Koti Uutisia Kotimaa Kansanedustaja raivoissaan: vaatii Sol­diers of Odi­n -järjestön lakkauttamista

Kansanedustaja raivoissaan: vaatii Sol­diers of Odi­n -järjestön lakkauttamista

18
Mikko Kärnä.

Keskustan kansanedustaja Mikko Kärnä vaatii poliisia viipymättä selvittämään, toimiiko Soldiers of Odin -jär­jes­tö laillisesti vai tulisiko se lakkauttaa.

Kärnä on pöyristynyt jär­jes­tön tiedotteesta, missä uha­taan ot­taa Tor­ni­on ra­ja­ny­li­tys­paik­ka hal­tuun tar­vit­ta­es­sa voi­ma­kei­no­ja käyt­tä­en, jos seuraava maahantunkeutujien vyöry saavuttaa Suomen. Lisäksi Kärnä on huolestunut et­tä Sol­diers of Odi­nin toi­min­ta on jär­jes­tön net­ti­si­vu­jen mu­kaan le­vin­nyt myös Ka­ta­lo­ni­aan.

Lähde: Suomen Uutiset

18 KOMMENTIT

 1. Kärnä on samanlainen kansanpetturi kuin Sipiläkin. Toivottavasti Kärnä lukee muitakin kuin Keskustan sivuja ja tajuaa mitä mieltä kansa on hänen korruptoituneesta ajatusmaailmastaan.

 2. Siellä pitäisi olla Suomen armeija käännyttämässä nämä tänne ohjatut parasiitit pois mutta ei.Kaikki kunnia heille ketkä sinne menevät jos menevät.Tämä on täysin toivoton tilanne mitä eivät tavalliset rivikansalaiset kykene pelastamaan.Tarvittaisiin kunnon kapina, kansannousu ja siihen meistä ei taida enää olla.Asiat ovat vähän aikaa vielä ja päällisin puolin hyvin mutta kohta kaikki on peruuttamatonta.Suomen sosiaaliset rakenteet eivät tule kestämään enää seuraavaa vyöryä kun niitä on muutenkin tullut tasaisena virtana kokoajan, mitä ei mainosteta tiedotusvälineissä

  • Viime vuonna tuli melkein 80 000…

   Olisi kyllä kova juttu, jos porukalla lähdettäisiin rajalle ja suljettaisiin se. Jokainen kyllä joutuisi linnaan siitä varmasti niin pitkäksi aikaa ettei tosikaan…

   Suomen väestöstä on pian 10 % muukalaisia.

 3. Kärnä taitaa olla yksi niistä harvoista pakolaiskriisin hyötyjistä. Tottahan toki se ottaa pannuun kun toimeentulo viedään arvon kansanedustajalta.

 4. Kärnä on pudonnut kuin kuuluisat enoskelijat veneestä. Raja-asema on myynnissä kun se ei ole enää tarpeellinen tässä hollituvassa johon varsinkin tullaan ja joskus mennään ihan mielensä mukaan. Kysymys on tyhjän tulevan yksityisen kiinteistön talon valtaus mihin periaatteessa tulee myötätuntoa myöskin vaaleapunaisenvihreiltä elämäntapapartisaaneilta jotka aina tukevat talonvaltauksia.

  • Rajanhan voi ylittää missä vain, mutta Torniossa on kolme katua, jotka kulkevat rajan yli. Tuo myynnissä oleva kohde on Tullipuistonkatu 6:ssa sijaitseva tulliasema, jota ei tulli ilmeisesti enää käytä. Asema sijaitsee noin 132 metrin päässä rajasta, joten sen valtaaminen ei todellakaan vaikuttaisi rajaliikenteeseen millään lailla. Odinien tiedote tosin mainitsee “rajanylityspaikan”, ei raja-asemaa.

 5. El Comandente Cero: Totta, naseva huomio.Tässä tapauksessa talonvaltaus on sama asia kuin kettutytöille halal-liha teurastuskin.Logiikka ja arvot eivät pelaakkaan

 6. kärnä on närkästynyt siitä kun väyrynen vei hänen paikkansa kansanedustajan paikan viime kaudella ja kun muuta avausta ei ole niin keksitään muu julkinen ulostulo että hänkin on täällä äänestäjää palvelemassa ja järjestämässä tälläista jännitystä kyseessä on enontekiön ex kunnanjohtaja.

 7. Kärnä on kansanedustajana Lohen kanssa Lapinvaalipiirissä semmoinen kiikunkaakun eli läpimeno on ollut tiukilla. Jos sinne tulee esim. persuista valovoimainen ehdokas niin ei ole mahdotonta että keskusta menettää pari paikkaa. Saattaa selittää tuon mediasoturin mekastuksen. Toinen on tuo Katalonia, olisiko Kärnä peräti kaappifacisti joka kotona kuuntelee Cara al Solia, kun taistelee yhtenäisen Madridin johtaman espanjan puolesta.

  • Espanjan Odinit oli Katalonian kommareita vastaam toimimassa, Espanjan puolesta. Ei ne Katalonian itsenäisyyttä tue. Yhtenäisen Espanjan puolesta kommunisteja vastaan.

 8. Nyt ollaan kieltämässä myös “maalittaminen”. Mitä tuo mahtaa tarkoittaa?

   • Selvä. Kiitos tästä!

    Tämä on jännää aikaa, kun kaikelle pitää keksiä uusi termi. Suomesta tulee Amerikka.

  • Kohta varmaankin huumeet laillistetaan Suomessa, niin on vassareilla ja irakilaisilla kiva mellestää.

 9. Lööppilehti kertoo että “eronnut vaimostaan yhteisellä päätöksellä”.

Comments are closed.