Koti Uutisia Karjankuljetusauto ryöstettiin raakalaismaisesti Etelä-Afrikassa

Karjankuljetusauto ryöstettiin raakalaismaisesti Etelä-Afrikassa

2

Ryövärijoukko kaatoi karjankuljetusauton Johannesburgissa heittämällä sillalta kivenmurikoita tielle kaataen auton. Tämän jälkeen joukko varasti lihaa hakkaamalla paloja irti vielä elossa olevista eläimistä.

UK_karjankuljetusauto_EA

Eteläafrikkalaisen lihayhtiö Chalmar Beefin kuljetusauto ryöstettiin raakaa ja primitiivistä väkivaltaa käyttäen. Raporttien mukaan ryöstäjät heittelivät suurehkoja kivenmurikoita auton päälle sen alittaessa sillan. Kivien heittelyn seurauksena autonkuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan, jolloin auto kaatui kyljelleen ojaan.

Ryöstäjät saivat saaliikseen useita eläimiä, mutta joukkion julmat toimintatavat eivät suinkaan rajoittuneet vain terveiden lehmien varastamiseen. Auton kaadettuaan ryöstäjät alkoivat jahdata auton kyydissä ollutta karjaa varastaen useita yksilöitä. Myös kolarin vahingoittamaa karjaa jahdattiin ja eläimistä hakattiin raakalaismaisesti irti lihanpaloja eläinparkojen ollessa vielä hengissä.

Sanomatta lienee selvää, että autonkuljettaja ja tämän apulainen joutuivat niin ikään ryöstäjien raa’an pahoinpitelyn kohteiksi saaden vakavia vammoja. Joukkio hajaantui ja pakeni paikalta virkavallan saapuessa paikalle.

Paikallisen eläinsuojeluliike NSPCA:n edustajan Andries Venterin mukaan tapaus ei ole suinkaan ainutkertainen, vaan viime vuonna organisaation tietoon tuli kaksi vastaavaa kuljetusauton raakalaismaista ryöstöä.

Lähteet: IOL, Daily Sun

2 KOMMENTIT

  1. Niin niin… Ja valkoistenhan syytä se on että mustat näkee nälkää. Kauas on maa taantunut siitä kun paikallisväestö pääsi vallan kahvaan.

  2. Tuskin olisi tästäkään kuultu elleivät yön Timot olisi repineet lehmäparkoja kappaleiksi suututtaen eläinaktivistit.

Comments are closed.