Koti Uutisia Kansanedustaja kutsui Israelia “Kreikan ikuiseksi viholliseksi”

Kansanedustaja kutsui Israelia “Kreikan ikuiseksi viholliseksi”

2

UK_Pappas

Puhuessaan eduskunnan väitöstilaisuudessa Christos Pappas Kultaisesta aamunkoitosta kutsui Israelia “Kreikan ja ortodoksisuuden ikuiseksi viholliseksi”.

“Israelin valtio toimeenpanee kansanmurhan kaltaisia menetelmiä ja on alueellinen riidanaiheuttaja”, Pappas lausui Kathemirini-sanomalehden mukaan. Pappas kummasteli, “kuinka Israelin kaltaisella valtiolla voi mahdollisesti olla suhteita Kreikkaan, sivistyksen ja humanismin kehtoon”.

Puolustusministeri Pános Kamménos Itsenäisistä kreikkalaisista kutsui Pappasin lausuntoa rasistiseksi. Kamménos vetosi oikeusministeriöön Pappasin rankaisemiseksi.

Kamménosta on itseäänkin syytetty “antisemitismistä” hänen todettuaan, että juutalaiset maksavat vähemmän veroja kuin kreikkalaiset. Suhteet Israeliin ovat kuitenkin lämmenneet sen jälkeen, kun hän nousi ministeriksi.

 


Yllä olevalla videolla Pappas repii lakialoitteen, joka myöntäisi tunkeutujille kansalaisuuden.

Lähde: Daily Stormer

2 KOMMENTIT

  1. Loistavaa! Kaikkien eurooppalaisten maiden tulisi katkaista kaikki diplomaattiset siteet “israeliin” ja tukea Palestiinan, Syyrian ja Libanonin kansojen sotaa miehittäjäsaastaa vastaan.

Comments are closed.