Koti Uutisia Törkeää eläinrääkkäystä tuotejätti Walmartin lihantuottajilla

Törkeää eläinrääkkäystä tuotejätti Walmartin lihantuottajilla

5

Kolme juuri julkaistua videota näyttävät piilotetun kameran kuvaa sadistisesta eläinrääkkäyksestä tuotejätti Walmartin lihantuottajilla USA:ssa.

Eläinoikeusjärjestö Mercy for Animals on julkaissut kolme videonpätkää, jotka tuovat ilmi Walmart-yhtiön kolmen lihantuottajan, Pipestone Farmsin, Christensen Systemsin ja Tyson Pork Groupin äärimmäisen epäinhimilliset tavat käsitellä eläimiä.

Videoilta näkyy, kuinka mainitut tuottajat pahoinpitelevät eläimiä huvikseen. Näiden tuottajien metodeille ei ole perusteita edes puhtaan taloudellisesta näkökulmasta katsottuna.

Pieniä porsaita lyödään muun muassa vasten maata täydellä voimalla ja ne jätetään sitten kuolemaan samaan aikaan, kun toisia lyödään tylpillä esineillä.

Videoilta voi myös nähdä pätkät raskaana olevien emakkojen oloista niin kutsutuissa raskauskarsinoissa. Nämä karsinat ovat niin pieniä, ettei emakko voi kääntyä tai asettua makuuasentoon. Samaan aikaan emakkoja pahoinpidellään törkeästi.

Walmart-yhtiön tuottamaa lihaa myydään lähes kaikkialla Keski-, Länsi-, Etelä- ja Pohjois-Euroopassa, mukaan lukien Suomessa.

Katso kolme videota alapuolelta (varoitus ERITTÄIN raa’asta materiaalista).

 

 

 

 
Lähteet: Nordfront.se, WalmartCruelty.com

5 KOMMENTIT

  1. Aivan sairasta touhua. En halua pilata iltaani katsomalla näitä videoita. Ei tule mieleen tarpeeksi rajua rangaistusta näille eläinrääkkääjille.

  2. Vastenmielistä… aivan sairasta touhua. Olisi mielenkiintoista kuulla, miten kansallissosialismissa suhtaudutaan eläimiin tai miten SVL on ajanut eläinten asiaa?

  3. Vielä sairaampaa touhu on kiinassa ja koreassa missä heidän toimintaansa ei kovinkaan suureen ääneen edes tuomita. Sadistit kokekoon sadistin käsittelyn.

Comments are closed.