Koti Artikkelit Kansan yhtenäisyys -puoluehanke: yli tuhat kannattajakorttia kasassa!

Kansan yhtenäisyys -puoluehanke: yli tuhat kannattajakorttia kasassa!

13

Kansallinen Vastarinta uutisoi kesällä, että Suomessa on julkistettu uusi radikaali kansallismielinen puoluehanke nimeltä Kansan yhtenäisyys ry. Puolueeksi pyrkivä yhdistys vaatii muun muassa rajojen sulkemista sekä täydellistä raha- ja puolustuspoliittista itsenäisyyttä. Yhdistys julkaisi viime viikolla sivuillaan tiedotteen, jonka voit lukea alla.

Puoluehankkeellamme on nyt tullut täyteen ensimmäinen vuosineljännes. Samalla voimme ylpeänä julkistaa tiedon siitä, että tuhannen kannattajakortin rajapyykki on rikottu.

Lauantaina kesäkuun 9. päivä alkanut kampanja korttien keräämiseksi on lähtenyt hyvin käyntiin. Kiitos siitä kuuluu kaikille vapaaehtoisille, jotka ovat osallistuneet keräämiseen ja hankkeen mainostamiseen.

Suomessa uuden puolueen perustaminen on tehty melko hankalaksi verrattuna moneen muuhun maahan. Siinä missä täällä täytyy kerätä 5 000 korttia, esimerkiksi väkiluvultaan isommassa Ruotsissa vastaava luku on vain 1 500. Tästä huolimatta aiomme saada tarvittavan määrän kasaan.

Jotta saamme kaikki vaadittavat kortit kerättyä ja perustettua Suomen puoluekentälle aidon kansallismielisen vaihtoehdon, tarvitsemme kaikkien isänmaallisten apua. Kuka tahansa arvomme allekirjoittava voi ryhtyä omin päin vapaaehtoiseksi korttien kerääjäksi. Myös mikä tahansa järjestö voi halutessaan avustaa hanketta keräämällä kortteja tai mainostamalla sitä sosiaalisessa mediassa. Kaikki apu otetaan kiitollisina vastaan! Lopulta kyse on kuitenkin Suomen vapauttamisesta ja uudesta itsenäistymisestä, mikä on kaikkien kansallismielisten yhteinen tavoite.

Allekirjoita puoluehankkeemme kannattajakortti jo tänään. Liity joukkoomme rakentamaan kansallismielistä puoluetta, jonka ainut tavoite on palauttaa itsenäisyys hinnalla millä hyvänsä. Me tulemme rakentamaan puolueen, joka uskaltaa paitsi vaatia itsenäisyyttä myös taistella sen puolesta!

Täytetyt kannattajakortit voi lähettää osoitteeseen:

Kansan yhtenäisyys ry
PL 15
00811 HELSINKI

13 KOMMENTIT

  • Käykäähän sivuilla, printatkaa lappu ja postittakaa se jo TÄNÄÄN!

   Liimailkaa myös mainosmateriaalia kylille ja kujille. Kyllä se tästä, sano.

 1. Hieno homma! Kannattaa sitten ottaa aikanaan useita todistajia mukaan kun käy kortit viemässä rekisteröintiä varten. En olisi yhtään varma, etteikö käsittelijät “hukkaisi” osaa korteista.

  • Se MOT:n juttu äänien katoamisesta oli aikoinaan hyvä pätkä.

 2. Hieno homma! Tahtia täytyy vaan kiristää, jotta vaadittava määrä tulee kasaan. Tässä tarvittanee lisää tekeviä käsiä.

  Todellakin nyt olisi hyvä, että kaikki aktivoituvat tällä saralla. Jos haluat, että Suomeen perustetaan radikaali kansallismielinen puolue, auta hanketta aktiivisesti.

 3. Kannatuskortti lähetetty. Oliko se niin, että näitä voi kannattaa verkkarit päällä?

 4. Voinko vain kirjoittaa kannustuskortin jos en halua kirjoittaa kannattajakorttia? En näes kannata mitään puolueita vaikka olenkin aito isänmaallinen valkoinen heteroseksuaalinen mies.

  • Samalla voit lähettää vähän monopolipelin leikkirahaa PVLn bitcoinosoitteeseen ja liimata riimutarran vaatekaapin oveen sisäpuolelle.

  • ILJA JANITSKIN näyttää Iltalehden kuvassa jotenkin omituiselta. Onko hänet aivopesty vankilassa mömmöillä, sähköllä tms? Parodiasivusto? Kuulostaa kieltämättä jotenkin omituiselta…

Comments are closed.