Koti Uutisia Ulkomaat Hizbollah valmis sotaan Israelia vastaan

Hizbollah valmis sotaan Israelia vastaan

5

Libanonilainen shiiamiliisiryhmä Hizbollah on ilmoittanut Israelille olevansa valmis sotaan. Ryhmä tiedotti asiasta Israelin epäonnistuneen Syyriaan kohdistuneen ohjushyökkäyksen jälkeen. Hizbollah on jo entuudestaan ilmoittanut olevansa Syyrian liittolainen taistelussa roistovaltio Israelia vastaan.

Nyt YouTube-videopalvelusta poistetulla videolla voitiin nähdä, kuinka Syyrian sotilaat ja Hizbollah valmistautuvat taisteluun. Videolla kuultiin myös ryhmän johtajan Hassan Nasrallahin varoitus juutalaisvaltiolle: “– – jos uskallatte hyökätä, tulette katumaan sitä.”

Hizbollahin ja Israelin väliset jännitteet ovat lisääntyneet viime aikoina, koska juutalaisvaltio on aloittanut Hizbollahin kotitantereen eli Libanonin ja Israelin rajalla muurin rakentamisen. Israelin suunnittelema muuri rakennettaisiin osittain maa-alueelle, jonka Israel on ominut Libanonilta.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Hmm… Sota on aina huono asia. Mutta toisaalta, toivoisi noiden ottavat nyt ratkaisevat askeleet jotta rikollisen naapurivaltion öykäröinti saataisiin loppumaan. Jos niitä ei pysäytä nyt niin ne leviää kuin syöpä tuhoten valtion toisensa jälkeen.

Comments are closed.