Koti Uutisia Pohjoismaat Göteborgs-Posten raivoissaan sananvapauskampanjasta Torslandan koululla

Göteborgs-Posten raivoissaan sananvapauskampanjasta Torslandan koululla

4

Ruotsalaislehti Göteborgs-Posten kirjoitti perjantaina kaksi artikkelia kotisivuilleen “vaikuttamiskampanjasta” Torslandan yläasteella. Syy haloolle mediassa on, että oppilaita kehotetaan tarroin ja spreijauksin puolustamaan perustuslaillisia oikeuksiaan kuten sananvapautta. Koulun sisäänkäynnin luona luki:

Olemme Pohjolan toivo ja tulevaisuus. Älkää antako opettajienne ja vanhempienne kontrolloida mielipiteitänne – nuoriso, lyökää takaisin!

Tällainen teksti on Göteborgs-Postenin mukaan “ekstremismiä”. Lehden mukaan vastaavilla sananvapauskampanjoilla on “kytköksiä radikalisoitumiseen ja väkivaltaiseen ekstremismiin”. Lehti kertoo valvontakameroiden materiaalin lähetetyn nyt poliisille.

Torslandan koulu on ollut vuodesta 2015 lähtien mukana niin kutsutussa suvaitsevaisuusprojektissa. Projektissa on kyse sananvapauden vastustamisesta sekä aivopesemisestä oppilaat ajattelemaan, että monikulttuurisen yhteiskuntajärjestyksen kritisoiminen on “suvaitsematonta ja ääriajattelua”.

Lähde: Nordfront

4 KOMMENTIT

  1. Meillä aikoinaan opettajat sanoivat kouluissa että “Älkää antako manipuloda itseänne”. Se oli hyvä opetus. Pitää aina muistaa että asioilla on neljä puolta. Ne kaksi jotka tuodaan päivänvaloon. Mutta myös ne kaksi joihin asia vaikuttaa molemmilta puolilta. Siksi mikään asia ei ole suoaan se miltä se näyttää.

  2. Opettajan sanomisia pitää saada voida kyseenalaistaa. Ymmärrys, jota on tietysti eritasoista, tyydyttyy vain tulkitsian henkilökohtaiselta tasolta. Lähtökohtaisesti järjenkäyttö ja sen luonnolinen soveltamaanoppiminen olisi koulun tehtävä numero yksi. Naurettavaa mutta raakaa pakottaa yleensäkään lapsia näihin nykyajan aivopesuhelvetteihin. Kisällikoulu on paras. Silloin opettaja opettaa kaiken,eikä tarvita nykyistä systeemiä. Isänmaanrakkaus on Jumalanpalvelusta.

  3. Mietin että onko tuo kuvassa oleva ihmis-oletettu mies vai nainen. Vai onko se nyt se kolmas persoona joka Ruotsisa virallistettiin?

    Uhriutumisen tuska näyttää olevan kova, ainoastaan tupakansavulla tehdyt kyyneleet puuttuvat.

  4. Vanhemmilla on kyllä oikeus kasvattaa omia lapsiaan, minkä aatteen kannattajiksi tahansa. Siihen ei pitäisi millään valtiolla tai poliittisella järjestöllä olla sanavaltaa, minkälaisiksi vanhemmat lapsensa kasvattavat. Jokaisen jolla on siihen mahdollisuus, tulisi mielestäsi ottaa lapsensa pois julkisista kouluista, ja laittaa kotiopetukseen.

    Tällä hetkellä kun suurin osa vanhemmista, niin kuin koulujen opettajistakin, uskoo valtamedian valheisiin, tilanne on tämä mikä se nyt on. Lapset pyritään aivopesemään valheilla ala-asteelta aina yliopistoihin asti. Kotonakaan tilanne ei monessa perheessä ole paljon parempi.

    Niiden keillä on järkeä ja viisautta, tulisi pyrkiä siirtämän nämä myös lapsilleen. Samalla tulee pyrkiä minimoimoimaan valtion ja “kulttuuriväen” heidän (lastensa) mieliin kohdistamat myrkytys yritykset. Tähän auttaa kotikoulut. Nekin todennäköisesti tullaan kieltäämään tulevaisuudessa, kun kansalaisten vainoaminen kihtyy.

Comments are closed.