Koti Uutisia Ulkomaat Antifa vaarantaa yliopistojen sananvapauden, sanoo saksalaistoimittaja

Antifa vaarantaa yliopistojen sananvapauden, sanoo saksalaistoimittaja

2

Saksalaisen Bild-lehden toimittaja Filipp Piatov kirjoittaa, että Antifa on vaaraksi sananvapaudelle. Kirjoitus sai kimmokkeen tapauksesta, jossa Vaihtoehto Saksalle-puolueen entistä jäsentä estettiin puhumasta yliopistolla Antifa-lippuja heiluttaneiden mielenosoittajien toimesta.

Saksassa ei ole mitenkään yleisesti tuomittu tapausta ja yliopistokin nöyrtyi äärivasemmistolaisten painostuksen alla. Saksa on virallisen tarinan mukaan demokraattinen valtio, jossa kaikilla on yhtäläiset poliittiset oikeudet. Se ei vain käytännössä koske kansallismielisiä tai sellaiseksi epäiltyjä.

Saksalaistoimittaja kysyykin, vallitseeko saksalaisissa yliopistoissa enää lainkaan opetuksen vapaus.

Lähde: Suomen Uutiset

2 KOMMENTIT

  1. Sitähän nämä punavihersokeat (ruskeat) tuppaavat tekemään median sekä petturipoliitikkojen avulla. Jonkinlainen käänteinen Midaan kosketus, joka muuttaa kaiken paskaksi.

    Ehkä täydellinen tuho vaaditaan, jonka tuhkista sitten nousee uusi järjestys ja luonnon laki takaisin ohjaamaan meitä terveeseen, kirkkaaseen tulevaisuuteen.

  2. Virallisen tarinan eli Perustuslain mukaan Saksassa ei ole demokratia, vaan “taisteleva demokratia”, joka kaikin keinoin (mukaan lukien murhaaminen, kuten esimerkiksi RFA:n jäsenten likvidointi vankilassa) estää “demokratian vihollisia”.
    https://en.wikipedia.org/wiki/Streitbare_Demokratie
    Juutalaisten miehittäjien saksalaisille määräämä Perustuslaki sisältää pykälät, jotka kieltävät ko. Perustuslain muuttamista:
    https://en.wikipedia.org/wiki/Entrenched_clause#Germany

Comments are closed.