Koti Uutisia Rikos Teini joutui seksirikollisten rekisteriin kosketettuaan tytön vyötäröä

Teini joutui seksirikollisten rekisteriin kosketettuaan tytön vyötäröä

7
Vaarallinen seksirikollinen Jamie Griffiths.

19-vuotias Jamie Griffiths tuomittiin kahdesta seksuaaliseen tekoon pakottamisesta 12 kuukauden yhdyskuntapalveluun ja 250 punnan sakkoihin. Lisäksi hän joutuu maksamaan uhrille 735 puntaa korvauksia ja olemaan ottamatta häneen minkäänlaista yhteyttä 12 kuukauden ajan lähestymiskiellon takia. Hänen henkilötietonsa tulee näkymään seksirikollisten rekisterissä seuraavan viiden vuoden ajan.

Ujoksi ja sosiaalisesti kömpelöksi kuvattu Griffiths Googlasi “kuinka saada ystävä” ennen kuin lähestyi 17-vuotiasta tyttöä koulussaan, joka väisti tätä Griffithsin koskettua hänen kättään sanomatta sanaakaan. Griffiths yritti myöhemmin uudestaan asettaen tällä kertaa kätensä tytön vyötärölle onnistumatta taaskaan sanoa sanaakaan jännityksestä johtuen. Tilannetta kesti tytön mukaan 3-5 sekuntia kunnes Griffith poistui ja tyttö jäi itkemään kadulle järkytyksestä.

Seksirikoksen “uhri” on kertonut teon jälkeen olleen todella ahdistunut, stressaantunut ja itkeneensä paljon viikkojen ajan, eikä hän ole uskaltanut kulkea yksikseen kadulla.

Lähde: The Sun

7 KOMMENTIT

 1. Selvää seksuaalista häirintäähän tuollainen koskettelu kyllä on, sitä ei käy kiistäminen. Erityisen moitittavaa se on kun aikuinen ahdistelee lasta.

  • Eikös Jamie ollut samalla ikärajalla? Mielestäni he olivat vielä koulussa.

 2. ….mutta onneksi terveyssiteistä poistettiin naissymboli jotta tämä paatunut seksirikollinenkin voisi ruveta käyttämään niitä koska on aivan varmasti jälkeenjäänytkin ja tietysti isänmaallinen, joten kastelee vihervasemmiston unelmissa allensa.Ei helvetti onko täällä jotain kosmista säteilyä vai onko hallitukset tehneet jonkin salaisen kokeen kun tuntuu siltä että äänekäs 40% ihmisistä on aivoiltaan oikeasti rappeutunut jos ei muutenkin.Neekerit ja ählämit mellastaa miten haluaa ja sanelee jo sääntöjäkin ja menevät sankkoina kansanjoukkoina vastustelematta mihin maahan tahansa, toki vain Euroopassa

  • Varmasti jotakin myrkkyä laitetaan johonkin. Ehkä lihaan, alkoholiin, tupakkaan, kahviin? En tiedä, kun en mitään noista käytä. Voiko isojen kaupunkien vesijohtovesi olla myrkytettyä?

 3. Tuossa maassa poliisi päästää järjestäytyneen lastenraiskausjengin, kuin koira veräjästä, koska niillä on suojaväri, mutta tämä kaveri saa kyllä tuomionsa. UK on sairas maa, ei ole pienintäkään aikomusta vierailla tuolla vapaaehtoisesti.

  • EV:Länsimaat ovat sairastuneet kasvien torjunta myrkkyihinsä,Lähi_idän ihmiset ovat 90% geneettisesti jo sairaita serkkuavioliittojensa kautta ja Afrikkalaiset ovat muuten murrosikäisten henkisessä kehityksessä.Itä_aasialaiset ovat ok mutta miinuksena sielläkin liika populaatio

   • Glyfosaatin sijaan veikkaisin syiksi
    – perhe-elämän korvaaminen sinkkuelämällä
    – lapsettomuus ja siitä seuraava tarkoituksettomuuden tunne
    – automaation kehittyessä yhä harvempi pystyy kontribuoimaan ja yhä useampi päätyy työttömäksi
    – työelämän äärimmäinen kilpailullisuus
    – moraalisena kompassina toimineiden perinteisten uskontojen korvaaminen uusilla kuten ilmastonmuutosuskonnolla, joka tarjoaa lähinnä ahdistusta mutta ei pelastusta
    – edellisistä seuraava krooninen stressi, matala-asteinen tulehdus ja mielenterveysongelmat

Comments are closed.