Koti Uutisia Mustat pahoinpitelevät valkoisia sairaassa leikissä USA:ssa

Mustat pahoinpitelevät valkoisia sairaassa leikissä USA:ssa

7

Yhdysvaltojen musta nuoriso on keksinyt “leikin”, jota kutsutaan Knockoutiksi. “Leikkiin” kuuluu pahoinpidellä syyttömiä ohikulkijoita. Uhrit ovat lähes aina valkoisia.

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qF9lV319yg4

Ilmiö ei ole uusi, mutta syksyn aikana Knockout-leikistä näyttää tulleen yhä suositumpi. Useista tapauksista on ollut myös uutisointia:

Syyskuun alussa 46-vuotias mies menehtyi kolmen mustan nuoren hyökättyä tämän kimppuun (katso videonpätkä yllä). Poliisin mukaan pahoinpitely oli yksi Knockout-tapauksista.

Myöhemmin syyskuussa kuusi mustaa pahoinpiteli 70-vuotiaan miehen Syracusen kaupunginosassa New Yorkissa. Mies haavoittui vakavasti, mutta selvisi kuin ihmeen kaupalla.

Lansingissa Michiganissa Knockout-yritys sai odottamattoman päätöksen elokuun lopulla, kun musta mies yritti haavoittaa uhriaan tuliaseella, joka ei kuitenkaan toiminut. Sen sijaan mahdollinen uhri ampui rikoksentekijää selkään, kun tämä yritti paeta paikalta. Mustaa hyökkääjä asetetaan syytteeseen, ja tämä uhkaa saada kahden vuoden vankilatuomion epäonnistuneesta yrityksestään.

Nordfront kirjoitti viime vuonna Lontoossa sattuneesta samankaltaisesta tapauksesta. Musta mies oli lyönyt kenenkään provosoimatta 16-vuotiasta valkoista tyttöä takaapäin, ja valvontakamera oli videoinut kaiken.

Katso videonpätkä Lontoon päällekarkauksesta:

 
Lähde: Nordfront.se

7 KOMMENTIT

 1. Miksihän nämä uutiset eivät enää jaksa kovasti yllättää? Enemmän ihmetyttää, mikseivät valkoiset amerikkalaiset ala jo ymmärtämään, millaisten eläinten keskellä elävät. Sairasta touhua.

 2. Joo mikähän mahtaisi olla tämän ilmiön huomioarvo jos asetelma olisi toisinpäin ja valkoihoisita koostuvat joukkiot happy-Knockouttaisivat neekereitä ja muita ns. värillisiä? Luulisi tyhmimmänkin ymmärtävän mikä on valtapoliitikkojen, virkaeliitin ja median agenda.

 3. Meidän tulee tunnistaa, että kyse on meille vieraan arvojärjestelmän väkivaltaisesta yrityksestä suorittaa alueellinen vallankumous ja meidän tulee siihen reagoida sellaisena.

  Toisin sanoen meidän länsimaalaisten tulee reagoida heti ja ankarasti. Kaduille on saatava tuhansia poliiseja ja armeija, eikä kovia otteita tai jopa aseenkäyttöä tule vältellä vaaratilanteissa. Koko alueelle on sitten julistettava ulkonaliikkumiskielto, kaikki liikkuva otetaan kiinni, etälamautetaan tai tilanteen vaatiessa ammutaan. Sitten joka ikinen asunto, joka ikinen helvetinkolo ratsataan ja otetaan ihmiset talteen. Ongelmakulttuureita edustavat yksilöt karkotetaan omaan maahansa välittömästi katsomatta, onko kyseinen yksilö ollut mellakoinnissa osallisena, koska ongelma on kulttuuri, eivät yksilöt sinänsä.

 4. Tuossa myös Foxin uutisraportti: http://www.youtube.com/watch?v=5ciZeBh0Crc

  Kuvitellaanpa hetki seuraavaa skenaariota: valkoiset teinit olisivat keksineet leikin, jossa tarkoituksena on tyrmätä ihmisiä. Uhrit olisivat pääsääntöisesti mustia. Vaikka teinit olisivat vain tyhmiä valkoisia teinejä vailla minkäänlaista yhteyttä “valkoisiin viharyhmiin”, heistä olisi muokattu rasisteja ja “viharyhmien” jäseniä. Helsingin sanomia myöten maailmalla puhuttaisiin “sairaasta valkoisten rasistien leikistä”. Ihmisiä peloteltaisiin Ku Klux Klaanilla ja palavilla risteillä.

  Mutta koska asetelma on mustat vs valkoiset, se ei ylitä uutiskynnystä maailmalla. Mustat afroamerikkalaiset ovat kaikkein rasistisin väestöryhmä meksikolaisten ohella Yhdysvalloissa. Joka on viettänyt Yhdysvalloissa kauemminkin aikaa, muutenkin kuin vain turistina, tietää tämän olevan totta.

  Toisaalta valkoiset amerikkalaiset ovat niin läpeensä aivopestyjä, etteivät he missään vaiheessa ala epäilemään asioiden kehitystä maassa. Uhritkin yleensä kysyvät itseltään, mitä olisivat voineet tehdä toisin, olisiko heidän pitänyt olla suvaitsevaisempia jne… Eivätkä uhrit edes näe tekoja / rikoksia rasistisina, vaan tavallisina rikoksina, sillä mustat eivät voi syyllistyä rasistisiin viharikoksiin. En edes muista että olisi yhtäkään tapausta, jossa musta olisi tuomittu viharikollisena valkoiseen kohdistuneesta rikoksesta.

  Linjana on ettei vähemmistö voi syyllistyä rasistiseen rikokseen. Vain valkoiset voivat olla rasisteja, vaikka olisivatkin vähemmistönä.

  Orjuudella, KKK:lla ja rotuerottelulla valkoiset amerikkalaiset on saatu niin syyllisiksi, ettei edes mustien ja meksikolaisten aloittama kansanmurha saisi heidän silmiään auki. He kulkisivat kohti kohtaloaan vaiti ja sen hyväksyneenä. Aivan kuten juutalaiset väittävät holokaustin onnistuneen, koska juutalaiset eivät nousseet taisteluun. Holokausti onkin vain juutalaisten unelma valkoisten eurooppalaisten kohtalosta.

Comments are closed.