Koti Uutisia Lasten seksualisointia vastustava mielenosoitus hyökkäyksen kohteena Saksassa

Lasten seksualisointia vastustava mielenosoitus hyökkäyksen kohteena Saksassa

8

Poliittisesti korrektin väen mielipiteet siitä, että jotkut ryhmät ovat tasa-arvoisempia kuin toiset ja että sananvapaus ei kuulu kaikille, olivat lauantaina koko kansan silmien nähtävillä Hampurissa, Saksassa. Uutiskanava RT raportoi tapahtumista seuraavaa:

“Noin 150 Hampurin asukasta osoitti eilen mieltään koululaitoksissa tapahtuvaa aikaista lasten seksualisointia vastaan. Vastamielenosoittajat, joita oli nelinkertainen määrä, heittelivät kulkuetta kohti lasinsirpaleita, ilotulitteita ja lumipalloja […] Värikäs ihmisjoukko ympäröi pian konservatiiviset ja suureksi osaksi uskonnolliset mielenosoittajat. Edellä mainittu värikäs ihmisjoukko kantoi mukanaan sateenkaarilippuja ja käsintehtyä moninaisuuden ja suvaitsevaisuuden puolesta puhuvaa plakaattia, ja mukana oli myös radikaaleja äärivasemmistolaisia ja anarkisteja. Useat militantimmat vastamielenosoittajat yrittivät estää marssin kulun sen suunniteltua reittiä pitkin, ja puhkesi mellakka.”

Mieltään osoittanut ryhmittymä kutsuu itseään “Huolestuneiksi vanhemmiksi”. Vastamielenosoittajien hyökkäyksessä haavoittui yksi 15-vuotias poika ja ainakin yksi vastamielenosoittaja on pidätetty.

Aikaisempia samankaltaisia mielenosoituksia vastaan on myös hyökätty. Etelä-Saksassa vastamielenosoittajien tiedetään heittäneen lasten seksualisointia vastustanutta konservatiiviryhmää kohti ulostetta.

 

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

8 KOMMENTIT

 1. Tyypillistä vasemman puolen toimintaa. He suosivat pedofiliaa, ja varsinkin jos tekijäksi vielä saadaan afrikan neekeri ja uhriksi valkoihoinen pikkulapsi. Kuten tuolla koulussa varmaan on se asetelma, eli mamut ahdistelevat/raiskailevat pikkutyttöjä koulussa.

  • Miten pedofilia ja seksuaalikasvatus liittyvät yhteen?

   Itseasiassa aikaisella seksuaalikasvatuksella on tutkimusten mukaan voitu jopa ehkäistä aikaisia seksuaalikontakteja, siis myös pedofiliaa.

 2. Voi nyt helvetti!

  Jos nuo huolestuneet vanhemmat ovat liian konservatiivisia sateenkaariväelle ja vasemmistolle, niin mikseivät he mene ensin häiriköimään islamistien kokoontumisia? (retorinen kysymys)

 3. Väkivallalla ne argumentoi. Näkee sen mielen köyhyyden, mitä vasemmistolaisilla on.

 4. Vasemmistolaisen saastan ja ihmiskunnan hylkyjätteen tyypillistä toimintaa. Juutalaiset ovat oikeassa siinä, että ainakin osa meistä ei-juutalaista ovat luomisen jätettä tai jätettää ylipäätään. Mutta itsepä he ovat nämä ihmiset aivopesseet.

  • Miten pederastia ja seksuualikasvatus liittyvät toisiinsa? Eivät mitenkään, joten tällaisen linkin postaaminen on täysin aiheen ohi menevää.

   Itse Magneettimedian artikkelista pari huomiota ja pari tutkittavaa asiaa.

   1) Eikö Saulin ja Jennin ikäero vastaa Pekan Antion vastaavaa? Miksi vain toinen pari nostettiin esille? Jos vain siksi, että homoja, niin argumentointi on vajaata ja siten helposti tuomittavaa.

   2) Termit kuntoon. Saksassa ja Yhdysvalloissa kampanjat olivat pikemminkin Pederastia-myönteisiä. Sinäänsä tuo Katja Hännisen esimerkki on juurikin tyypiltään pederastiaa. Molempien osapuolten hyväksymää seksuaalisuutta.

   Pederastia lähtee liikkeelle ajatuksesta, jossa kaikki raiskaukset ovat tuomittavia, mutta kaikki suojaikärajan alapuolisten kanssa toteutut aktit eivät ole raiskauksia. Itseasiassa rikosoikeudellisesti suojaikäraja on melko uusi asia, enkä sitä henkilökohtaisesti olisi alentamassa.

   Kysymyksiä:

   1) Historiallisen kontekstin kestävyys? Onkin syytä pohtia lainsäädännön ja yleisen tietoisuuden tilaa tuohon aikaan. Missä määrin pederastia oli tuomittavaa ja miten paljon asiasta oli saatavilla tutkimustietoa? Tähän ei artikkelissa viitata kertaakaan, joten vaikeneminen saattaa tarkoittaa tietoista asian salailua.

   2) Millainen oli pederastialiikkeiden laajuus? Älyllistä epärehellisyyttä osoittaen artikkelissa käytetään yleistermejä, joilla pyritään levittämään vastuuta koko vihervasemmiston niskaan. Yhtäkään viittausta liikkeiden kokoon ei mainita, joten asia vaatii selvityksen.

   Hupaisinta kuitenkin on se, että niin tässä kuin hyvin monissa muissakin julkaisuissa, myös omissanne, rinnastetaan vihervasemmisto ja liberaalit keskenään. Ehkäpä teidänkin olisi syytä lukea kirjoja, eikä polttaa niitä, jotta saatte todellisen kuvan liberaalista liikkeestä.

 5. Tällä lasten seksualisonnilla on isommat vaikutukset kun heti voisi aavistakkaan. Vanhempien huoli ei ole aiheeton.

  Jos ajatellaan että aiemmin lapset alkovat katsella toisiaan yläasteen viimeisillä luokilla ja ammattikoulussa/lukiossa haetaan niitä ensimmäisiä suuren rakkauden tunteita. Niin jos sitä vertaa tämän päivän yhteiskuntaan jossa seksiä tulee muodossa tai toisessa jokaisesta mediasta ja internet on pullollaan valvomatonta tarjontaa, niin mihin suuntaan se kasvattaa lapset pienestä pitäen?

  Jos tilastoista katsotaan teiniraskauksien määrää niin niiden määrä ei ole ainakaan vähentynyt. E-pillereitä kirjoitetaan hetimiten kun kuukautiset alkavat “kuukautiskipujen lieventämiseen” jolloin toisen puolen kielletty hedelmä, seksi ilman seurauksia, tulee mahdolliseksi.

  Nuoret pitävät pornoa luonnollisena seksuaalisena käyttäytymisenä ja sivuun jää kahden ihmisen välinen rakastelu. Tunteet katoavat ja jäljelle jää mekaaninen suoritus. Irtosuhteet ja huonoakin huonommat kokemukset.

  Ja kun ollaan 30v, on kaikki mahdollinen kokeiltu, mikään normaali ei tunnu enää miltään ja elämää vielä pitkä sarka edessä. Miten täyttää edessäoleva loppuiän tyhjiö? Viinalla? Huumeilla? …

  On ehkä parempi että lapset saavat olla lapsuutensa lapsia. Seurustelevat vasta teineinä ja hakevat itse omat kokemuksensa kun aika on oikea. Näin parisuhdekkin pysyy parempana pidempään eikä kaupallisuus astu mieliimme ja perhe-elämäämme.

  Kaikki aikanaan, kaikki aikanaan.

Comments are closed.