Koti Uutisia Pohjoismaat Kiirunan kunta aikoo viedä lapsilta koulumaidon säästääkseen rahaa

Kiirunan kunta aikoo viedä lapsilta koulumaidon säästääkseen rahaa

4

Monikulttuurisessa Ruotsissa saavat nykyään myös lapset vanhusten ohella kärsiä valtion ja kuntien rahapulasta. Kiirunan kunta on ilmoittanut, että he harkitsevat kouluruoan ohella tarjotun maidon poistamisen lapsilta, koska kunnan varat ovat loppu.

Kiirunaa kuten useita Pohjois-Ruotsin kuntia johtivat maan sosiaalidemokraatit, ja jälki onkin sen mukaista. Puolueen aikaan saaman täydellisen kaaoksen jälkeen paikalliset äänestivät valtaan entistä äärivasemmistolaisemman keskustapuolueen siinä toivossa, että valtapuolueet olisivat jotenkin toisistaan eriäviä. Tulos on kuitenkin ollut yhtä katastrofaalinen kuin aikaisemminkin.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

 1. Jos kunnan talous kaatuu koululaisille tarjottavaan maitoon niin silloin ei kaikki oel kohdillaan. Itse väittäisin että jos kunnan työntekjöiden palkkaa leikattaisiin 15% niin maito sekä voi pysyisivät pöydässä. Eikä veroäyriäkään tarvisi nostaa. Päinvastoin, sitä voitaisiin laskea.

  Tilanne on poikkeuksetta Suomen kunnissa sama. Kuntien verokertymä on moninkertaiastunut esim. vuodesta -95. Mutta opetukseen ja vanhojen ihmisten hoitamiseen jää koko ajan vähemmän ja vähemmän rahaa. Suurin syy on kunnan virkamiesten ja viranhaltijoiden palkkojen kasvu joka on ollut suurempaa kuin verokertymän kasvu. Myös opettajien palkat ovat nousseet kohttuuttomasti muihin palkkoihin verrattuna. Ja siitä johtuu, että sosialipuoli saa aiempaa vähemmän rahaa vaikka kuntien verokertymä kasvaa.

  • Miten tuleekaan käymään sitten, kun sote astuu voimaan ja tekee keskimäärin kuntien kassaan 200.000€:n loven terveyskeskusmaksujen siirtyessä yksityisille toimijoille; jotka sitten tulouttavat summan ulos suomesta.
   Siinä ei taida enää riitää maidon läträys, odotettavissa on kouluruoan maksullisuus ja muuta mukavaa, toki kunann virkamiehistö saa nauttia turvattua palkkaansa kysienfiilauksesta ja muusta oheisesta myyräntytöstä sekä hyvävelikaupoista.
   Opetuksen määrärahat ovat ihan ok, tietty niiden suuntaamisella olisi toivomisen varaa, mutta ne eivät koske lasten ruokailua joka on kuntien erillisessä budjetoinnissa (joka on sidoksissa saatavaan verokertymään).
   Yleensäkin kuntien johto on eritasoisesti korruptoitunut, ahneutta ei paikata edes kohtuullisella palkalla.

 2. Maito on valkoista, joten eihän sitä pidä pilteille tarjota.

  Tässä jälleen esimerkki, kuinka järjestelmä pala kerrallaan tuhoaa itsensä. Tämä sopii oikein hyvin, sillä näissä oloissa Vastarintaliikkeen rinnakkaisyhteiskunnan on helppo lopulta ottaa valta, kun sionistinen yhteiskunta on lakannut olemasta.

Comments are closed.