen näköinen taistelulajeihin erikoistunut asiantuntija, jolla on sopivan matkan päässä tukijoukot samalla ammattitaidolla. Metodi sama kuin sisseillä, iskun jälkeen paikalla on vain taviksen näköisiä siviileitä.

Comments are closed.